Скажіть мені, що ви зробили сьогодні і я розповім вам, хто ви.

Не існує завтра, якщо ви робите щось сьогодні.

Щастя – це коли ви думаєте, скажете і робимо це в гармонії.Махама Ганді

Ганді був абсолютно вірним. Коли ви вчиняєте свої цінності і цілі, є внутрішній конфлікт. Ви точно знаєте, що ви повинні зробити прямо зараз — робота над проектом, будучи близькими, їсти право, або зробити щось інше, але ви свідомо рухаєтеся в протилежному напрямку.

Як мені, ви можете переконувати себе, що ви підходите до вашої мрії, але чесний погляд на те, що ви тільки вболіваєте себе.

Ваші результати є прямим наслідком вашої поведінки. А коли ви свідомо відмовляєте свої зусилля, щоб досягти чогось, ви не можете відчувати себе впевнено. Навпаки ви можете відчути депресію і внутрішню іржі.

Як закривати ваші цілі та цінності?

Як збалансований ваш стан?

• Я вважаю себе постійно перевіряти Facebook і Twitter, знаючи, що він відволікає мене від моєї роботи.

• Я не можу давати домашній хліб дружини з шоколадною пастою Nutella, знаючи, що я не буду отримувати рельєфний прес.

• Я часто не писати на дні, хоча я знаю, що кожен день бездіяльності може коштувати мені додатковий місяць роботи на шляху досягнення мети.

Щоб бути чесною, моя поведінка часто йде на мої цілі і переконання. Не обов'язково бути довідником. Однак консистенція, прихильність до значень і реалізації цілей призводить до значних результатів.

Немає іншого способу. Якщо ви хочете бути успішними, ви повинні бути обережні відповідно. Арістол - сказав він: "Ми робимо системно. й

Ми живемо цілодобово. Ми маємо 24 години в день. Якщо Ваш день не завершений, то життя не буде. Однак, як тільки ви зробили все, ви неминуче отримаєте.

Який день сьогодні?

Серйозно.

Подивіться на все, що ви зробили сьогодні.й Ви проживали в день, який ви хочете бути?

Якщо ви живете кожен день року таким же чином, ви робите сьогодні, що ви досягнете цього року?

Якщо ви дійсно хочете досягти поставлених цілей, які ви повинні змінити сьогодні?

Що таке звичайний день?

Кращий спосіб свідомо моделювати життя снів, щоб почати з ідеального дня. Що робити?

Що потрібно стати кожним днем, щоб ви могли жити саме так, як ви хочете? Ви, ймовірно, вже робите кілька речей на малюнку вашого ідеального дня, але скільки це зробити, щоб ви наблизилися до бажаного результату?

Ваш ідеальний день повинен базуватися на вашому власному розумінні вашого бажаного життя. Ви єдиний, хто може визначити своє щастя і успіх.

Ми пропонуємо такі елементи:

7-8 годин здорового і глибокого сну.

Витрата їжі (здоровий і простий). Кількість ясенних продуктів повинна бути менше 300 калорій на добу. Я проживаю хоча б один день з дружиною і дітьми.

• 30-60 хвилин вправ.

Я приготував 15-30 хвилин до молитви та медитації.

1-2 години - свідоме дослідження предмету.

3-5 годин без будь-яких відволікань, які я хотів писати (не включаючи електронну пошту, якщо я пишу спеціально для когось).

2+ годин гри з дітьми (і без смартфонів)

1+ година з дружиною

Неважливо в якому порядку я виконаю ці дії. Один день ніколи не схожий на інший. Якщо я все вище, залишилося 3 години, щоб перевірити мої листи, їсти, диск, робити спонтанні речі, відволікаючи, поговорити по телефону з друзями, і що-небудь інше, що приходить протягом дня.

Звичайно, не всі мої дні складаються з того, що я визначився вище. Близько половини з них відповідають списку, а решта – спрощена версія.

Ми працюємо над тим, як ми використовуємо наш час. Якщо ви думаєте інакше, ви, швидше за все, повинні бути предметом контролінгу (наприклад, «імовірність») і залишатися в одному стані, поки ви вирішили взяти відповідальність за ваші дії.

• Як виглядає ваш ідеальний день?

• Як часто ви живете в ідеальний день?

Якщо ви постійно живете свій ідеальний день, які результати ви досягнете в рік? Де ви будете в п'ять років?

Що робити:

Займіть кілька хвилин, щоб уявити ідеальний день.

Зробіть список речей, які він буде складатися.

Відстежуйте, як ви живете. Як ви починаєте контролювати свій час і стає свідомим, ви стаєте в курсі внутрішнього балансу.

