Чоловіки, які працюють

Зовні, як в житті, так і в психотерапевтичній роботі, ми зіткнулися з дивною поведінкою людини: спочатку він робить все, щоб виграти над жінкою, але досягаючи її прихильності (це може бути як сексуальним контактом, так і емоційним включенням), втрачає інтерес. Що таке явище? Що робити це?

Любовна залежність всупереч стандартній думці виникає не тільки у жінок, але і у чоловіків. Досить часто це точно чоловіків Він проявляється таким чином.й Не класична картина для любовної залежності, коли є бажання розчинити в іншій людині, об'єднати з ним, постійно взаємодіє (бажання за інтимністю такого чоловіка тільки в процесі «повчання» обраної дівчини, і він хоче об'єднатися з розписом ідеально, адже він ще не знає реальної людини).

Як тільки чоловік досягає прояву інтересу на складі дівчини і починає взаємодіяти з реальністю, він відразу отримує рубаний з цього - і приховує «в будинку».

Психотерапевти називають дану поведінку «снаїл», «turtle». Груша пригнічує прагнення до спілкування, людина може особливо «тестувати» себе, за два-три тижні не дзвонити жінці до «Сила почуттів припадає». й

Для таких людей, реальний контакт людини складний, іноді нестерпний, заплутаний емоційний інтимність з загальним розпуском в іншій людині. Груша викликає їх, щоб знайти безліч недоліків у дівчини, щоб знецінити і відштовхувати. Для девальвації є загальним для таких чоловіків, тому що вони надзвичайно затребувані і критичні самі, як правило, виявляти недоліки і фіксації на них, а потім відлякутися від себе до ідеалізації.

Чому це відбувається? Чи не чоловік шукає стосунки, як він стверджує?

Той факт, що він насправді не шукає відносин, тільки він не знає про це. Він може жити до 40-45 років життя без будь-якої жінки, щоб жити разом. Він може пошкодити, заздрити друзів, які мають сім'ї – дружини, діти, але сперечатися в дискусіях, що це його активний вибір і позиція.

По суті, він просто на сцені пошуку себе, а також бігає від себе, від своїх емоцій, страхів, небезпеки, самотності. . й Ці чоловіки активно стверджують себе, перемагаючи жінку, в тому числі всі їх чарівність, вміння судити, здаються спокійною і збалансованою. І за цим фасадом є дуже непристойна, глибока всередині засуджує себе за "повагу" і "потрібна чутливість" дитини. Дуже страшно визнати це, але це одна з цілей терапії такими хворими.

Я не знаю, чому він завоював жінку і не залишатися з нею.

Він не готовий до відносин, крім того, боявся їх, боявся втратити себе в них. З медичної психотерапевтичної практики я можу відзначити, що всі такі пацієнти об’єднані спільною історією їх відносин з матір’ю. Вони дуже сильні емоційні та психологічні відносини з нею.

Тим не менш, неважливо, що це було давно в дитинстві, і зараз є тільки відродження і небезпека на ній, або вони все ще йдуть через життя в тандемі, фізично і психологічно підключений один з одним. У будь-якому випадку, глибоко несвідомо, такий зв'язок з жінкою сприймається як годування, виснаження її цілісності, свобода. Дуже складно розірвати відносини з матір'ю, і чоловіки втрачають її з жінками, нескінченно розірвати з ними, тепер підходити, потім зникнути.

Для дівчат це дуже болючий, адже в періоді поклоніння людина - просто її мрія - це уважний, пристрасний, цілеспрямовано показує його інтерес, навіть може зробити натяки на подальше щасливе сімейне життя, але як тільки вона вірить в неї - відразу розчиняється і стає недоступним, холодним. Він отримує велику справу насолоди, спостерігаючи її "го божевільного з почуттями" при спробі повернути розмальовану казку. Він вирівнює свою самооцінку, тимчасово підвищує свою самооцінку.

