Що я дізнався в рік без будинку

Нове місце - другий подихМи думаємо про переміщення. Ми знаємо, що це не було в своєму місці, але було важко розбити. Перервувати зв'язки, говорячи, щоб друзі, бути бездомним. Ми підкажемо події на Сході. Продається квартира в іншому місті і перетворила нову сторінку нашої сімейної книги. Ми завершили Львів - місто з ароматом шоколаду і кави.

Як домашня була колись страшна мрія. Про те, що ми думали про рух. Але вирішивши, ми не пошкодили його.

В рік без будинку ми дізналися багато:

Регулювання.

Я не шкодую про прийняття рішення. Коли я розумію, що я роблю право, це легше боротися з труднощіми, які не сталося, залиште його як це.

Також важко прийняти найгірші умови. Але правда, ви можете звикати до всього. В першу чергу життя припинилося і я повернувся в минуле. Потім я дізнався, щоб побудувати мій гнізд за допомогою чого я маю. Я відчув себе. Я розумію, що будинок не стіни, але родичі, з якими він хороший.

У «заміському будинку» було приємно місце, де ми заспокоїлися, налаштовані на хорошу хвилю, три з нас сіли на перед телевізором і дивилися гарне кіно. У будь-який новий будинок, нам довелося шукати його знову. І ми робили.

Не дотримуйтесь інструкцій

Коли ви живете в оренду квартиру і усвідомите, що вам доведеться пересуватися і, можливо, більше ніж раз, то ви починаєте лікувати речі абсолютно по-іншому. Позбутися від зайвого ягняти і подумати про те, чи потрібна ця «ціна».

Хороші спогади.

Наше життя тепер ділиться на віхи, кожен пов'язаний з новим будинком (тільки за рік ми переїхали три рази). Кожна епоха має свої улюблені місця, традиції, книги, кіно, спогади.Ми любимо себе.

Життя тут і зараз

В рік без будинку я не дізнався занадто далеко вперед, не поспішаючи жити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Довіра.

Я навчився довіряти. Не плануйте кожен день і місяць хвилиною, а потім з'ясуйте, що речі не ходять як очікувані, але спираючись на Бога. Я навчаюся довіряти чоловікові, щоб піклуватися про нашу сім'ю. І він досить добре в ньому.

Нове місце - другий подих

Друге дихання відкриває в новому місці. Коли я знаходжу себе в обставинах, в яких немає нічого не залишилося, але щоб зробити те, що я ніколи не зробив, щоб познайомитися з новими людьми, щоб освоїти нові навички, коротко, щоб вийти з зони комфорту. Кожен спосіб. Це завжди проблема для мене, щоб стати першим. Я люблю зустріти людей, але натуральна сором'язливість іноді паралізує мене, і я пропустив унікальну можливість спілкування з кимось цікавим для мене. І в новому місті, в новій команді, все відрізняється. Сором’язливість є неприпустимою розкішю.

Люблю час окремо.

Цього року я не тільки перехрестив бар’єр занурення, але й дізнався, щоб насолодитися моїм підприємством. Я використовуюсь, щоб буквально залежати від спілкування. Якщо було недолік, я сильно постраждав.

У новому місці виділили довгий час. Люди не готові відкривати свої руки незнайомцю і нехай йому в затишний світ. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Це де я дізнався не залежати від спілкування. Я відчував себе дуже добре, в компанії хорошої книги, з улюбленим кіно, на роботі. Тепер я розумію, що спілкуватись не тільки, я не буду.

Звичайно, я не скажу вам, щоб дати і змінити місце проживання. Кожен має власний досвід і обставини.Багато людей живуть своїм життям, де вони народилися і щасливі. Кожен має йти самостійно.Видання

Автор: Ірина Голубенко

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //ostanivka.com/chemu-ya-nauchilas-za-god-bez-doma/