257
Викладач і студентка
Наприкінці дев’ятих дев’яностих років мама стала лідером класу «проблем», але швидко вдалося знайти спільну землю з важкими підлітками, тому не було особливих проблем з ними. До одного випадку.
Одного разу мама прийшла до роботи в нових зимових черевики, які заощаджували протягом тривалого часу, змінили її взуття і залишили їх в гардеробній. А коли прийшов час на обід, нові черевики не були в одному місці! Звісно, моя мама була дуже сильна, навіть кричуща. Але потім вона побачила «найбільшого клопотання у школі» і запитала, що сталося. Мама розповів про відсутні черевики, і хлопець просто недбалий і зліва. Моя мама сіла в гардеробну без взуття і в сльозах.
Наприкінці обіду, цей «найважчий студент» підійшов до неї і мовно подавав сумку вкрадених завантажень. До логічного питання моєї матері, як він знаходить їх, хлопчик відповів, що він «культурно» попросив друзів, розраховував, що саме взяв черевики і пояснив, що це не повинно бути зроблено. Його матір був дуже вдячний, але вона запитала його, чому він хотів допомогти їй. Для чого найбільш неприємний студент сказав тільки:
до Не дозволяйте вашому улюбленому викладачу оплачувати!
Веб-камера
Після того, як приносив до молодого хірурга-початківця, щоб вивчити дівчину.
Найдешевші авіаквитки до аеропорту