6 Правда, що зробить вас кращим

І, нарешті, розуміють щось важливе в житті.

Ви не повинні читати далі, якщо ваша кар’єра буде розвиватися, ви приймаєте своє життя, і ви маєте щасливі стосунки. Добрий день, один, ця стаття не для вас, ми пишаємося вами.

Я хочу спробувати щось: П'ять вражаючих фактів про себе. Пишіть їх вниз або просто відкрутіть на всю кімнату. Якщо у вас є проблема, ця стаття для вас, і вона буде виражати вас.

Немає 6. Світ тільки піклується про те, що він може отримати від вас.

Припустимо, що людина, яка любить більшість у світі, просто була знята. Ліжко зовні, кровотеча і кричить. Хлопець приходить і каже, "Повернутися назад." Він дивиться навколо своєї рідної рани і витягує пенкніфе - він збирається працювати на вулиці.

Ви запитаєте, "У вас лікар?"

Він каже, "No."

Ви знаєте, що ви робите, прямо? й

На цій точці хлопець викинувся. Він каже, що він добре, чесно, що він завжди приходить на час. Він повідомляє, що він є великим сином, його життя сповнена захоплюючих хобі, і він гордий, ніколи не одягається.

Ви розмаринете: - Що таке ебать, коли мій любов тут кровотеча! Я хочу, хто знає, як працювати на поранених поранень! Чи можна ви чи ні?

І тепер хлопець починає зраджувати - чому ви повинні і себе? Що? Ви не подбаєте про всі свої чудові якості? Чи не ви почуєте, що він завжди пам'ятає свій день народження дівчини? І в світлі всіх прохолодних речей, це дійсно важливо, якщо він може працювати?

На цьому моменті ви будете стрибати, захопити його своїми кров'яними руками за своїми плечима, зачепити його вгору і yell, "Так, ніхто з цих ситів не має значення, тому що це особлива ситуація і мені потрібно, хто може зупинити кровотечу, ви хворіли ебать bastard".

І ось, мій страшний про дорослий світ: Ви в тій же ситуації кожен день. І ти хлопець з пеніфе, і суспільство є жертвою смерті зйомки.

Якщо ви хочете знати, чому суспільство здається вам, або чому ви не поважали, це тому, що суспільство сповнене людей, які потребують щось.Вони потребують домашніх тварин, вони потребують їжі, вони потребують розваг, вони потребують задоволення сексуальних відносин. А ви приїжджаєте на сцену надзвичайної ситуації з пенкніфею в руці, просто виконайте свою пологу.

Ви отримуєте занадто зайнятий слух до потреб людей і заробите унікальний набір навичок, або світу вилікає вас в ас. Неважливо, як ти, щедрий і ввічливий. Ви будете бідні, ви будете самотніми, ви будете піддаватися холоду.

Чи здавалося це жорстоке, примітивне або матеріальне? Що про любов і доброту – це нічого не означає? Звичайно вони роблять. До тих пір, як вони є наслідком того, що ви робите речі для людей, які вони не можуть отримати в іншому місці.

No 5. Хіппі були неправильними.

Це найбільша сцена в історії кіно. Це відомий виступ Альея Балдвіна з кіно шедевра Гленгаррі Гленн Росс (Американська мова). Символ Балдвіна - ви приймаєте його для вілли - перетворюється на номер, наповнений хлопцями і rips своїх особняків на британському прапорі, повідомляючи їм, що вони можуть бути пожежними, якщо вони не слідувати за планом продажів:

"Хороздий хлопець"? Не доглядати. Великий батько? Зареєструйся! Зайдіть додому і грайте з дітьми. Якщо ви хочете працювати тут, стежте за планом. й

Це ірда, жорстке і бордюри на соціопатії, але це також чесний і точний вираз того, що світ очікує вас. Єдина відмінність полягає в тому, що в реальному світі люди думають, що ви не можете поговорити з вами, і вони думають, що краще просто нехай ви тримаєте гвинти навколо.

Ця сцена з фільму змінила життя. Алек Балдвін був номінований на Оскар за цей фільм, хоча це єдиний сцена з ним. Як смарт люди помітили, геній цього виступу полягає в тому, що половина аудиторії думають, "Дуже, я задаю, що відчувається, коли ваш бос є таким звіром?" і другу половину думки, "Хелл, ія!" Про нас

Якщо ви були в цьому приміщенні, деякі з вас візьмуть його як процес роботи, але в будь-якому випадку ви будете заповнені енергією повідомлення, зварюючись curses, "this guy is awesome!"; в той час як деякі з вас взяли його особисто, цей хлопець є scumbag, він не має права говорити мені, як це. Або - стандартний маневр, коли нарцисизм стикається з більшою силою - буде тихо відступати, фантазувати про пошук інформації, яка б поставить бос в негативному світлі.

