Нестерпний тягар: Психологічні причини слиття

Чи є з'єднання між здоров'ям спини і хребта і характером людини, його страхами?Багато людей звертають увагу на те, що спина і хребта вказують, чи людина відчуває підтримку в житті. Похабний чоловік - сказав він, щоб мати згин під загрозою життя. І про осаноїд, навпаки, має внутрішню ядру.

Якщо у вас виникли проблеми з спиною і хребтом, то аналізуйте своє ставлення до життя. Ви можете бути невикористаними і боятися того, що може статися в майбутньому. Так це час, щоб почати вірити себе і вірити, що все залежить від вас. «Що буде день, і там буде харчування» – біблійний доведений, що допоміг багато людей вірити в завтра. Не боятися, бо життя підтримує всіх, просто вірити.

Як навчити себе повторювати кожен день: Я знаю, що життя завжди підтримує мене.

Якщо спина уособлює наявність життєдіяльності в цілому, хребта є символом гнучкої підтримки життя.й Ми допомагаємо адаптуватися до ситуацій і подій, адаптуватися до них. До речі, хребта є частиною кісткової системи тіла. І кістки – наша основа, на якій все ще будується. Часто виникають проблеми з хребтом одночасно з іншими захворюваннями кісткової системи.

У такому випадку повторювати якомога частіше: «Я маю сильний організм і відмінне здоров’я. У мене є великий додаток. Я впевнено будую будинок мого життя. й

Приватостеопороз Крім того, людина, як правило, супроводжується почуттям, що немає нічого захоплення у всьому житті.

У цьому випадку допоможуть цілющі думки:«Я можу стояти собі. Життя завжди любляча підтримує мене в самих несподіваних способів. й

Закінчення проблеми з нижньою спини Часто виникає страх від нестачі грошей. Багато хто з нас - це нервова, вірно, що для всього не вистачає грошей. Ми страхуємо, що завтра ми залишимо без фінансової підтримки, і це призводить до втрати впевненості, страху, напруги і захворювань нижньої спини.

Повторіть собі кілька разів на добу: «Я впевнений процес життя. Я завжди отримувати те, що мені потрібно. Я роблю. й

На минулих заходах ми зосереджуємо, що середина спини починається, коли ми занадто зосереджені.й Не дивлячись на те, що людина відчуває себе винним для деяких минулих подій, не бажаючі брати участь у цих думках.

У таких випадках слід сказати: «Я пробачаю себе, даваю тебе минулим. З чистим серцем і любов'ю я перейде безкоштовно. й

Якщо чоловікбіль у спиніЦе означає відсутність моральної підтримки. У будь-якому випадку, хворий занурюється ідеєю, що він не коханий, що йому ніхто не допоміг. Буває, що через це людина сама починає роздратувати почуття любові, що приносить ще більше неприємностей з здоров'ям і змушує його розрадити себе.

Повторити цю фразу вранці і ввечері: «Я люблю і затвердження себе. Я люблю життя і людей навколо мене. Життя і Всесвіт підтримують мене. й

Порушення постави, спинка.Чому не випрямляйте спину?

Розпорядження постави, скупчення спини також може розповісти про власника цих недоліків. Будь-який викривлення хребта вказує на те, що людина не здатна вільно плавати з потоком життя. Тексти пісень, а це означає: Він боїться всього, не довіряє життя і людей. Навіть якщо така людина усвідомлює, що його погляди застарілі, він все ще бореться, щоб зберегти ці думки і почуття, пов'язані з недовірою.

р.

Нерідко люди не мають відваги переконувати себе і інших. Вони не можуть зрозуміти своє призначення в житті, визначити, що вони люблять, і спокійно робити це. Вони говорять про «неособливості». Іноді для них важко змусити себе займатися вправами, які правильну поставу.

Якщо цей портрет нагадує вам, то використовуйте кілька корисних фраз. Вони допоможуть налаштовувати в потрібний спосіб і відчувати себе більш впевненим.

Ранок після прокидання і ввечері перед сном повторіть:«Відтепер я довірю в житті та божественному забезпеченні. Я знаю, що життя для мене. Я дивлюсь сміливо на все, що відбувається. У мене є прямий і гордий постави. Я люблю і впевненість. й

Плечі людини символізують свою здатність познайомити труднощі життя з радістю. Якщо ви не похилили плечі, це говорить про те, що ви постраждали багато життєвих складнощів і зараз лікуєте життя як тягар. Можливо, ви відчуваєте себе безпорадними, не вірите, що життя може поліпшити.

У цьому випадку використовують ці фрази: «Відтепер мій досвід життя буде радісним. З кожним днем життя краще і краще. Я люблю і затвердження себе. Я щасливий жити на цій Землі. У мене є прямої постави. Я впевнений і вільний. й

Коли страх подрібнюється на плечі. Психологічні причини слизу.

Ви помітили, як різні люди жест і рух? І як змінюється одна людина жест і поведінка залежно від їх стану? Так само є вірним постави. Позиція хребта і плечей досить сильно впливає як характер людини, так і його стан в даний момент.

Які проблеми сприяють сходу? Якщо ви занадто соромтеся або боїтеся кимось, ви рефлексивно приймаєте те, що називається пасивно-дефективним постави. Ваші плечі піднімаються і висуваються вперед. Ви невиліковно закриваємо шию, яка є однією з найбільш вразливих зон вашого тіла.

З частим повторенням некомфортних, відлякуючих ситуацій, такий пост може стати звичним.

Легко різне сходіння, що виникає внаслідок хронічної втоми і емоційної депресії. У цьому випадку плечі не піднімаються, але навпаки, падають і стають недбалими. Голова рухається вперед трохи і падає занадто. Чоловік з усіма його зовнішнім виглядом показує, що його «покарання не до нього. й

Як ви розумієте, в таких ситуаціях корсети, які виправдують поставу і подібні пристрої, не допоможуть багато. Але спосіб, який ви тримаєте спину, можна змінити іншими методами.

Якщо похил пов'язаний з страхами, вам доведеться працювати на самоконфіденції. Якщо ви поговорите з ким-небудь, хто «пресивний» ви боїтеся, хочете «закривати» від нього, спробуйте зробити навпаки.Уявіть, що ви 100% впевнені в собі, і ви набагато сильніше, ніж ваш партнер. Посмішка, виправте; гордо поширте плечі і підніміть підборіддя. Примусити себе підтримувати цю позицію. Ви помітите, що ви дійсно відчуваєте себе більш впевненим.

Якщо причина скупчення є втомою і депресією, подумайте про те, чи ви занадто багато "зловживаєте на спині", чи ви об'єктивно оцінюєте свої можливості при прийнятті додаткових обов'язків.

Впевнений, що не тільки робота або навчання може бути неможливим. Це тягар провини, старі резиденції життєдіяльності. Які емоції зважать вас вниз і змусити вас перегнути? Визначте їх в оповіданнях, картині, іншій формі творчості. Це допоможе вам позбутися від них і не нести цей тягар на плечі більше.Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //vk.com/topic-58074090_28588893