320
3 Принципи щасливих відносин
Успішні відносини вимагають 3 основних точок. 1,1 км Фізична пам'ятка.
Мутуальна. Якщо ні, що це точка? Але сама по собі не гарантує нічого. Ви не можете потрапити на нього самостійно.
2,2 км Коли пам'ятка все праве, друга важлива, Я хочу, щоб люди були цікавими.
Подруга Розмова, розмова. Комфортний і спокійний навколо. Так що збігаються інтереси та цінності. Я думаю, що це дуже важливо. Але це не гарантує нічого.
3. У Також є третя точка. Може бути найважливішим.Яскравий погляд на ваші стосунки.
Якщо вона хоче сім'ї і дітей, і він хоче просто дати і насолоджуватися один одному. Або навпаки. У цьому випадку навряд чи працювати.
Не існує майбутнього. Навіть якщо вони привертають, вони щасливі разом. Незабаром або пізно, як ви відчуєте. Це призведе до конфліктів і невиправданих очікувань.
По суті, перші дві точки про які відносини можуть бути. Про заповнення їх.
Ось фінальна точка про те, що вони можуть бути. Всі
Але чому деякі люди регулярно обирають відносини, які не мають майбутнього?
Це просто все. І в той же час, сумний.
Наш несвідомий знає дуже чітко, що перед нами. На першій зустрічі.
Або, можливо, перед нею.
Це мудро. І якщо ми обрали таких людей, то саме тому, що ми не хочемо майбутнього у відносинах.
Побоювалися відносини. Є відчуття небезпеки. Щось неприємний або некомфортний.
А потім, найглибшого наміру не бути в відносинах, але щоб його уникнути. Що ми хочемо, свідомо.
Автор Сергій Маскін, особливо для екомереж.ru
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: /users/336295
Мутуальна. Якщо ні, що це точка? Але сама по собі не гарантує нічого. Ви не можете потрапити на нього самостійно.
2,2 км Коли пам'ятка все праве, друга важлива, Я хочу, щоб люди були цікавими.
Подруга Розмова, розмова. Комфортний і спокійний навколо. Так що збігаються інтереси та цінності. Я думаю, що це дуже важливо. Але це не гарантує нічого.
3. У Також є третя точка. Може бути найважливішим.Яскравий погляд на ваші стосунки.
Якщо вона хоче сім'ї і дітей, і він хоче просто дати і насолоджуватися один одному. Або навпаки. У цьому випадку навряд чи працювати.
Не існує майбутнього. Навіть якщо вони привертають, вони щасливі разом. Незабаром або пізно, як ви відчуєте. Це призведе до конфліктів і невиправданих очікувань.
По суті, перші дві точки про які відносини можуть бути. Про заповнення їх.
Ось фінальна точка про те, що вони можуть бути. Всі
Але чому деякі люди регулярно обирають відносини, які не мають майбутнього?
Це просто все. І в той же час, сумний.
Наш несвідомий знає дуже чітко, що перед нами. На першій зустрічі.
Або, можливо, перед нею.
Це мудро. І якщо ми обрали таких людей, то саме тому, що ми не хочемо майбутнього у відносинах.
Побоювалися відносини. Є відчуття небезпеки. Щось неприємний або некомфортний.
А потім, найглибшого наміру не бути в відносинах, але щоб його уникнути. Що ми хочемо, свідомо.
Автор Сергій Маскін, особливо для екомереж.ru
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: /users/336295