Я знаю, що це простіше сказати, ніж це зробити. Тим не менш, життя днів свідомо і відповідно до ваших цілей абсолютно можливо. Також можна замінити шкідливі звички новими. Ви завжди можете стати особою, яку ви хочете бути.

Теорія мотивації та самоконтролюКоли ви чітко визначені цілі, уніфіковані, окреслювали часову раму, ви просто повинні рухатися в заданому напрямку.

Якщо вам не вистачає мотивації, є проблеми з метою. Якщо ви не обрали найкращу мету, не вказали її, або часовий кадр був невірним.(Читати закон Паркінсона)

Ось як працюють правильні цілі на психологічному рівні:

Самоконтролю – це психологічний процес, який розкриває суперечності між нашими завданнями та нашою поведінкою. Мотивація - сила, яка отримує нас від того, де ми хочемо досягти.

Самоконтролю працює трьома способами:

Моніторинг: Визначає, як ми зараз робимо

Оцінка: Визначте, як продуктивно ми по відношенню до наших цілей.

Реакція: Визначає, як ми думаємо і відчуваємо про цілі. Якщо ми не задоволені нашим прогресом, відповідь відштовхує нас на перерозподіл ресурсів по-різному.

Щоб не тільки досягти поставленої мети, але і значно перевищувати встановлені ліміти, кладуть більше зусиль, ніж здається необхідним. Більшість людей підкреслюють кількість зусиль, щоб досягти мети.

Не чекайте на ідеальні умови, підготувавши до неприємностей і перешкод. Збільшуючи кількість часу і зусиль, необхідних, набагато краще, ніж його недооцінювати.

Реалізація намірівЗвичайно, досягнення цілей не найлегші завдання. Якщо це справи, кожен буде успішним. Люди часто не досягають своїх цілей через проблеми самоконтролю.

Дуже багато досліджень шукає відповідь на питання: Як підтримувати людей на шляху до своєї мети, якщо в процесі вони починають втратити мотивацію? ?

Відповідь – те, що психологи називають «повністю наміру». Цей метод часто використовується спортсменами. Наприклад, супермаратон бігун, підготовка до забігу, визначає умови, в яких він буде відступати (наприклад, якщо повністю втратити почуття орієнтації, я зупиниться).

Якщо ви не визначаєте заздалегідь умови, в яких ви будете вдихати, то відмовитися від передчасно. Згідно з даними, більшість людей зупиняються з ще 40 відсотків доступних варіантів.

Тим не менш, теорія реалізації наміру ще й далі.

Не тільки потрібно знати, в яких умовах можна зупинитися. Ви також повинні визначити поведінкові поведінки, коли стикаються з негативними обставинами.

Моя кузина Джесса є прекрасним прикладом. Протягом десятиліть він був важким курцем, купивши кілька упаковок в день. Він кинути три роки тому.

Тепер, коли він підкреслив або протиповнений іншими обставинами, штовхаючи його, щоб курити сигарету, він говорить про себе, «Якщо я ще був курцем, це один з тих моментів, коли я досягне за сигаретом». І тоді він продовжує свій день в звичайному режимі.

Коли я дивився, що буває досить часто, я витяг зошит і починаю перезаписувати мої цілі. Це переосмислює мотиваційну запобіжність у мене і слугує для корекції дій.

Ви не хочете, щоб досягти успіху. Вам необхідно підготуватися до найгірших.

Ви часто відхиляєте від курсу. Вам необхідно підготуватися до моментів, коли немає мотивації. Підготовка досягається створенням тригерів, які відтворять вашу мотивацію.

Що робити: Вивчіть перешкоди, які ви можете зіткнутися на шляху до вашої мети (наприклад, ви вирішите forgo sweets та вечірку, щоб насолодитися улюбленим десертом). Яка реакція?

Уявіть всі перешкоди, які можуть прийти до вашого розуму. А потім придумайте кожну відповідь, яка буде наблизитися до вашої мети. Таким чином, ви будете готові до війни. Як Річард Марцинко сказав:Чим більше ви потієте в тренінгу, тим менше ви відчуєте в бою.й

Коли ви зіткнулися з перешкодою, зробіть проактивну дію.

У висновку: Який день? Що про вчора?

Не існує завтра, якщо ви робите щось сьогодні.й

Як ви витрачаєте сьогодні чіткий показник, який ви і хто ви станете.

Для того, щоб зробити краще майбутнє. Ви повинні знати, що майбутнє виглядає як і почати жити сьогодні.

Переможці виступають переможцями до початку виграшу. Якщо ви не можете діяти як переможець сьогодні, ви не будете завтра.Видання

By Бенджамін П. Хардій, переклад Lera Petrosyan

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: interesno.co/myself/a104c7d7d277