Свобода від Vosquito

Чому відбувається фраза “розвиток дитини”? Наприклад, фраза «Я підняю дитину» на багатьох мовах звучать як «Я підняю дитину самостійно». Що таке хасм між цими поняттями! У першому випадку я форма, зміна, бульдоз, слово, прагнути довести людину до певної моделі. По-друге, просто зростає. Я можу допомогти, живити, створити умови для росту, перегляду процесу.

На перший погляд питання просто скорочується: як це? Чи не людина просто вирощується як бур'ян? Всі наші страхи (і не стільки) відомі. «Нехай ніколи не навчиться! Ви будете рости, щоб бути джентом (або протезом, в залежності від статі). Він не навчиться їсти з виделкою! Вона гонна кішка в її штани! Він ніколи не прочитав Достоєвський (Бальзак, Тургенев, Зальцбург тощо)! І так, хто знає. Це правда? Зрозуміло, практично будь-хто не дрочить в своїх брюках, так як це так небезпечна і неприємна, і тому що їх мама і тато роблять речі по-різному. Ви можете катувати людину і тренувати його так, щоб вже в рік він гордий про мочитися в каструлі, але на два він гарантовано починає робити це самому. З перерахованих причин. Ви можете щодня їсти псує настрій дитини і себе, миючи її вниз: «Як ви навчилися». Але якщо ми їсти “як ми навчимося”, то він напевно буде зробити те саме, бо він налаштовує! З якоїсь причини, в разі впливу «поганих друзів», наша віра в прикладі величезна, в нашому випадку, ми часто вважаємо, що необхідно «покинути».Коли ми даємо інструкції, ми постраждаємо в першу чергу від того, що вони не виконуються, від життєздатності до улюбленого, від нездатності точного формування думки, від нездатності впоратися з ситуацією, від безпліддя того, що відбувається, і так далі. Все це постійне кошмарно виправдано тим, що в іншому випадку наш батьківський обов'язок не буде виконано (з певними специфікаціями, такими як: не стане гідним членом суспільства, мій бабуся буде заснути, мій вчитель буде псувати мене і т.д.).Ми часто не помітили, що процес освіти повністю замінює процес спілкування. Радість закоханих з дорогою людиною давно зникла через необхідність «збивати пальцем на пульсі». Допоможи принципу, багаторазово використовується поколіннями батьків, «розгорнути, розуміти і бути вдячними». Так, це правда. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. П'ять відсотків. І решта? Чудово грати на фортепіано з друзями. Скільки ви граєте! Скільки навчалися? Ціна відносин, незважаючи на бажання і інтерес, замість того, щоб дуже важливо і цікаво, що пройшло. Так, є ті, хто навчився і досі грають. Ти грішник. Однак питання ціни на більшість (перевірено) ще не закрито. І якщо тільки це...Більшість подій у житті людини не пов’язана з тим, що незважаючи на так звану освіту. Наші діти відкривають світ, змінюють думки, падають в любов, цікавляться різноманітними явищами під впливом ряду факторів. І найголовніше, бо вони! Що таке життєздатність, щоб пропустити найцікавіші речі в житті (навколо дітей) через правило, ми змушені постійно керувати. Так багато йде, тому що ми змушені грати роль педагога замість того, щоб просто любити.Зрозуміємо бажання батьків навчити, захищати, допомогти. Але наш шанс почути і пропускати на патерн поведінці до серця, щоб дитина збільшила десять разів, якщо не сотні разів, якщо він не сумнівається, що один поруч. Не постійно оцінюється поведінка надсера, а саме другу, близькою і відкритою.Вирощування засобів, що не заперечують себе великим задоволенням перегляду процесу. Щоб побачити, що доля дала тільки батькам, коли щось, що ви створили, в любові і щастя, зміни, росте, знає світ. Коли ви освічені, вам необхідно постійно оцінити, і ви легко зможете побачити зміни, які відбуваються в особистому житті, його нахили, свої нові функції, його сам, нарешті. Особливо нюанси відносин. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Як легко пригнічувати людину без того, щоб сказати зуби, «Я сказав вам стільки разів». Не варто забувати про «освіту» у людей. 905868

Дуже важко розбити з цього пастка. Звертаємо вашу увагу на те, що він робить все з метою того, щоб він просто приступив, що він затіняє нас (ego знову!). Ми стаємо заручниками необхідності постійного виховання себе. Що ми можемо говорити про це? Дитина стає об'єктом нашого досвіду назавжди.Ми продовжуємо відтворювати свій власний вид, і ми зволожуємо себе одним днем: Ось вони невимушені діти.й Це як формула «Я дав вам життя, і ви ...» виникає з незамінною відповіддю «І я не запитав тебе». Саме так ми все частіше змусимо себе в Прокробтанське ліжко суб'єктно-об'єктного зв'язку замість радості з'єднання з коханою людиною.Жива радість, коли є вгору, внизи, конфлікти і спільні успіхи, коли відбувається, що потрібно відпочивати один від одного, і іноді, що нічого не входить. Здійснення батьківської свободи та радості, виховання батьківського тюрма. Ми будемо йти безкоштовно? - P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість - разом ми змінюємо світ!

Джерело: батько клуб.com.ua/svoboda-ot-vospitaniya-neformalnaya-p/