214
Після того, як приносив до молодого хірурга-початківця, щоб вивчити дівчину.
Коли я закінчив свою резиденцію, я працював у громадській та приватній клініці. І один день приніс мені дівчину з важкою підірваною рукою. Я оглянув її, зробив картину, нічого серйозного вийшов. Але що зловило свою увагу був дефектом в руці дівчини. Виявилося, що у неї була вроджена патологія: пальці ледь мобільні, рука практично не згинається. батьки дівчини скаржилися, що вони не могли дозволити операцію і хірурги сказали, що шанс виправити дефект не надто великий.
Для мене цей випадок здавалося дуже цікавим, я вже уявляв, що потрібно робити маніпуляції, щоб допомогти дівчатам. За кілька днів після обстеження я попросив її батькам, щоб принести її до своєї приватної клініки для хірургії, змушуючи їх робити все абсолютно безкоштовно. Вони тільки повинні платити за фізіотерапевтичне лікування, але це не проблема, я погодився з фахівцем я знаю. Про успішність роботи, оскільки вони вже давно розповіли, що не вдалося допомогти дитині, тому запитали мене:
до Що таке гарантія, що наша дочка не буде гірше?
- Ви знаєте, що вона не збирається бути піаністом, але вона буде мати можливість використовувати її вручну досить впевнено, якщо вона виконує терапія після операції. Вона може тримати ручку, тому не буде проблем з літерою.
А потім сама дівчина переплетена:
- Дядько лікар, я можу малювати? Хочу навчитися малювати гарно!
Я посміхнувся і запевнив, що вона може зробити це занадто. Після того, як мої батьки регулярно приймали хворого на фізичну терапію. Коли через рік вони прийшли до мене за планове обстеження, дівчина, всі балки, подав мені малюнок. На листі пофарбували квітка з різнокольоровими пелюстками, а в нижній частині був напис: «Побачте, лікар!», отриманий в твердій дитячій почерзі. Я ніколи не отримав більш дорогі подарунки в моєму житті.
Веб-камера