Простий тест: Як визначити статус інсуліну

Визначення стану інсулінуМи можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Цей гормон виробляється підшлункової залози.

Це інсулін, який постійно контролює правильне харчування кожної клітини нашого тіла. Кількість чинників призводить до того, що кров сучасної людини містить занадто багато інсуліну. Але головна причина тут - неправильне харчування.

О, ті карбюри!

В результаті частого споживання вуглеводів наші клітини «забути» про інсулін, що призводить до інсулінорезистентності. І це, мій дорогий, загрожує цукровим діабетом та іншими «чарами» сучасної цивілізації, включаючи ожиріння.

Я не маю сумнівів, що багато читачів цієї статті розуміють, що інсулін не всі права з ними. Ну, так як ви прийшли сюди з деяких пошукових систем.Які симптоми? Ваша улюблена блузка складно тягнути, ви хочете спати на роботі. Ви відчуваєте високий артеріальний тиск, і ваш лікар рубає вас з іншим поганим тестом.

Всі ці надзвичайно неприємні речі, як правило, провокуються надмірним вмістом інсуліну. Однак, щоб дізнатися, чи дійсно це правда, потрібно якомога швидше. Після того, як це в інсуліну “недбалість”, що всі ваші недуги і схильність до повноти приховані, можливо,.

До маленького тесту!Примітка для себе точки, які з'являються в моменті, і ще краще останні півроку.

• Я завжди хочу солодощі, щоб не брати участь у моїх улюблених солодощів;
  • Не вдалося забути про солодощі. Не можна відмовитися від шоколаду, морозива або смаженої картоплі;
  • були випадки різкого збільшення цукру, навіть необхідного невідкладного медичного втручання;
  • Немає їжі більше трьох годин. Я тримую своїх колег, щоб піти в фуршет, хоча це ще далеко від обіду.
  • Обхват талії перевищує 89 сантиметрів, якщо ви жінка і 101 сантиметри, якщо ви людина.
  • Індекс маси тіла перевищує 25.
  • Ваш лікар рубає вас з синдромом Стейн-Левента. Існують порушення менструації, зайвого волосся, де не потрібно, і подібні неприємності;
  • Втрата ваги просто нереальна. Навпаки зайві кілограми з'являються так швидко, щоб я не відразу помітив їх;
  • Якщо ви не змогли їсти сніданок, а особливо обід, відпочинок в день відправився на відходи. Влаштовувати однокімнатні, подразнює бос, хочу швидко втекти з роботи;
  • Навіть після дня або двох, навіть світло-розігрівається,
  • Були випадки низького рівня крові «добрих» холестерину;
  • Верхній тиск перевищує 140 або нижній тиск, що перевищує 90. Лікарі діагностують проблеми серця. Не далеко від ішемії, і там і, Бог заборонений, серцевий напад;
  • У тестах, знятих на порожньому шлунку, інсулін відходить від ваги.

Результати тестування.Якщо ви забили принаймні п'ять точок, будьте обережні.Тому що у вас є інсулінова залежність. Уважно вжити заходів, інакше в найближчому майбутньому ви знайдете неприємну «гречку» захворювань нашої сучасної цивілізації. Все може початися з звичайного для багатьох старших людей цукрового діабету, і закінчуватися жахливою діагностикою - раком. Це не жарт!

Якщо у вас є чотири або кілька ящиків, то вам відмінно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Але все ж, навіть якщо наш невеликий тест, який ви успішно пройшли, не звезуть, перевірте кров для інсуліну і цукру, і краще всього на порожньому шлунку.й Якщо все нормально, вам не зашкодить. Але якщо речі погано ... Будьте обережні, ви не отримаєте втрачений час назад!

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //online-detox.com/articles/112211-kak-opredelit-status-insulina