302
Я був вдома один п'ятий ніч і друг званий.
Я збираюся провести п'яту ніч самостійно. Але це не так, мій найкращий друг назвав і запросив мене до «пари чаю». Ну, я запакував, пішов до зупинки, і на шляху я припинив магазин для пива. І тільки після його покупки я зрозумів, що пиво було теплим і брудним. Я вирішив приклеїти пляшки в снігу, щоб охолодити, поки я чекаю на автобус. Я зроблю його, я просто забули про це! Я пішов на друг без подарунки.
Нарзан. Вранці я відчував себе погано. Я кинувся до холодильника, і є недійсним, є тільки невелика зміна в кишеню, це не достатньо нічого. А потім я пам'ятав пляшки, поховані в снігу! Швидко одягнені в деяких старих брюках, надягають куртку поверх футболки і життєрадісна курка на зупинці.
І на зупинці є темрява, тільки початок робочого дня. Я був маленький ембаррасований про мій шаббі погляд, особливо коли я почав згасити. Але нічого не робити, він почав шукати його «завдяки», зануривши снігохід з стопою. Мене цікавить мій дивний рух тіла. На останньому він викопав першу пляшку пива, і з радісними кісточками і потрійним зеалом почав копати другий. На обличчі тих, хто чекав автобуса читати те ж саме: «Що таке хитрощі?» Я просто помітив мене руки і пішов додому танці.
Після того, як в квартирі я відкрив пляшки пива і подивився вікно, яке було видно зупинку, і там ... люди кидаються серед сноубордів, трамплінгу більше і більше снігу і ковтання в ній! Яким був ти? Я взяв все, що я мав.
Веб-камера
== синхронізація, виправлено elderman ==
Beggar, половина століття блювотні рухи для алм, після смерті залишилася мільйона доларів