358
Лікар, пастор і адвокат приходять на похорон близького друга.
У дев'ятий рік чоловік дізнався, що він тільки мав кілька днів, щоб жити. Після того, як старий чоловік назвав три основні люди в житті: адвокат, лікар і пастор, щоб сказати
- Друзі, сьогодні я розповім, що я буду незабаром йти на наступний світ. Я хочу, щоб ви зрозуміли, що я хочу, щоб ви зрозуміли, що я хочу, щоб ви зрозуміли, що я хотів би, щоб зробити це. Я даю вам кожен конверт, що містить п'ятдесят тисяч доларів, і я запитаю вам, щоб кинути гроші в мій coffin.
Стара людина загинула, і її друзі виконали своє останнє бажання на похоронну церемонію, кидаючи конверти в кафін. Відразу після того, як лікар приймав другу сторону і зробив визнання:
- Я не кинув всю суму в конверті. Десять тисяч з них я пішов, наш друг закинув мене за лікування. Але я чесно кинув решту сороку в кафін.
Пастор також сказав:
до І я не чесний, я не кладаю всіх грошей на могилу. Я залишила рівно половину церкви. Я думаю, що наш друг не розумію. Але інша половина, я сниться, відпочиває з старим чоловіком.
До якого адвокат відповів:
- Я просто не вірю, що ви сказали! Моя друзі, на відміну від вас, я зробив найбільш чесну річ, для я написав перевірку на п'ятдесят тисяч і покласти її в могилу!
c_dnyom_yurista_anekdot_v_temu_3822944