Пасіус Святої гори: Неймовірність є великим гріхом.

до Геронда - це тестування завжди добре для людей?

доВона залежить від того, як людина відчуває себе про тест. Ті, хто не має хорошого розложення, починають блаземувати Бог у своїх випробуваннях. Чому це відбувається мені? – такі люди мурмур – Дивитися, так і все так добре! Хто є Богом, який дозволяє всім цим? Такі люди не скажуть «вчори», але страждають. Бог каже: «Танк Бог». Це випробування призвело мене до Його. Бог допомогла мені добре.

По-перше, такі люди не могли б піти на церкву, але після випробувань вони починають йти до церкви, сповідатися і причасть. І, крім того, часто люди, які дуже важкі Бог в певній точці, кладуть їх в стан такої п'ятдесяти, які вони перетворюють сто і вісімдесяти градусів і розсипають пилом від болю, вони відчувають все, що вони зробили.

«Геронда, коли ми робимо добре, слід сказати: «Слава тобі, Бог»? й

до Якщо ми не скажемо «Слава тобі, Богу» в радість, як ми можемо сказати, що це в сорбі? Ви подякуєте Богу в суді і не хочете подякувати Гойму в радість? Якщо людина є непристойною, любов Бога невідома йому. Неймовірність є великим гріхом. Це смертний гріх для мене. Людина, яка незадоволена нічого, нічого не приносить йому радість. Він змусить все. Це всі його несправності.

р.

У моїй Батьківщині, в Farasy, виноград повинен був дуже любий, як солодкий. Одного разу дівчина почала кричати, оскільки вона бажала винограду. Що робити? Її мати довелося піти в сусіди і попросити. Після їжі деякі повинні, дівчина почала торкнутися знову, збиваючи ноги на підлозі і обмітуючи: «Мама, хочу сметану!» «Дочка, де я знаходжу сметану в цей час?» попросила маму. Ні, я хочу сметану і це. Що робити? Погана маленька мама пішла на її сусід і попросила за кредит і сметану. Потрібна сметана, дочка ще раз загорнула. «Чому ти зараз лікуєш?» «Мама, я хочу, щоб перемішувати їх!» Добре, мама приймає сусла і сметану і перемішує її. Але дочка вся її сама: вона не перестає лікуватися. Мама, я не можу їсти їх разом! Я хочу, щоб поділитися ними! Ну, то мій мама не мав вибору, але подарувати дочку на щоках! Так сусла відокремлюється від сметани.

Я хочу сказати, що деякі люди, як це дівчина, а потім Боже покарання приходить до них.Ми повинні принаймні, щоб визнати наше захоплення - подякувати Богу дня і ніч за благословення Він дає нам. В цьому, ми будемо крокувати на підборах відверто девіла, які, зібравши всі його тангалас, будуть втекти як чорному диму, тому що визнати його незграбним і подякуючи Богу за благословення, ми поб'ємо диявола на заспокійливе місце. Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: 3rm.info/publications/15724-neblagodarnost-za-lyubov-bozhiyu-starec-paisij.html