Алгоритм правильно сформованої мети

1,1 км Запишіться на те, що ви хочете досягти як письмово. Ми впевнені, що у вас є всі слова, які приходять до вашого розуму.

2,2 км Зробіть коротку паузу, протягом 10-15 хвилин, під час якої обов'язково відволікайте, змініть тип активності.

3. У Чи можна це зробити?

Ви готові працювати, щоб досягти вашого бажання?

Що відсоток від 100 ви дійсно хочете зробити?

4. У Ми зараз приступаємо до формування мети подальшої діяльності.

Визначте своє бажання в позитивних словах (без «не» або будь-якої іншої форми заперечення).

Щоб жити без зради, не міняти - еронові рецептури,

Щоб бути вірними - один з правильних рецептів.

5. Умань Написати його в подарунок.

• Я маю здоровий спосіб життя.

• Я успішно інтерв'ю за позицію XXX

• Я відпустку в Алтай. Я подорожувати в Швеції.

Під час кожного етапу реформування вашого бажання в очікувану мету, перевірте свої почуття: Ви все ще хочете, щоб приїхати вірно? Ви хочете запустити його?

6. Жнівень Конкретизуйте своє призначення. Уявіть, як це буде виглядати докладно, які події ви хочете бачити (що ви хочете взяти участь в роботі, відчувати і почути) в процесі досягнення мети.

... Я чую звук тривожного годинника і легко прокинувся. Вимкніть годинник сигналізації, простягайте і отримайте. Я прогуляюся до вікна, подивіться його і насолоджуючись рано вранці, простір і тиша. Я кажу собі, «Хто, хто забирає рано, Бог дає йому удачу» і піти в душ.

... Я отримую роботу перед співробітниками. Я входжу в офіс, вийміть і видаліть пальму, сідайте на робочому столі, з'ясуйте план, який я зробив з вечора. Я зроблю найважчого завдання і зосередився на роботі.

... Коли приходять колеги, я щасливо переключаюсь до них, винагородивши себе за велику роботу з коротким перерву.

Я повторю ще раз: специфіка, специфіка і один раз.

Уявіть, що простір навколо вас виглядає так, що він любить, які звуки ви почуєте, що ви відчуваєте, і, можливо, який смак процесу виконання мрії.

У цій точці ви можете знайти, що у вас є прекрасна ідея. Я хочу XXX, ви сказали щиро, але як він виглядає і відчуває, жити в реальності, ви або нема вражень, або майже ніхто, або не здивовані з фільмів, програм і книг.

Час, щоб взяти коротку паузу і вивчити конкретні деталі вашого бажання.

Чим простіше, тим менше часу і зусиль, які ви проведете на його реалізації.

Я не хочу мити посуд, і що це було чисто! – звук на першому етапі, шостий вже перетворився в – купую і встановіть посудомийну машину ...

І привели до питань: які розміри, бренд, вартість, де покласти, як організувати підключення і т.д.

Якщо ви не маєте достатньо інформації, ви можете зробити краще рішення для вас.

Звичайно, якщо ви встановите собі серйозну життєву мету, яка в основному визначає в якому напрямку роки і роки життя піде, вам доведеться серйозно подумати.

Зрозуміло, вибір побутової техніки або авто, багато людей більш відповідальні за вибір роботи, житлово-рятувального партнера.

Головний аргумент: «Ви не можете все врахувати!».

Право. Але чому з цього огляду на найбільш глибокий висновок: «то я буду діяти бездумно, непристойно, і, можливо, з удачею» – таємниця всіх часів і народів.

Таким чином, ви вказите свою мету, вкажіть докладну ділянку її досягнення та реалізації. Дивитися, відчувати, почути, запах і насолоджуватися смаком. .

Якщо ви зрозуміли, що ви не маєте реалістичних ідей про те, що ви хочете, або вони недостатньо, ви фокусуєте на пошуку та отримання інформації, а також уточнення деталей вашої мети.

7. Про нас Застосувати правило «Анти-Це себе!»

Ваша мета повинна бути сформульована, завдяки вашим діям, ваші зусилля.

• Я запитав її.
  • Я перейде на вибір і виконує цей проект.
  • Я роблю, діяти, вести переговори з іншими людьми і отримати свою допомогу, участь в обміні на щось цікаве для них.
Помилки:

• Покликати мене!
  • Я хочу виграти багато грошей в лотерею!
8. У Визначте межі та межі своєї мети.

Де, коли, з ким ви хочете досягти мети.

Де, коли ви не хочете досягти своєї мети.

Я купую простору яскраву трикімнатну квартиру в центрі міста.

Виселення - при відсутності уточнення - яке місто.

9. Навігація Що ви втратите від того, що ви зараз, коли ви досягнете мети? Чи варто Ваше бажання?

Наприклад, народження навіть найбільш довгоочікуваної і бажаної дитини означатиме: значно менший вільний час для своєї матері і батька протягом багатьох років, додаткові регулярні витрати в сімейному бюджеті, зміна статусу сім'ї (відбулася пара дорослих, кожна з яких могла подбати про себе, а потім є три з них (або трохи більше, якщо вони народжуються близько), і одна з них невелика людина, яка потребує уваги і сімейних ресурсів) зміни відносин з родичами, вирішення питань з професійною реалізацією мами...

10. Що ви отримаєте в результаті вашого бажання і що ви будете робити з результатами ваших дій?

Можливо, досягнути відносин з Lena K. Виявляється, що ви хотіли підняти свою самооцінку, і вам не потрібно Lena K. А тепер у вас є питання про Ваше денний: як взяти участь у коханні з вами, завдяки власним зусиллям жінка?

Отримавши певну позицію, комплексний проект, ви можете здивувати, що переваги Вашої ситуації – ви навіть не щасливі, недоліки і труднощі займають набагато більше часу і зусиль, ніж ви можете дозволити собі, і ви не просто зможете виходити з ситуації так екологічно чисто.

Виходячи з наслідків виконання вашого бажання, яке виявилося, щоб бути зайвим, небажаним, переважаючим, також вимагає значних витрат, не тільки зовнішніх, але і внутрішніх.

11. Тепер ви перетворите об'ємну картину своєї мрії в коротке ємне слово, Опишіть як вашу мету, так і ваші дії (процес досягнення) і перевірте ставлення до команди, яку ви створили - програму для досягнення мети.

3 години щодня спілкуюся з різними дівчатами, жінками і знайти кохану людину

12. Кілька нот:

• * Поточні потреби
  • бажання
  • Увійти
  • навмисне планування
  • Успіх
Досягнення мети (= виконання бажання = задоволення реальних потреб) - задоволення, (сатіфакція, самореспект, гордість, радість, щастя) + досвід успішної самореалізації, успішної, щасливої унікальної (один) життя

Це загальна схема досягнення будь-якої мрії.

Зосередитися на кілька цілей, два або три як максимум. Поверніть їх, потім перемістіть на наступний.

Якщо в певній точці було сумнів «і мені потрібно це...»? Зверніть увагу на те, що викликає ваші сумніви? Яким був проблема, яка звернула енергію?Після того, як ви виявите цю складність або складність, знайдіть спосіб, щоб боротися з ним або отримайте його.

Поверніть його в окреме завдання і вирішіть його. Далі продовжуємо донести свою мету до життя.Або ви знайдете, що ви не хочете, що ви хочете. Хтось, що був тільки частиною того, що ви хотіли, це ваша мрія. Потім з'ясуйте, уточнюйте – що потрібно, і досягайте поставлених цілей. Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vk.com/probusies?w=wall-26302102_8310