Бабушка, копники і добре. Неймовірна історія!

552244

Я стоячи на зупинці автобуса сьогодні, чекаю на автобусі, перегляд пасерів. А потім я бачу, що на протилежному боці вулиці мій бабуся ковзає і падає. Пакети, які були в руках, літають в усі напрямки. Бажаю допомогти моїй бабусі, перехрестя дороги і подивитися, що компанія типових таких гонщиків вже очолює її напрямок. Класичні такі хлопці: мат-перумат, голосне пиво, пиво в руках, капелюхи на вершинах, спортивні штани.

Я намагаюся швидко дістатися до Бабця, але я не можу триматися, Гопники вже оботочують її. А потім один хлопець захоплює Бабця руки, допомагає їй піднятися, пара інших хлопців відтіняє її з усіх боків, а решта з них підбирають крупи і сумки, які зникли. Один gopnik навіть випрямляє променеву ручку на голові бабусі і гудзики її старе пальто. Я прогулявся над таким прицілом! Я приходжу ближче і почуйте, що мій бабуся подяка їм з посміханням, в загальному малюнку дещо незвичайний, але так милий!

Але раптом я помітив від кута мого очей, що одна з команди хмелю різко виділяється з місця його місця і протікає десь. Ну, я думаю, що він був бабуся, отримав свій гаманець або щось. Я пішов після того, як хлопець з наміром принаймні говорити, але коли я походжу по куту, я бачу, що він вже повернувся назад. І в руках хлопця — ви не вірите! — кілька пакетів, за допомогою яких можна побачити товари.

Повернувшись до своїх друзів і його бабуся стоять поруч з ними, хлопець очок на пакетах і каже, що це все для неї. Бабця перетворилася з сюрпризом! І хлопці, підбираючи руки з двох сторін, попросіть пенсіонера, де вона живе і перейдіть, щоб побачити її додому, проводячи величезне захоплення пакетів.

Не судити людей по їх появі.

Веб-камера