Чому мені не потрібно? й

Одна дівчина, яку я був досить, вибрав бути дуже відхилений. Після того, як я сказав, що я не хочу нічого від неї. Це правда. Я не зацікавила. Примітіть навпаки, дуже багато. Але це точно те, що я сказав. Що я не "не знаю".

У мене все. З чого потрібно і що мені потрібно. І в основному це океї. Так що мені не потрібно. . й

Але це не означає, що я нічого не хочу. Я не маю інтересів, без бажань, без цікавості, після усього!

І це може діяти і хочеться чогось (контакт, зв'язок, інтимність) не від держави «недбалий», але з іншої держави (повність, гармонія, щастя), здається, що вона не могла навіть прийти до розуму. І за її словами, це переоцінка була відмовою в деяких травмах. Її травма.

Я знаю, що один... Що таке використання повторення того ж сто разів?

Якщо ви не можете жити без тебе!) – це так романтичний! Така пристрасть, такі сильні почуття! І до мене, це просто нормальний невроз.

І це "Я не можу жити без тебе" може вражати, крім школярів. 13, 14 років. Але коли потрібно такого дорослого – це не менш дивний. Для мене.

Для того, щоб ви зрозуміли, що вам потрібно? Що несуть! Я сказав, що він був дивний. Дуже пологів.

Він дуже важливий для дитини, щоб показати йому, скільки він потребує йому. Травматизація дитини. З того часу він думає про своє життя. І тільки тоді він має право на існування. Не боїться відхиляти або знищити.

Я маю право бути. й

І коли я сказав, що мені не потрібно, це було, якби я перекресла своє існування. Знижена її право на існування. Це жорстокий. На жаль, працює «травматичне сприйняття».

«Що потрібно інше». Але не хочу дарувати мені. Тож я повинен переконатися, що він потребує мене. Тоді і тільки тоді я можу контролювати його! Я отримую від нього те, що мені потрібно і потрібно. І нарешті я відчуваю себе безпечно!

Потужність. Контроль. І рушій до управління. Щоб отримати те, що ви хочете. Щоб забезпечити відчуття безпеки.

Неймовірно сумний парадокс у всьому цьому полягає в тому, що інші вже готові подарувати вам. З хорошої волі. І мій вибір. Бо він має. І він не розуміє. й

І другий сумний, що це не ліки. У Вас немає кількості контрольних, маніпуляційних та «необхідних людей», які вам не залишать байдужими. Це може бути знайдений, якщо він був втрачений. Як дитина. Іноді навіть в матці. А там захопити його.

Зрозуміло, що на цьому фоні, будь-яка самодостатність і «необхідність» іншої (якщо, звичайно, це не просто заявлений, але з тих пір) приносить всі ці «неуротичні ігри» до пилу. На жаль, іноді це те, що приводить людину з цією травмою. Оскільки це активовано в ньому.

І те, що Ви не потрібні. Ви не зможете диктувати ваші умови.

Це добре відомо питання, що «що ви, ви зустрінете, щоб бити когось». Інколи заслуговують свого існування. й

Я. Але це ще сумно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Автор Сергій Маскін, особливо для

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: /users/336295