Якщо ви виявите стійкість, подивіться на насильство в минулому.

Я помітив ще один рецидивний феномен у різних людей. й

Я боїться, що молодше покоління зустрінеться з ним частіше, і ми скоро будемо мати ціле покоління людей, які протистоять їхньому розвитку і власну відповідальність.

Це явище:

У дитини. І є батьки, які хочуть розвивати свої здібності найкращим чином.

Батьки хочуть це: дитина зросте і стане чемпіоном, математиком, шахом-плеєром, карат-плеєром, мовним генієм і так далі. І все це буде корисно в житті, і зараз вам потрібно працювати і подушити, щоб зробити сон справжньою.

З дитиною починають боротися 3-4-5 років, коли навантаження занадто великі, за свою міцність.

Дитина суперечить - якщо є психологічний простір для цього - не хоче йти до класу, хістерії, хворого.

Своїм батькам відлякують його з джентом, погрожують, заподіяти йому, не заперечуючи, що дитина дійсно не може.Вони не розуміють, що його зусилля величезні. Не помітайте, що він завжди на його межі. Вони думають, що він просто «не розуміє», що це добре для нього. Це просто крутий. Просто втомлений.

Що таке?

До того, що дитина в психіці є сценарією:

Хто має владу над мною хоче щось, що дуже важко для мене.й Перевантаження непереборна.
Краще не брати, не загартувати, тому що ви подаруєте всю міцність, але не залиште вас.

Є величезний опір. Перші, батьки та ініціативи. Потім школа. Далі для роботи. Тоді сім'я. Будь-який, хто хоче щось від нього або навіть пропонує його. Всі запропоновані тими, хто потрапляє в батьківське проекції.

Така людина не розвиває інтерес до діяльності, а в житті, адже шляхом резиденції він не отримує радості від роботи, радості досягнення, зусиль і процесу.

Бо він не мав досвіду радості виконання, коли завдання було в межах своєї влади, і він подав йому. Він має протилежний досвід гігантичного завдання, яке ніколи не може бути виконано.

Що робити, якщо ви така людина?

Якщо ви виявите стійкість, подивіться на насильство в минулому.

(Чи можуть бути інші причини опору, такі як звичаї перезахисту, для чого інші люди роблять для вас, але це не випадок.)

Відкриваючи досвід насильства, шкодуючи, що так як дитина ви змушені були витрачати величезні зусилля на вимоги до догляду.

Агер на них не звертаючи увагу на ваші дитячі сигнали: хворі, бігають від класу, гістеричні.

Поведи, що багато завдань зараз псуються.

Встановити межі: перевірте всі вхідні пропозиції для ємності, «поганий» з внутрішньою дитиною, яка з надмірно дорогих завдань, після перевірки ви відмовляєтеся.
Якщо необхідно, вимовляйте межі з словами - політно, але міцно. Видання

Автор: Вероніка Халбова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/veronika.hlebova. 9?fref=nf