Відмінність двох позицій – мотивація суперечок – значно визначає, чи вдасться ви в цьому світі або ні. Багато людей, які хочуть жити до котирування Тайлера Дурдена від Fight Club: Ви не працюєте. й

Звісно, ви обов'язково працюємо. Так, ваш «роботи» і що ви вносите в поняття працевлаштування може бути різним, але в обох випадках ви представляєте суму ваших корисних навичок, нічого іншого. Наскільки мама – це робота, яка вимагає певних навичок. Це те, що людина може бути корисною для відпочинку суспільства. Не помилуйся: Ваше «робоче» — користь, яку ви приносите іншим—

З цієї причини хірурги поважають більше комедії. З цієї причини механіки поважають більше безробітних стегон. Це причина, чому ваша робота стане вашим ярлик, якщо факт вашої смерті робить новини - "Національний Футбол Ліга захисника товарного Судиду". Тилер заявив, що «Ви не ваша робота», але він також заснував успішну милу компанію і стала головою міжнародного суспільно-політичного руху. Він був повністю його роботою.

Або подумайте про це таким чином: Ціпонька-фільм-А відкрито проти гей-дружби. Але незважаючи на протести, компанія продовжує продавати мільйони сендвічів щодня. Не тому, що США погодилися з ними, але тому що вони чудово приготують своїх смачних сендвічів. І це все, що стосується.

Вам не доведеться подобатися. Я не схожа на дощ на мій день народження, але це все ще робить. Хмари утворилися і дощують. Люди мають потреби, і через них вони оцінюють людей, які вони відповідають. Це прості механізми Всесвіту, і вони не підходять нашим прагненням.

Якщо ви зараз протестуєте, що ви не є батьківським капіталістом і матеріалістом, що ви не погоджуєтесь, що гроші все, я запитаю тільки одне: Хто сказав про гроші? Ви не знаєте щось важливе.

Немає. 4. Що ви не повинні заробити гроші, це має бути добре для людей.

Не про гроші, які ви не можете сперечатися. Я прочитав десятки оповідань року з відчайдушних однодумців. Ці хлопці не хочуть бути з ними, незважаючи на те, що найрізноманітніша в світі. Я можу пояснити, що неправильно з цим набором психічних настроїв, але Alec Baldwin зробить це ще краще, ніж мені.

У цьому випадку Baldwin грає роль привабливих жінок. Вони, безумовно, не говорять так безглуздим - суспільство навчає нас не бути чесним з людьми - але суть те ж саме. "Хороздий хлопець"? Хто піклується? Якщо ви хочете працювати тут, стежте за планом. й

Що? Чи ви сказали, що я не маю хорошої дівчини, поки я маю хорошу зарплату і багато грошей?

Ні, ваш мозок стрибає до висновку, що у вас є можливість ігнорувати всіх, хто не погоджується з вами, тому що вони просто поверхневі і самогубні. Я запитаю, що ви пропонуємо? Ви розумні? Смішні? Цікаво? Захоплений? Амбітний? Творчість? Знайте, що ви робите, щоб показати ці якості світу? Не скажімо, що ти знаєш. Гарні дівчата мають хлопці, які приємно їм 36 разів на день. Хворий кровотеча по вулиці. Чи знаєте ви, як працювати над ним або ні? «Я не сексуальний, рацист, греді, жорстокий!» Не схожа на інші базірки!

Я бачу, я знаю, що це важко слухати, але якщо все, що ви можете зробити, це список недоліків, які ви не маєте, то отримаєте ебать від пацієнта. Що witty handsome хлопець з перспективним кар'єром готовий працювати.

Чи поламали серце? Знайте, що зараз? Чи є ви, щоб отримати недбалість про це, або ви будете навчатися операції? В залежності від вас, але не скаржаться на дівчат, які падають на сумочки; вони падають для сумок, оскільки ці сумки мають щось, щоб запропонувати їм. "У мене добре слухати!"Я? Тому що ви хочете сидіти спокійно замість того, щоб отримати шанс бути близьким до гарної дівчини (і витрачати кожну друге сниться про те, як м'яка її шкіра)? Тепер уявіть, що є інший хлопець в житті дівчини, який може слухати і він грає гітару. Якщо ви не продаємо різноманітні страви, але просто «ї їжі, яка вас не отруює». Ви любите новий фільм з назвою «Кінома англійською» і слоганом «Фіктори добре видно».

Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що ви можете бути "добрий хлопець" і все ще відчуваєте страшне мислення про себе. Ім'я

No 3. Ви не знаєте, що ви не робите нічого.

«Що?» Чи варто прочитати книгу про пошук дівчини? ?

Так, але тільки якщо перший крок у цій книзі "Чому людина хоче бути поруч."

Що крок завжди йде вниз. Завжди, «Що я отримую роботу?», а не «Як я стати свого роду, мій роботодавець мріяв?» Завжди, «Як мені зробити красиві дівчата?» а не «Як я стати однією, яка любить дівчата? й Ви бачите, це тому що другий запит, ймовірно, вам потрібно відмовитися від багатьох ваших улюблених хобі, зверніть увагу на зовнішній вигляд, і Бог знає, що ще. Ви навіть можете змінити свою особистість.

