Чи є фінансовий успіх не для всіх? 7 Причини для бізнесу

Я завжди дивився, чому одна людина може зробити хороші гроші, побудувати бізнес, і ще, навіть якщо він намагається дуже важко, створює плани, будує мрії, візуалізує їх, проходить різні бізнес-тренінги і показує наполегливість, і не отримує бажаних результатів.

За статистикою лише 25-30% росіян, більше або менше, реалізують фінансові мрії. У Росії лише 1% дуже багатих людей, а близько 70-75% дорослого населення мають доходи до 50-60 тис. руб. на місяць, з яких обов'язкові платежі все одно повинні бути дедуктивними.

Після 12 років роботи в банках, провів більше двох тисяч зустрічей з бізнесменами різних ступенів успіху, я розвив розуміння того, чому багато не може побудувати успішний бізнес або кар’єру. Звичайно, ми можемо сказати, що гроші не найважливіше в житті, і нам потрібно думати більше про духовне, саморозвитку, сім'ї, а потім буде щастя. Все це вірно, але як сімейний психолог, я часто зустрітися з тим, що це успіх чоловіка, його дохід, що багато жінок судять про мужність конкретного кандидата для чоловіка. Його вміння підтримувати свою сім'ю. Хронічний недолік коштів в сім'ї є однією з основних причин розлучення.

Для багатьох сучасних дівчат особистісний дохід – це можливість бути незалежною від змів своїх чоловік, одягатися красиво, дарувати своїм дітям гарну освіту або допомогти їхньому дружині створити необхідний рівень сімейного благополуччя. Таким чином, питання фінансового успіху, особливо для чоловіків, сильно пов'язана з здатністю чоловіка будувати гармонійні стосунки в сім'ї і не тільки в сім'ї.

У віці 30 і 40 років, більшість з нас йде через те, що відомий як «середня криза», яка може призвести до повної дезорієнтації в нашому житті та діяльності. Криза середнього життя також криза самореалізації. І самореалізація, особливо для чоловіків, звичайно, питання про доходи.

Наскільки я дам кілька, я думаю, основні причини невдачі в бізнесі, чому людина, що робить свій власний бізнес, не досягає фінансових снів, навіть якщо він кладе багато зусиль.

Перша причина. Це те, що людина не виступає за його викликом. Він забуває про себе, про бажання, таланти. В результаті виникає відчуття, що, якби не вистачає сил для досягнення мети, може виникнути відчуття безглуздості роботи і життя в цілому.

Друга причина Нездатність полягає в тому, що підприємець намагається копіювати вже діючу бізнес-моделі. Наприклад, людина, яка навчалася успішним тренером, вирішила, що шляхом копіювання бізнес-моделі, його харизми, теми його лекцій та тренінгів, він також може стати успішним.

У першому етапі ефективний для навчання та розуміння сутності. Тим не менш, ви можете помітити, що ті, хто в певній точці не сприяють їх індивідуальності, не створюють щось своє, і залишаються «копії» кого-небудь.

Прикладом є поширене копіювання елементів дизайну пристроїв Apple іншими виробниками. Це тільки призводить до більшої популярності Apple і зростання доходів, порівняно з конкурентами, які іноді навіть працюють в червоному кольорі.

Третя причина. Ідея полягає в тому, що якщо у мене є великий маркетинг, красиві фотографії, ефективні продажі тексти, якщо будуть побудовані торгові воронки, запущена потужна рекламна компанія, то вона буде йти. Так, це важливо!

Але реальність говорить щось інше. Charisma, енергія лідера значно більше, ніж будь-який маркетинговий трюк. Аналізувати успішний бізнес в реальному секторі і особливо в Інтернеті. Найуспішніші бізнес-проекти в освіті будуються на харизмі та енергії лідера, все інше вторинне.

У реальному бізнесі візерунок однаковий. Якщо власник бізнесу знімається з управління та контролю його компанії, управління переказами на найманий менеджер, то бізнес, як правило, починає з'являтися. Щоб уникнути цього, великі компанії придумують різні системи мотивації для топ-менеджерів, роблять їх співвласниками бізнесу, але водночас власником або дошкою директорів завжди встановлює завдання і контролює їх виконання.

Четверта причина. Це ідея, що якщо я проходжу спеціалізовану підготовку, бізнес-тренінг, якщо я розповіли всі нюанси бізнесу, то я відразу зможу почати свій прибутковий бізнес. Згідно зі статистикою, вже 10% стартапів стають успішними. Ви завжди повинні мати план B.й

У бізнес-плануванні рекомендується мати 3 сценарії «оптимізм», «реалістичний» та «негативний». Серед початківців ви можете знайти тих, хто не робить їх. Ще одним способом зниження подібності неспроможності працювати вже успішним бізнесменом у ролі «аценатії». Ви можете створити кар’єру в найманій роботі, а потім почати свій проект в галузі бізнесу, де ви будували кар’єру.

