246
Як мачиніст над грубим обов'язком жорсткий жарт
Водій поїзда під час зупинки на бокових шляхах назвав обов'язковий офіцер станції, щоб дізнатися, скільки буде потрібно стоянка і чи зможе він залишити. Але обов'язковий офіцер, що суперечить полоіті і інструкції, відповів:
до Щойно! Перегляньте сигнал, коли я даю його, то ви будете!
Звичайно, водій не схожий на це. Після того, як він повторив спробу дізнатися тривалість паркування, але знову отримав дуже грубу відповідь. У цей момент помічник водія повернувся до кабіни, які пішли на обід. Водій вирішив не залишити безповоротність офіцера з обов'язковою особою, і сказав його помічнику:
- Дивись, перейдіть до обов'язкового офіцера, його офісні двері застібаються. Я думаю, що ми повинні зламати двері вниз.
Помічник послухав його бос і пішов в будинок на обов'язок. Водій знову звернувся до жінки на телефоні, але вона була адамантною і не хочу розповісти йому про час паркування. Тоді людина сказала їй:
- О. У мене є помічника через цю ситуацію щось неправильно, він захопив стрілку і побігти, щоб побачити вас!
Звісно, офіцер з обов'язків був відлякуваний, але знайшовши міцність, щоб дізнатися вікно, вона побачила помічника з стрічкою в руці. Вона відразу дрочить, щоб закрити двері на всіх доступних замках. І хлопець, натягуючи двері, переконавшись, що він не відкрив, і почав розводити інструмент. На обов'язкові для шауту:
до Що ви робите, героїд? Зателефонуйте нам!
- Приїжджайте, не робіть тут! - глухий помічник водія відповів її і продовжував розірвати двері.
І міцніше хлопець потрапив на рогатку, чим більше крила офіцера мита кричить. Варто сказати, що після того, як вона дізналася, що вона повинна бути грубою.
Türkçe, English, Українська...