Не регульовані очікування, які заважають життям

Зловживання дитини необхідно для нормального розвитку батьків

“Якщо ви потрапили до під ключ, я сподіваюся, що ви не вимкнено. Якщо ви атаковані кимось не знаєте, то, ймовірно, ви не будете відступати, але ви будете лякати, бігти або боротися. Але якщо ви бачите ваш друг, нехтуючи вашими інтересами, або хтось, хто ви любите лікувати вас дуже по-різному, ніж ви очікуєте, то є неприємне почуття, яке ми називаємо resentment.

Таким чином, емоція виникає з зіткнення моєї моделі, яку я прокинувся на реальність, в цьому випадку на поведінці іншого, з реальною поведінкою цього іншого.

Для мене важливо, і може бути коханим. Нехай це один, коханець, дружина, близька людина. Кожна з цих категорій людей дає мені деякі очікування, як вони повинні бути присутніми відповідно до своїх ролей щодо мене.

Ми виділимо принаймні три елементи тут:

1,1 кмМоє очікування про поведінку людини, спрямованої на мене Як він повинен бути, якщо він мій друг? Ідеї про це формуються в досвіді спілкування;

2,2 кмПоведінка цієї іншої людини, яка відхиляється від моїх очікувань в несприятливому вигляді; наприклад, я чекаю, що мій син, щоб бути турботою і отримати хліб в часі, і він вмирає в книгу і забути, щоб це зробити;

3. УНаша емоційна реакція обумовлена невідповідністю наших очікувань та поведінки іншого.

Якщо ми згадаємо обставини переадресації в нашій пам'яті, ми завжди можемо відрізняти ці три елементи. Виділіть ці три елементи, але питання залишається: чому ми відключені?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Варто врахувати, чому він не зробив того, що я очікував, коли ми бачимо, що він мав щось, що виключає можливість поведінки, яка відповідала нашим очікуванням.

Коли мова йде про донькі, ми знаємо, що це кліщ тварини, що це може зловживати в будь-який час, і це не бачив, як запрограмовані нашими очікуваннями. Ми визнаємо його як самостійне, незалежно від нас.

Але ми не визнаємо наших родичів, як такі, і ми відключені ними. Отже, від бажання запрограмувати інший і виникає переступ.

І якщо ми дізналися його, як незалежна істота, яка визначає свою поведінку, ми не хотіли б його відродити. Ми не відповіли його. Ми не відмовляємося від погоди, що це раптом погіршується і розчаровує всі наші плани! Ми визнаємо природа як самостійність наших очікувань. І якщо ми думали, що це повинно відповідати нашим очікуванням, ми відступаємо від нього. Після того, як це не для нічого, що персидський король Xerxes був відхилений Босфором, який раптом ламав, піднімаючи перетин, і замовив покарати протоку з в'язками. Він вірив, що природа повинна сприяти йому, бо він був царем.

Але де це ставлення приїжджає від того, що інша людина залежить від нас? Чому ми любимо вас?

р.

Це непристойна хірургія для програми поведінки іншого та емоційного реагування на відмову від дитинства. Коли дитина відреагує своїх батьків, вони запрограмують свою поведінку відповідно до своїх очікувань і покарають їх кожного разу, коли вони відмовляються від тих очікувань з провиною. Дитина відхилена, висихає, і батьки, оскільки вони люблять його, відчуваючи провину, що стимулюється зовнішніми ознаками відродження, які легко читати на обличчі дитини. Цей провинт заохочує зміни поведінки, а батьки роблять які потреби дитини.

Зловживання дитини необхідно для нормального розвитку батьків. Ми використовуємо для того, щоб думати про виховання дітей, але ми не помітимо, як вони піднімуть нас, покараючи нас з провиною для кожної помилки. На стадії дитинства це виправдано: дитина допомагає духовній дозріжці батьків, тобто перетворює їх від чоловіка і дружини до батька і матері, розвиваючи певні поведінкові риси в них за допомогою свого відродження, необхідного для нормального розвитку зростаючої людини. Це необхідно для формування своєї особистості.

Але з того моменту формується особистість дитини, виникає необхідність такої підтримки будівництва будівлі особистості. Після будівництва будинку ліси тільки заважають життя. Таким чином, наш відпочинок – це дитяча реакція на навколишнє середовище, розмноження дитинства як дорослого. Шукайте обличчя, коли ви вимкнете. Після того, як вона стає пологою і пологою!

Витяг з книги Орлов Ю.М. «Зразок до індивідуальності»

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Lawbooks.news/prakticheskaya-psihologiya_940/kak-ustroena-obida-50605.html