448
10 Найголовніші Фрази для щасливих відносин
Можливо, кожна любляча пара має свою маленьку секрету щастя, яка зберігає свої стосунки протягом багатьох років. Але психологи кажуть, що деякі щирі фрази можуть зробити будь-які стосунки трохи щасливіше.
Сьогодні Веб-сайт Психологи цитують ці фрази з експертними коментарями. Але пам'ятайте: головне - щирість!
Нам необхідно почути, що ми любимо, і знову. Ми приймаємо рішення для життя. «Коли ми почули партнера, що він або вона щаслива бути з нами, це як підтвердження його або її присяги знову. Це свідчить про те, що ми любимо ще більше, ніж на початку відносин, говорить перець Шварц, професор соціології та сексолога.
Але є одна печера. Тим, хто проживав більше 50 років, кажуть, що ви повинні уникати спокуси вирішити всі проблеми вашого партнера для них. Якщо Ваш партнер просто необхідно послухати і приділити увагу. "Я тут, щоб підтримати вас" звучить набагато краще, ніж "це те, що потрібно робити."Карл Пильмер, автор 30 Уроки любові
Це як запрошення на тихий діалог. "Щоб сказати так--"Я зацікавлений у вашій думці, і я зацікавлений у вас." Ваша точка зору важлива як шахта., каже сімейного лікаря Winfred Reilly.
Коли ви стаєте сумними або відображаються на деяких неприємних подіях, слухайте такі слова для вашого партнера є одним з найцінніших подарунків, які можуть подарувати життя. « » » » » » » » » » » » » » »Це означає, що він для вас.Ми працюємо над тим, хто бажає жити в житті., говорить Ірис Краснов, автор книги "Старий вік дружин".
«Соррі» став дуже рідкісним словом: ці дні люди піклуються про виконання себе і отримують все життя. Крім того, виходячи з досконалості, відмінно себе почувають ідею, що вони можуть бути неправильними. «Здоров’я»Це об'єднання двох недосконалих людей, які знають, що вони несуть і визнають право кожного, щоб зробити помилки. Ми всі неправильні.Курт Сміт, психотерапевт, який працює з чоловіками, говорить.
р.
«Якщо Ваш партнер просто повернувся з важливої події або поїздки, не перерваючи їх, покажіть вам все детально. Не варто відразу обтягувати їх поточними проблемами. Покажіть свій щирий інтерес до того, що він збирається говорити про: тема конференції та спікерів, риболовлі та сну в наметах. Покажіть всю історію.«Ми любимо слухати!» говорить Карл Пильмер.
, Україна
Послухайте ці слова ніколи не втомилися. Навіть якщо вони звучать більш скромним, таким як «Я люблю його, коли ви одягнете на цю сукню» або «Ви добре з цим кольором». «З кожним роком ви навчитесь практично все про одне, в тому числі, що вам подобається. АлеНехай це слово буде невеликим відкриттям кожного разу., говорить перець Шварц.
Так часто ми зустрічаємо людей, які хочуть зробити вас людиною, які хочуть зробити вас. Але найсильніші відносини побудовані на прийомі. «Тільки» Коли ви приймаєте людину поруч з вами, вони відчувають себе безкоштовно і буквально цвітуть., говорить секс-терапевт Daniel Harel.
Це одна з кращих фраз, які можна почути від рота чоловіка, підлімів і благородних. Вирішити практично будь-який конфлікт. Але слухайте її від жінки не менш красиво. "Я кажу ці слова дуже часто."Я вірю!- каже Ірис Краснов.
0909
У мене є пари, які приходять до терапії, які запам'ятовують одне одне слово, все це зроблено неправильно. Коли ви процитуєте цей список гріхів, це означає, що прощення не відбулося, говорить Курт Сміт. Не означає нічого не запам'ятовує. Це означає, що ви не повинні думати про це і знову. Задайте собі питання, «Чому? й
Ілюстратор Анна Сироваткіна Українська Веб-сайт
Дивитися також.
10 простих правдій про відносини, які не повинні забути
9 Закони щасливих відносин
10 речей щасливі пари ніколи не розповість вам
www.adme.ru/zhizn-semya/10-veschej-o-kotoryh-nikogda-ne-rasskazhut-schastlivye-pary-1315765/
8 прикладів при безспоживання сміття перетворилося на мільйон долар
10 Моделі, які Prove Beauty може прийняти будь-яку форму