Як краще реагувати на негативні емоції дітей? При негативних емоціях ми зіштовхуємо 2 види реакцій.
Перший спосіб полягає в тому, щоб зробити пропозицію. Для того, щоб відновити його, щоб не мати належних якостей або бути голодним, або що-небудь, або спробувати зловживати його, відволікати його, тим самим зв'язувати з природним процесом переживань емоцій.
Другий спосіб, щоб зрозуміти, як дитина відчуває себе.
Існує принцип 5 секунд тиші. Ці 5 секунд тиші – це час, час відключення від однієї програми до іншої, а саме від програми «Мр. Я її сортувати» або «Мр. Я його сортувати». Варто сказати, що згідно з деякими міфами, мама намагаються надати своїм дітям, які чоловіки намагаються дати їм і що не дійсно допомагає: надати рішення замість емоційної підтримки. Так, наприклад, коли дитина згасає, засмічує і плаче, прояв еготичного рішення може стати фразою: «Не торкайтесь, нічого страшного не сталося. й
Замість цього вам потрібно 5 секунд тиші, щоб переключити програму і замість того, щоб дати поради або перезапустити, просто скажеш: «Я розумію, що вас розчаровує». А не кажучи вже, «Не хвилюватися», коли ми бачимо, що ваша дитина турбується, пауза на 5 секунд і спробуємо сказати: «Так, це не просто, я знаю, як вас турбує. й
А замість фрази, такі як: «Увімкнути, це океї»,» після 5-другої паузи ми можемо сказати, «Рівно, я знаю, що це важко для вас, я був сумний, якщо це сталося мені».
А не кажучи вже, "Чому, це океї," після 5-другої паузи ми можемо сказати, "Я знаю, що ви боляче, приїжджаєте сюди, я відчую тебе," або просто, "Чому мені," тому що зазвичай, коли дитина ненав'язлива, фраза, "Чому мені," це означає, що тепер він отримає підтримку.
«Ви не можете бити всіх», – розповідаємо, що дитина, яка переходить з стражданнями, викликаними іншими дітьми. Ось теж, вам потрібно 5 секунд паузи і слів: "Я дуже добре сердитися, я занадто сердитися."
А не кажучи вже, «Це може бути гірше», це займає 5 секунд, щоб пауза і сказати, «Я бачив, що ти страшно, я бачу, що ви дійсно рубали». Я теж страшний. А ось, наступного разу він буде працювати. Ваша дитина не може підтримувати вашу емпатію і може продовжувати говорити про інші негативні емоції.
Пам'ятайте, що це абсолютно нормально. За допомогою вашої підтримки ви відкрили кран негативних емоцій, потік негативних емоцій дається вихід, тобто все зроблено правильно.Видання
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання - разом ми змінюємо світ!
Джерело: ok.ru/kids.life/topic/66374323492320