Чому варто дивитися 30 на 50?

Моя подруга потрапила в макіяж – купила «зброджувальні» косметику на багато грошей.

Той факт, що це розлучення, вона реалізована тільки в домашніх умовах. Вона зловила страхом старіння. Тепер вона має кредит і пансіонат, з яким погасити цей кредит.

Вона не єдина, багато жінок впав на це приманка – для страху зморшок і інших ознак віку.

Продавці Clever знають про ці комплекси та маніпуляції: «Ще страшне обличчя у вас!» Ви шукаєте 50 років! І з нашим макіяжом...

Якщо я розповіли про те, що я б сказав: "Що вам подобається?" Я шукаю мій вік, так що що? Чому варто дивитися 30 на 50?? Я побачила цю розмову.

Звісно, бажання бути більш привабливим – нормальний стан розуму жінки. Ми завжди були таким чином, в будь-якому віці. Чудова Клеопатра для збереження молоді та краси взяла молочно-медові ванни (або це легенда?) та інші «багаті та відомі» теж не відстали. Тим не менш, загальний сенс пропонує, що Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.й

Я теж знаходжу, щоб сказати: "Я 50 і ще 18 в серці." Що таке комедія? Що означає бути молодою душею? Я 50+ і я в класиці?

Чому ми не тільки випереджаємо підписку на старіння, але й по-різному? Чому ми не пишаємося тим, хто розумний і відповідальний? Що означає, "Я 18 на серці"? Чи це робить припливні речі, падають в любов з виворітними людьми, хвилюючись про ваш зовнішній вигляд, звіряючи всіх, будучи наївним фольгом? Що таке?

Якось вважається прохолодним. “Молода душа” і “Старий душ” – Що це? Щоб отримати розвідку, виростити, дізнатися більше, зрозуміти себе і людей краще, відрізнити істинні цінності від помилкових, мати власний погляд з будь-якого приводу, не хвилюватися про дрібниці - це зростання душі. Не доступний 18-річному. Ніна з нас, насправді, має «молоду душу» на 50+ з описом всіх характеристик, інакше життя вчить нас нічого.

На мій погляд, ми повинні бути горді того, що на 50+ ми розумні і мудрі, достатньо, щоб не робити стипендії. А якщо дорослий, з головою, кидає себе в абіс пристрасті або пригоди, то що заслуга там, ніж бути гордим?

Одного разу я побачила фото однокласників святкування 50 років. У той же час вони одягалися як учні – у шкільних формах і білих фартухах, зав’язаних зв’язків і луків, думають, що це було смішно і весело. На жаль, для мене це викликало нічого, але розчарування. Він не був смішний, він був... Молода жінка, навіть як жарт, викликає щастя.

У порівнянні з 18-річними, ми нарешті безкоштовні. Старший, фрір! Я хочу! Щасливі люди, які дозволяють собі бути і жити, як вони будь ласка. У нашій молоді ми відповіли, але ми залежать від батьківського слова, на думку наших однолітків.

Тільки зараз, в 50+ ми усвідомлюємо, що ми можемо жити власним сценарієм. Ми можемо прийняти або не приймати наш вік, минулі помилки, зморшки і вік.

Ключове слово «прийняти», див. це як плюс.

Я не хочу мого 18 років. Я відчуваю себе набагато краще, тому що мої внутрішні зміни нічого не порівнюються з зовнішніми. Вони радять мені набагато більше, ніж вони згасають ознаки віку.

P.S. Звичайно я відчуваю себе шкода для мого друга! Я зроблю все, щоб допомогти їй не тільки отримати гроші назад, але і отримати її свободу. Свобода бути себе. Новини

Автор: Софія Чернишова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //bee-zness.ru/zenskaya-krasota/pochemu-ya-v-50-dolzhna-vyglyadet-na-30.html