Для того, щоб зробити це більш чітким про з'єднання з матір'ю, про що можна сказати про дитинства такого чоловіка?

Дуже цікаво! Як правило, матір його емоційно нестабільна жінка, яка мала проблеми з чоловіками. Вона часто піднімає сина самостійно, але навіть якщо вона має чоловіка, вона не бере його серйозно, критикує його багато, засуджує його, і в переоцінці він «поганяє, ходи», працює багато і / або повністю залишає сім'ю.

Мати будує відносини з сином: від раннього віку вона присвоюється її проблемам, в тому числі емоційними, використовуючи його як «подушку» для сліз і тантотрусів, вимагає йому конформувати її ідеальну людину без врахування того, що він ще дитини. Нерідко навіть фізично не дає йому особистого простору: одного хворого було вимушено спати матір'ю в одному ліжку до п'ятнадцятого віку, адже її стосунки з чоловіком було конфліктовано і вона вирішила провести ніч в кімнаті сина. Не дивно, що, як дорослий, він періодично відчував найсильніший подразнення у жінки, що лежить з ним в одному ліжку і прагнення вийти з неї.

Яка роль батька в піднятті сина?

Проблема, по суті, не батько. Він не існує, або він зникнув на роботу, зловживали алкогольними напоями, вводили в стосунки поза шлюбом і не брали ніякої активної частини в виховання сина. Крім того, мама в цій ситуації з'являється як потерпілий, викликаючи на сина, щоб стояти їй, і він переплітає, засуджує батька, і тому блокує чоловічі прояви і розвиває маскулінні якості в собі.

Як вони виростають? Те ж сам-секс-об'єкт ідентифікації, батько відхилений.Мати, з ким вона змусила багато років, сприймається як смородина, агресор, який позбавив свою свободу і розвиток. Взаємовідносини спостерігали в сім'ї між чоловіком і жінкою є конфліктом, як в умовах війни. І якщо не було реальних відносин, то мати транслює свою думку чоловіків і відносин з ними як щось дуже погано.

Чи може людина, яка виросла в таких умовах, будуючи здорові, функціональні відносини, коли в своєму житті вона просто не існує?

Зазвичай він не може. По-перше, функціональні відносини не дозволяють спілкуватися, конструктивно розв’язувати конфліктні ситуації, спілкуватись своїми почуттями і потребами, готові почути ваш партнер.

З людини, коли він був дитиною, не мав можливості розвивати подібні комунікативні навички, адже його почуття не чули, реальні потреби не враховані - відповідно, він сам не знає, як розпізнати свої почуття (що в психології називається терміном алексимія); він не мав прикладу дружньої, поважної вирішення конфліктних ситуацій, і ця майстерність повністю нерозвинена. Основна стратегія вирішення конфліктів в такому чоловікові полягає в тому, щоб уникнути, ізолювати, або, найчастіше, уникати конфліктів в цілому, видаляючи себе від відносин або усунення відносин з вашим життям.

По-друге, такий чоловік виростить дуже невиправданість, намагаючись приховати цю небезпеку - не тільки від інших, але і від себе, не приймає ніяких проявів «мочності». Шукаємо чоловіка і ретельно приховує свої жіночні якості, дорослу дитину.

Хто, щоб відчувати себе більш зрілими і міцними, досягнеться для розсмоктування, активного, пригнічених жінок, досягають для них і ... відмовтеся від того, відчувати свою міцність і силу над ними. І можуть бути дуже жорстокі, нагадують помсти. Вони не розуміють, що вони не мають мети побудувати відносини, несвідоме завдання полягає в тому, щоб перемогти жінку, довести її, що він сильніший і тим самим відкинути силу матері. Але при змаганні з жінкою вони поглиблюють в жіночу жіночність.

