Немає кави, немає цукру: Як виправити життя в 5 днів

Автор компанії Стефані Возза розкриває, як її здоров'я і ефективність значно покращилися, коли вона усуває асортимент їжі з її раціону.

Як і багато людей, на початку року я відчував його час, щоб перетворити нову сторінку і позбутися від впливу святкової глутонії. Я відчував шлам і втомився, і завдання, які зазвичай взяли мене годину або два раптом почали приймати весь день. Коли я отримав електронну пошту з мого тренажерного залу в січні з двотижневою програмою детоксикації, я повністю підписаний. Може бути моє тіло потребує скидання?

Програма обмежена молочна продукція, яйця, арахіс, м'ясо, рослинні олії, соя, кава, чорний чай, сода, спирт, цукор, клейковина, штучні замазки та фруктовий сік. Ці продукти часто містять шкідливі добавки або впливають на фізичне і психічне здоров'я.

Меню було переважно овочі, фрукти, органічна курка, індичка і свинина, яловичина, дика морепродукти, оливкова олія, горіхи, бобові, рис, картопля, вівсяне молоко, мигдальне молоко, зелений чай, спеції, зелень і багато іншого. Багато з цих продуктів відомо, щоб допомогти поліпшити пам'ять і концентрацію.

Я зустрілася з ним, і перший день був легко. Я замінив мій регулярний сніданок з ароматом яйця і кави з вівсяним і зеленим чайом. У мене був салат на обід і запечена лосось, аспарагус і коричневий рис на вечерю.

р.

Другий день був досить багато те ж, вибір їжі були легко, але я відчував втоми. На третій, четвертий, п'ятий день, почав сумніватися у вирішенні мого рішення. Я був вичерпаний, впав дупа на ходу (що відбувається мені тільки під час хвороби) і пішов до місця на 8:30 п.м. Я починаю ірмувати через мій гаманець надії пошуку ясен, був майже нестерпним. В результаті я, ймовірно, нестерпний.

А потім день шість прийшла. Вдосконалюється туман і настрій. Я відчув, що я мав більше енергії, ніж раніше. Моя робоча навантаження не здавалася настільки важкою, і я зробив більше в день, ніж раніше.

Це океї, говорить Меган Гілмур, автор детоксикації без екзаменів: 100 рецептів, щоб допомогти вам їсти прямо кожен день.

"Серотонін, нейротрансмітер, який допомагає регулювати настрій, апетит і сон, в основному виробляється в кишечнику, тому їжа, що ви їсти впливає не тільки на рівень енергії, але і ваші емоції", - каже вона.

Чому детоксикація?Це був мій перший детоксикаційний раціон, і Gilmour каже, що кожен повинен прийняти перерви від певних продуктів на регулярній основі.

"Наші органи піддаються впливу на екологічну токсини на щоденну основу, в тому числі викиди, цвіль, важкі метали і багато іншого", - розповідає вона. «Уві сні ми не можемо контролювати все це, ми можемо полегшити штам на критичних детоксикаціях органів — шкіри, печінки та нирок — шляхом зменшення надходження оброблюваних продуктів та штучних інгредієнтів та збільшення кількості природних продуктів у раціоні. й

Якщо ви хочете втратити кілька фунтів, то детоксикація може допомогти. Я не можу вписуватися в деякі мої речі, і мій вибір одягу був дуже обмежений. До четвертого дня мій шлунок був плоским і мої джинси були вписані знову. І на день десять я втратив шість фунтів.

Згідно з Gilmour, токсини впливають на розмір. Вимірювання токсинів може призвести до збільшення ваги незалежно від споживання калорій або вправ. Вона коментує. Дослідження опубліковано в журналі Медичної токсикології виявили, що щури, оброблені інсектицидами, отримують вагу без збільшення споживання калорій або зменшення навантаження. За чотири місяці тварина значно жирова порівняно з щурами, не схильними до токсичних хімічних речовин.

Але детоксикація не є швидкою фіксацією.Детоксикація, коли шкідливі продукти замінюються здоровими, виробляють кращі результати, ніж радикальне очищення і кріплення, оскільки це може призвести до харчових проблем, Джильмур каже. «Коли ви повністю усунете одну або більше харчових груп, вони стають більш бажаними, ніж коли-небудь, і ви можете відчуватися, – каже вона. В результаті, як тільки ваша короткочасна чистка, ви, швидше за все, отримаєте назад до ваших старих способів.

Для досягнення довгострокових результатів необхідно побудувати певний спосіб життя. "Це може здатися, перш за все, але це не так", - сказав Гілмур. Почати з невеликими змінами, такими як зелений коктейль для сніданку. Знайдіть здорове середовище, яке підходить вам і приклейте до неї. Незважаючи на те, що незначні, незрівнянні зміни не можуть здаватися як захоплюючі, вони призведуть до нових звичок, які ви можете легко підтримувати назавжди, зберігаючи здоров'я в найкращому стані.

Ми погоджуємось. Від енергії та концентрації (і плоский живіт), детоксикація приніс інші великі зміни. Я не маю проблем, що падають і сплять, і я прокинувся від себе. Біль в коліні, який іноді з'явився, коли я ran, зникла і моя шкіра виглядає здоровіше. Після двох тижнів ми вирішили зберегти їжу, як це ... для самої частини. Червоне вино повертається, і якщо ми йдемо з друзями, які хочуть замовити піцу, наприклад, ми теж можемо. " Ми повернемося до нас на наступний день, каже мій чоловік.

"Коли ви послідовно з'їсти ціле, необроблені продукти, результати дивовижні, - говорить Гілмур. Ви побачите очищувач шкіри, не здуттям, втратою ваги, більшою енергією і краще сну.Більшість людей не розуміють, що вони можуть відчувати, поки вони не намагаються. йВидання

Автор: Стефані Возза

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши нашу свідомість - разом ми змінюємо світ!

Джерело: Ideanomics.ru/articles/8949