«Чи не можу я знайти когось, хто любить мене для кого я?» Відповідь: Тому що люди потребують багато. Потерпілий - це кровотеча і все, що ви можете зробити, дивляться і страждають, що в світі немає ранок з гармати.

Що зупиняє вас від надягання на нижню білизну і клоаку, що стикається на сцені і відкидає свої пеніси в публіці? Цей хлопець знає секрет, щоб виграти життя людини: робити щось... краще, ніж це зробити.

"Чи не добрим на все!" У мене є хороші новини - достатньо часу, щоб повторити, і ви можете бути добре на всіх. Я був письменником, коли я був підліток. Я отримав трохи краще на 25. І тоді я був відчайдушний, не зроблю свою кар'єру, я пишу в мій запасний час протягом восьми років прямо, на статті тиждень, до того, як я почав платити за неї. У Нью-Йоркі взяли участь 13 років, щоб стати достатнім письменником. Займав мені 20 000 годин практики для полірування моїх текстів.

Не схожий на перспективу витрачання всіх ваших навичок навчання? У мене є хороші новини і погані новини. Добрих - це свого роду самовідомих практик допоможе вам вийти з вашої оболонки - я закінчився роки нудної роботи офісу, бо я знав, що я отримав унікальні навички на боці. На жаль, результати не відразу видно, бо не можна уявити, що процес є результатом.

Погані новини не мають вибору. Якщо ви хочете працювати тут, стежте за планом.

У моїй невибагливій думці ви не помітите себе не через низьку самооцінку, а не тому, що люди жорстокі до вас. Ви не знаєте, що ви не робите нічого. Навіть ви не можете "ловити себе тим, що ви є" - ось чому ви незадоволені і надішлемо мені приватні повідомлення, які ви повинні зробити з вашим життям.

Вирішення проблеми: Скільки часу ви витрачаєте на споживчі речі, зроблені іншими людьми (TV, музика, відеоігри, веб-сайти) замість того, щоб зробити своє власне? Це додає значення вашого існування.

І якщо ви не любите слухання, що, якщо ви вписаєте фразу "Що таке те, що ви почули як дитину, я можу сказати вам одне.

Немає 2. Що ви є тільки важливим, якщо це робить вас щось.

З Я знаю багато амбітних авторів. Вони думають про себе як письменники, вони представляють себе як письменники, вони усвідомлюють її глибоко всередині себе, вони писали серця. Єдине, що вони відсутні, є де їх дамн працює дійсно.

Але це дійсно важливо? Що написано, щоб визначити, хто є письменником і хто не?

Для Божої любові так.

Це спільний захист від усього, що я говорив про до і з будь-якого голосу критики у вашому житті. «Я знаю, що я хороша людина всередині». Також можна сформульувати як «Я знаю, що я» і «Я маю на увазі себе». й

Не робіть мене неправильно, ви всередині, все. Хлопець, який побудував будинок для своєї сім'ї з нуля і з непроваджених матеріалів зробив це, тому що він схожий на те, що всередині. Будь-яка погана річ, яку ви починали з поганим імпульсом, деякі думки, що ви повинні були змушені зробити це. Кожна хороша річ виконана за таким же принципом. "Чому ви всередині" - метафоричний вольфрам, на якому росте ваш фрукт.

Тексти пісень, а це означає: І ось що кожен повинен знати. І які б ви не змогли прийняти:

Ви фрукти і нічого іншого.

Потурбує про ваш глухий. «Чи ви не знаєте, що ви виробляєте для інших людей.

У вас є великий компасіон для бідних. Великий. Чи був цей компасіон в будь-якій дії? Ви почуєте про деякі страшні трагедії і скажете, "О, бідні діти". Розкажіть, що я думаю про них. Повірте себе, якщо ви робите, з'ясуйте, що вони потрібні і допомогу. Вже понад сотні мільйонів людей дивилися на відео Kony, практично всі вони думають про бідних африканських дітей. Але що таке суспільство з цих думок? Пошкоджений щит. Діти вмирають щодня, тому що мільйони нас говорять про те, що турбота про те, як це зробити. Це внутрішній механізм, що регулюється мережною частиною нашого мозку, який захищає нас від реальної дії.

Наскільки ви зараз ходите і говорячи: «Чи любите мене, якщо тільки він знав/зновити те, що цікавою людиною я!» Дійсно? Тексти пісень, а це означає: І як може бути всі ваші цікаві думки і ідеї, які передають себе в світ? Чи повинні вони бути причиною дії? Якщо дівчина або хлопець твоїх снів було б застрягти вас з прихованою камерою протягом місяця, вони будуть вражені? Пам'ятайте, що вони не читають розуми, вони можуть лише бачити. Чи потрібно бути частиною вашого життя? Видання

Про нас Давид Вонг

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши нашу свідомість - разом ми змінюємо світ!

Джерело: //www.brainstorm-blog.ru/2016/04/6.html