жінка вищого класу

«Коли я зустрілася з дружиною, жіночим лідером, елітною жінкою, я завжди знайшла в своєму чотири нерозривно з'єднані аспекти, які вона приносить з нею.

1,1 км Перший аспект. Який цей профіль наповнений світлом, це втілення, що приносить вам повноту задоволення, радість, мир? Ці очі, ці волосся, ця ніжність, вигин ліній, гай, ліфтинг її щиколотки, метелик рук і пальців, спосіб вона виглядає, коли вона зачаровує, коли вона тримає очі в дзеркалі, До речі вона налаштовує плаття, панчохи, гармонія кольору її одягу з її внутрішнім світом - все має великий магнетизм, чарівність, задоволення, недоступна відмінність, яка характерна для моря, квітів, фруктів. Цей нога описує простір, шлях, що коліна відкривається, шлях, який лежить волосся, все робить її героям навколишнього простору, серед інших.

Зустріч її не веде до поезії або художньої наративи, але миттєво відкриває нові шляхи мислення. Він підтримує мене, захоплюючи мене, що все правильно, все можливо, що необхідно влаштувати реальність з дуже гармонією, яка приваблює і завершує все, що вже в мене.

Тож перше, що, безумовно, підкреслює свіжість верхнього класу жінки, елітної жінки, жіночого лідера, є її здатність стимулювати більш виконання, більш вишукана дія: вона несе чіткість, надію і мужність, надаючи підвищенню потреби в дії як відкритій творчості. Перше, що ви берете з зустрічі з жінкою, є прагненням створити і зробити це добре, в порядку і гармонійно.

2,2 км Другий аспект. У мене є бажання дізнатися її, підходити до секретів її світу, і допустити її в себе, розпоряджатися всім силою від всередині. Це з її, як вона, з її реальністю, що я можу вільно вирішувати будь-які проблеми, які виникають в цьому суспільстві, а також в окремих жінок і чоловіків. Коли Вона поруч, всі двері відкриті до мене, даючи мені перевагу; Я подолаю труднощі легко і природно тільки тому, що її присутність тільки може пом'якшити найхолодніші жорсткість. Я хочу побачити її як мій найближчий партнер прогресивної дії: щоб виграти її.

3. У Третій аспект. Я тут, я живу за принципами холодної та важкої раціоналісті, але вона є трохи тут і там. Не приїжджайте тут. «Хто і є» означає, що вона реалізує свою інкарнацію тут, але за проектом, що передається життя. «Похід за межами» означає, що відноситься до іншого світу, до іншого вищого розуму, що приносить відчуття підвищеності влади, адже це, здається, переоцінка, розкриття того, що ще не доступний і заблокований тут.

4. У Четвертий аспект. Має можливість регенерувати, відновлювати і підвищити потужність. Якщо я втомився, то досить зустрітися з нею, щоб відчути стрибок сил і енергії – вони не приходять з неї, але від життя.

Самець жіночий не характеризується будь-якою специфічною фізіологічною типологією: що відрізняє її не тіло, але її замовлений розум, гармонійно проявляється в всьому - таким чином вона сукні, контролює її тіло, говорить, жести, виглядає і гребінець. Протягом свого існування існує естетичний порядок, що відображає універсальні закони і забезпечує ефективне реагування на життя: де буде лідер жінки, що вона виходить, завжди буде ідеальною, повноти і успіху.

Це не тип краси, який відповідає високим канонам мистецтва. Самий лідер втілює досконалість жіночої істоти, яка проявляється в захваті цієї культури епохи. Ця жінка має дивовижний потенціал, але ви можете визнати її не ним, але за досягненнями. Це історичний і свідомий результат, отриманий за допомогою освіти.вона створила себе, побудувала себе, вона не дочка матері або батька, але сама.

Саме цей аспект жіночого лідера, який викликає чарівність і чарівність інтелектуальних чоловіків. У верхній класі жінка приносить замовлення, викликає відродження, з усім її зовнішнім виглядом кажучи, "Ком і слідувати мені, якщо ви хочете виростити."

Неординарний чоловік бачить велику жінку таким чином, і вік не грає тут: вона може бути дев'ятдесят, сорок або двадцять років. Все краса, сила і чарівність народжуються від глибини себе.Видання

@ Антоніо Менегетті, психолог, PhD

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши нашу свідомість - разом ми змінюємо світ!

Джерело: rissina.livejournal.com/199888.html