П'ята причина. Чи може бути віра: «Якщо я намагаюся важко, зробіть хороший план, візуалізуйте свої цілі, врахуйте все, що може заважати мені, я можу досягти поставлених цілей досить швидко». По суті, хороший план - це план на 10-15 років і основні цілі повинні бути заплановані в кінці цього періоду. В іншому випадку ви ризикуєте бути розчарованими у разі невдачі, і вони будуть впевнені. Перш ніж стати президентом США, Абрам Лінкольн втратив 18 виборів.

Шість причин. Непристойна ставкаЯкщо я зіткнувся з невдачею, то мені потрібно більше працювати, навчатися, прагнути. . . ? По суті, нам потрібно не розуміти себе. Персистентство є дійсно корисною якістю, але людина не так просто, як це здається на перший погляд.

Сучасна психологія стверджує, що ставлення до успіху або невдачі значно кладуть в підсвідомому розумі дитини під час його виховання.й У одній сім'ї батьки дитини по їх прикладі показують, як подолати труднощі і досягти цілей, виховувати незалежність у дитини. Інший батько п'є або лежачи на дивані перед телевізором. Поведінці, батьки формують у нас або фокус на успішності або уникаючи невдачі.

Наприклад, якщо по відношенню до дитини часто повторюються такі фрази: «Ви так бліді, у вас є так мало енергії», «Чому ви так незалежні?», «Ви самі не можете робити все нормально», потім виростити, це буде дуже складно для нього мати необхідний рівень енергії і самостійно досягати цілей. Таку людину, якби щось заважатиме у своїй діяльності або не дасть йому бажаний дохід. По суті, це нічого не більше, ніж підсвідома програма для відмови, яку він не знає, але реалізує. Якщо у вас є такі «програми», вам буде складно досягти успіху.

Ви можете запитати, добре, що робити з статистикою. Чому ви думаєте, що якщо ви робите менше помилок, ви будете більш успішними? У інших країнах лише 1% населення можуть дозволити собі все, що вони хочуть. Чому ви пишете все це, бо це тільки ускладнює все?

Люди хочуть бути простими. Є мета життя – успіх, гроші.
Є методи досягнення успіху – книги, курси, тренінги, бізнес-освіта, досвід інших. Є статистика, що 10-20% тих, хто прагне досягти успіху, рано чи пізно. І тих, хто не досягне цього, незважаючи на освіту і зусилля, набути цінного життєвого досвіду, розвивають пригнічення. Ця модель працює завжди і скрізь.

Однак, за моїми спостереженнями, є вихід з такої моделі, яка не для всіх. Це рішення для 100% тих, хто бажає, і не тільки для тих, хто прокладав необхідні програми з дитинства, враховуючи хорошу освіту або тих, хто має сильну особисту харизму, тільки генетично.

Основна причина невдачі, на мій погляд, є прагнення до грошей в першу чергу, прагнення отримати багате, бажання отримати статус, бажання мати щось, яке краще, ніж інші. Це формує енергію самопізності у людини, яка відреагує потенційних партнерів або клієнтів. Запобігає людині, яка робить життєві плани, щоб виростити себе і їх бізнес.

«Якщо я зроблю це, то я купую щось з нього і буду щасливим. й

Логіка повинна бути такою: Якщо я роблю це, це буде приваблювати інших таких і таких результатів, дати нові можливості, змінити їх життя для кращого. Це значення того, що я зробив. Для того, щоб мені вдалося зробити це, клієнт або роботодавець повинен сплатити справедливу ціну за товар або послугу, яку він отримав. й

Успіх в бізнесі або кар'єрі часто досягається тим, хто концентрує на те, що він може дати, на що буде корисний клієнту, роботодавця. І по-друге, що ви отримуєте в поверненні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Це те, що більшість успішних людей я мав можливість поговорити. Нерідко вони самі, не розуміючи його, "гей" на рівні особистої енергії.

Можливо, це секрет чарівності харизматичних, енергійних людей. Вони просто годують оточуючих своєю життєдіяльністю, оптимізмом і, як наслідок, отримують можливість змінити життя людей, впроваджувати великі проекти, які, в свою чергу, призводить до матеріальних переваг.

Коли людина орієнтована на те, що він дає, коли він навчається дати краще і краще, щоб бути більш корисними для інших, він не тільки забезпечує своє життя матеріальними товарами, але це коли його життя стає повно значення. А коли життя сповнене значення, то ваш автомобіль буде більш потужним, будинок більший, ваша дружина або чоловік є більш красивим, діти більш успішними, ніж ваші друзі і знайомі стають менш принциповим. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

Тим не менш, всі перераховані вище не означає, що вам не потрібно отримати освіту, займатися маркетингом, навчитися створювати і розвивати бізнес, рекламувати свої продукти або послуги, покращувати як професіонал у вашій галузі. Видання

Автор Олександр Краснов, особливо для

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: /users/359610