Єдині життєлюбителі – адже відносини повні з життєстійкість, ворожість, короткі труси, хаос.й Насправді не існує демонстрації чоловічої поведінки. У таких чоловіків сексологи діагностують індивідуальні особливості розвитку у вигляді порушення сексуальної ідентичності. Його симптоми, наприклад, є непристойною зміною сексуальних партнерів) і пристрастю для спорту харчування, щоб придбати гіпермаскулінну фігуру, це все гіперкомпенсаційне в природі.

По-третє, згідно з моїми спостереженнями, цей вид людини має несвідоме ставлення, що він «не може бути коханим», що він «не гідний любові. й Ця настройка ґрунтується на глибокому самодобуті, асоціюється з великою кількістю комплексів, які часто важко відкрити навіть в терапії.

Це утворилося через критики в дитинстві, відсутність похвали, заохочення, демонстрація явних простих проявів любові, симпатії. І тепер людина не знає, як розпізнати і приймати їх, а отже, знеціни, бджільництва, наприклад, «намає мені гроші». й«Я не знаю мене, але вона відмовляється від мене краще». Отже, він повторює звичний сценарій - спочатку виводиться в повному обсязі: "Подивитися, як добре я, як я знаю, як судити, сказати компліменти, і я також мати автомобіль, гроші, я можу витрачати його на вас, наприклад, дати квіти ...", але, як тільки він отримує увагу від свого партнера, розбиває контакт, стає від "підгузника" "підстрижені". Дівчата для найбільшої частини починають «захоплювати», адже вони відчувають сильний розчарування, неповність, непорозуміння того, що відбувається. Тоді він стає нудотним, тому що вона поводиться як матір, «не дозволяти йому вільно дихати». І так на замкненому колі.

Цікаво, що такі ж ознаки можуть вказувати на порушення сексуальної ідентичності. Чи можна виправити це порушення?

Так, досить вдалось психологічно, проте, не швидко. І перше, що дізнатися, щоб дізнатися переваги, сили. Такі чоловіки мають велику кількість самовизначення внутрішньої, неприпустимості себе, небезпеки і відродження. Вони мають безліч переваг для інших чоловіків.

Вони дійсно чутливі до природи, добре вгадують бажання і прагнення інших людей, це робить їх непривабливими любителями – дуже ніжним і торіонним. Пацієнти кажуть, що вони готові пробачити таких чоловіків заради вступу в сексуальні стосунки з ними, оскільки вони не зустрілися більше «чутливих», чуттєвих, пристрасних статевих партнерів.

У той же час головною причиною лікування такого чоловіка до психотерапевта є саме сексуальні порушення.й Недолік емоційної інтимності з партнером, високий попит на себе, в тому числі в сексуальних умовах, схильність до зосередження на «законах» жінки, яка буде відхилена при найменшій причині, навіть де ця причина насправді не може швидко привести до еректильної дисфункції, порушень еякуляції. Тому терапія таких пацієнтів – це комплексний багаторівневий процес, який повинен проводитися досвідченим спеціалістом.

Багато роботи роблять для завершення досвіду, пов'язаних з емоційною та психологічною залежністю від матері, розсмоктування цього з'єднання, що діє пригніченими емоціями (резистентністю, гнівом, гнівом...).

Необхідно допомогти хворому визнати, що приймання, пригнічення, прояв слабкості, можливість просити допомогу є нормальними якостями будь-якого чоловіка, навіть найвагомішим.

р.

Розроблено та виправлено нові візерунки поведінки у відносинах з жінками. Від конкурента вона стає рівноправним партнером: «Жінка також чоловік. й Так як ці чоловіки практично ніколи не спілкуються з жінками: вони не відверті, висловлюючи свої враження, не цікавляться почуттями, побажаннями і поглядами жінок, цей аспект повинен бути активно адресований в терапії.Видання

Кредит Лариса Старк

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши нашу свідомість - разом ми змінюємо світ!

Джерело: psypublic.com/articles/14/