Договір з себе

Відтепер я отримую своє життя радість і задоволення. . й

Я, приписаний, з розумом і чіткою пам'яттю, відповідальність за все, що відбувається в моєму житті.

Я людина, яка любить жити. Тому я прагнути не тільки вижити, але жити з гідністю, повністю насолоджуватися всіма перевагами життя.

Але я знаю, що я не буду нічого, тому що я хочу, тому я хочу бути успішним в кожній області життя.

Я розумію, що є закон про зловживання і вплив, відповідно до якого кожен феномен має причину, що дає піднятися до нього. І тільки тому, що причина не видима або очевидна не означає, що це не так.

Що я отримав і що я маю в моєму житті зараз також має причину. І причина мій вибір.

Щодня, кожен час, в кожну хвилину, я зроблю вибір. Невеликий або великий. Невід'ємна або ні. Приємний або неприємний. Зрозуміло або підсвідомо. Акт або ні. Рішення не зробити вибір також вибір.

І це ціла серія виборів приводить мене ближче або далі від успіху.

Я розумію, що незалежно від того, як я можу зробити вибір, свідомо або підсвідомо, під тиском обставин або ні, Я зроблю це, тому що я хочу і розглянути його найбільш вигідним для мене, і тому тільки я відповідальний за те, що відбувається мені в житті.

На вибір, які я зробив вчора, вже зараз, впливають. Вибір, які я можу зробити сьогодні, буде виробляти результати завтра.

Ось чому я відмовляється від того, щоб зробити інформований вибір. Я вчинив приймати рішення, які перемістили мене ближче до успіху, не від нього.

Відтепер я зроблю свій власний вибір, не дозволяючи іншим зробити їх для мене. Після того, як я усвідомлю, що якщо я дотримаюся вибору для мене, це тільки мій вибір.

Відтепер я обирає відповідальність за життя. Я не зрушив відповідальність іншим людям, державою, законами, обставинами, долею, бо це непродуктивний і не веде мене до успіху.

Відтепер я отримую своє життя з радістю і задоволенням. Я розумію, що нещасливий, нещасливий і неуспішний, також мій вибір, і я не хочу.

Відтепер я хочу розповісти людям про принципи відповідальності. Я розумію, що більше людей, які беруть відповідальність за своє життя, більш гармонійно жити, і це допомагає мені досягти ще більше. Видання

Автор: Айнур Сафін

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: sobiratelzvezd.ru/kontrakt-c-samim-soboj/