Тільки кілька слів. й

У чистому травні вранці молодий чоловік побачив чоловіка про свій вік бджільництва на стіну парку. Далі йому було плакат, який був рукописним написом на фрагменті дошки: "Я сліпий." Ця молитва чітко не доторкнулася до серця мешканців та туристів великого міста. Крім декількох монет, чаша блювоти була пустою.

Р

Доторкнувшись цим сумним видовищем, пасер-передумав про те, що це непривабливий молодий чоловік був позбавлений на такий чудовий день, і підійшов до буггару.

- Я не можу дати вам гроші, тому що я був з роботи протягом місяця. Але якщо ви не розумію, я можу допомогти вам іншим чином. Я хотів би зробити деякі зміни до вашого запиту.

Здивований беггар в'явся в той час як і після того,

- Гаразд, що ви хочете. Але я повинен сказати вам, є твердо слів, які можуть викликати життєдіяльність серед жителів цього міста для іншої магари.

Молода людина видобула маркер з кишені, приписав кілька слів до плакату і продовжував свою подорож.

По закінченню дня, він був повернений через парк і, проходячи мангар, відзначився задоволеністю, що новий плакат довів ефективний у розблокуванні серця і гаманців пасер-by. Миска була повною з грошей, не тільки невеликими монетами, але навіть п'ять- і десять доларів.

浜у 涓 蹇
9164840

- Він сказав до бідних.

- Точно він відповів, а потім, визнаючи голос молодого чоловіка, попросив головоломка, Що ви зробили з моїм плакатом?

доЯ просто додав кілька слів, пояснив пасер-by. - Але нічого не буде вірним. Тепер каже: "Я сліпу, і це весна зовні." Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши нашу свідомість - разом ми змінюємо світ!

Джерело: pritchi.ru/id_1468