Моя шия болить від утрудненості.

Розробити можливість поважати чужу думкуЧасто буває, що після вартки або аргументу шия починає боляче. шийний хребет відповідає конфліктам. Як можна роз’яснити захворювання цього відділення в плані психосоматики?

Здоров'я шийного відділу хребта може бути порушено при введенні спору і карель. Але конфлікт не єдиний, що призводить до захворювань цієї частини хребта.

Щоб зрозуміти це, подумайте, що ми використовуємо шию для? Поверніть наші голови, щоб побачити, що відбувається навколо нас.

Це, шия дозволяє бачити навколишню реальність з усіх кутів і з усіх сторін.

Якщо ви сперечалися з кимось, враховуючи вашу думку тільки вірною, то ви віддаєте цю здатність, не хочете розглянути ситуації з різних точок зору, показати вразливість.

Ось коли приходить біль. Також може бути «стильність» і нерозривність м’язів, інші симптоми шийного остеохондрозу та інших захворювань.

Чому ці симптоми часто виникають у літніх людей? Саме те, що вони «згоджують» у своїх переконаннях і звичаях, стають незграбними. Тоді верхня хребта втрачає гнучкість, тому починаються проблеми зі здоров'ям.

Що робити для відновлення?1,1 км Зрозумійте, що персентність і вразливість є різними речами. Ви можете бути стійкими і досягти хороших результатів, наприклад, в роботі. Але якщо ваші принципи, звички та стереотипи опинилися в шляху себе, вони повинні бути покинутими.

2,2 км Дізнайтеся, щоб бути гнучкими з іншими і ваш шия буде гнучким і здоровим. Розвиваємо можливість подарувати і поважати думки інших. Аналізувати різні перспективи на тій же ситуації. Навіть якщо ви хочете критикувати суд, починайте з чим ви погоджуєтесь. А потім згадайте, що ви не погоджуєтесь.

3. У Повторити наступні заяви:

«Я виявляю гнучкість і вміння шукати життя з різних перспектив. Я поважаю інших людей і слухаю їх думки. При необхідності я можу дати і відмовитися від моїх принципів. й

Зробіть ці заяви безкоштовно. Добре, якщо ви повторите їх під час інших лікувальних заходів, таких як вправи і масаж шиї. Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //poleznoeznanie.ru/3543.htm