5 секунд молчани замість кон'єкцій

Як краще реагувати на негативні емоції дітей? При негативних емоціях ми зіштовхуємо 2 види реакцій. Перший спосіб полягає в тому, щоб зробити пропозицію. Для того, щоб відновити його, щоб не мати належних якостей або бути голодним, або що-небудь, або спробувати зловживати його, відволікати його, тим самим зв'язувати з природним процесом переживань емоцій.

Другий спосіб, щоб зрозуміти, як дитина відчуває себе.

Існує принцип 5 секунд тиші. Ці 5 секунд тиші – це час, час відключення від однієї програми до іншої, а саме від програми «Мр. Я її сортувати» або «Мр. Я його сортувати».

Варто сказати, що згідно з деякими міфами, мама намагаються надати своїм дітям, які чоловіки намагаються дати їм і що не дійсно допомагає: надати рішення замість емоційної підтримки.

Так, наприклад, коли дитина згасає, засмічує і плаче, прояв еготичного рішення може стати фразою: «Не торкайтесь, нічого страшного не сталося. й

Замість цього вам потрібно 5 секунд тиші, щоб переключити програму і замість того, щоб дати поради або перезапустити, просто скажеш: «Я розумію, що вас розчаровує». А не кажучи вже, «Не хвилюватися», коли ми бачимо, що ваша дитина турбується, пауза на 5 секунд і спробуємо сказати: «Так, це не просто, я знаю, як вас турбує. й

А замість фрази, такі як: «Увімкнути, це океї»,» після 5-другої паузи ми можемо сказати, «Рівно, я знаю, що це важко для вас, я був сумний, якщо це сталося мені».

А не кажучи вже, "Чому, це океї," після 5-другої паузи ми можемо сказати, "Я знаю, що ви боляче, приїжджаєте сюди, я відчую тебе," або просто, "Чому мені," тому що зазвичай, коли дитина ненав'язлива, фраза, "Чому мені," це означає, що тепер він отримає підтримку.

«Ви не можете бити всіх», – розповідаємо, що дитина, яка переходить з стражданнями, викликаними іншими дітьми.

Ось теж, вам потрібно 5 секунд паузи і слів: "Я дуже добре сердитися, я занадто сердитися."

А не кажучи вже, «Це може бути гірше», це займає 5 секунд, щоб пауза і сказати, «Я бачив, що ти страшно, я бачу, що ви дійсно рубали». Я теж страшний. А ось, наступного разу він буде працювати. Ваша дитина не може підтримувати вашу емпатію і може продовжувати говорити про інші негативні емоції.Пам'ятайте, що це абсолютно нормально.

За допомогою вашої підтримки ви відкрили кран негативних емоцій, потік негативних емоцій дається вихід, тобто все зроблено правильно.Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання - разом ми змінюємо світ!

Джерело: ok.ru/kids.life/topic/66374323492320

Категории

Смотрите также

Новое и интересное