Ти жінка, тримати!

"Для жінки, бути пацієнтом."Ви пам'ятаєте, що фраза від «Офіс Романтика»?

Не тільки про те, що потрібно відірвати біль захоплюючих брів, але і про необхідність впоратися з будь-якими навантаженнями для того, щоб відповідати певній ідеалі, що кожен має свій власний.

Це шампан.

• Після пологів.
Ось Наталя Водідова на другий тиждень після пологів прийшов до подіуму, демонструючи відмінну фізичну форму.

• Не встигнути запустити власний бізнес.
Ксенія Собчак не змінив попередній графік діяльності, і вона має чотиримісячну дитину вдома.

• В залежності від чоловіка.
Чоловіки мільйонерів не є «хокерами», але успішні жінки з власним мільйоном-дельларним бізнесом.

• Не слідуйте за вашим зображенням і стилем.
Вікторія Beckham створює свої колекції і 4-ро діти не завадять доглядати за собою і бути іконкою стилю для багатьох жінок.

• Не бути сексуальним і красивим після 40.
Тепер подивіться на Monica Bellucci і "закриваємо рот" в спробі виправдати свій зовнішній вигляд.

Цей список може піти на невизначений термін.

Я не хочу сказати, що вам не потрібно турбуватися про ваш розвиток, кар'єру, зовнішній вигляд тощо. Звичайно, це важливо і є довідником, до якого прагнути.

Погано, коли ці повідомлення приводять нас в стан безцінності, непередбачуваності і почуття себе, що не знає, як впоратися з вимогами сучасності.

Крім того, є безкоштовні тлумачення вчених знань, які змушують жінок в ненатуральні постави в співзалежних і небезпечних відносинах.

І коли все це не працює (і це не працює), жінки укладуть, що щось неправильно з ними.

І знову, в консультаціях, я чую запит: "Дякую мені зрозуміти, що неправильно з вами." Де я «брунь» і що потрібно виправити, покращувати? Чому деякі люди досягають успіху і я не можу?

Я запитаю зустріч: «Як ви знаєте, що ви вже «порушили» і «покрали» себе?» Що ви шукаєте?

А потім я чую стандартний список бажань, який знаходиться на всіх губах, які активно просуються суспільством: домогтися успіху, балансувати всі сфери життя, бути позитивним і заповнювати інших енергією, створити успішний бізнес, щоб не до розпаду сім'ї і дітей, бути жіночним і ефективним, посміхатися, бачити позитив у всьому, читати ознаки Всесвіту і зрозуміти їх, залучати в себе вдома, саморозвитку, фізичну форму і зовнішній вигляд.

Як?!

Як це можливо?

Такий попит на себе – це прямий шлях до океану сором’язливості, провини і самогуміляції, адже в одному місці, одночасно і в одній жінці неможливо зафіксувати такий набір здібностей. Можливо, ви можете, тільки за короткий час, оскільки втома, самоконтроль, самокритикізм, зростаючі вимоги суспільства скорочуються або пізніше призведе до мертвого кінця.

«Я жінка, я ведмедя. Ви просто сказали мені, що робити і я буду. У мене є щось неправильно. й

Найголовніше, щоб тримати розум і постійно говорити про те, що ми всі дуже різні. Кожен з нас має свою особисту історію життя, його шлях відбиття світу по всьому світу, його унікальний багаж талантів та навичок.

Відбувається жарт серед психологів:

Лікар, що потрібно приймати для депресії?
- Просто візьміть собі 3 рази на день після їжі.
до Ви повинні підготувати себе?
до Ні, візьміть його як це.

Стоп, що засвоюється себе, порівнювати і знецінювати.

Якщо ви дійсно хочете жити цікавим і яскравим життям, компанія шампура, низька самооцінка, і девальвуючи свої власні результати будуть опинитися в дорозі. Таке «в'язати» не дасть вам нічого, але отвір всередині.

В результаті – втрата бажань і втрата себе – «що я не знаю, але навколо говорять, що потрібно бути...» А потім список вимог.

Я не знаю, як зробити інші щасливими, крім того, щоб бути щасливими.

Я не знаю, як зрозуміти людей, крім того, як зрозуміти свої почуття.

Я не знаю, як насолоджуватися відносинами, крім того, щоб розробити можливість насолоджуватися Вашою компанією.

Для нас важливо зрозуміти, що якщо ми є добрим, солодким, достатком, життя не буде душа з трояндами.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Намагаючись бути собою, ми відчули багатьох людей, і, намагаючись вдатися до бажань інших, ми викликаємо відчуження від себе.

Це екструзійна напруга, яка повинна бути завершена. Стоп бути комфортним від власної волі, зупинити життя безперешкодного життя, засуджувати себе до ролі жертви, зробити красиву шахту в поганій грі, а вночі вимикати в подушку від нездатності, щоб висловити себе.

Така адаптивність пов'язана з прагненням бути необхідними іншими, в результаті чого ми стаємо необхідною людиною, щоб задовольнити потреби інших.

Ви дійсно хочете бути такою необхідною людиною? Ви хочете зібрати інші народні відходи і бути змістом з крихтами уваги?

Якщо так, то немає інструментів, щоб ви вийшли з потреби.

Ваше життя є вашим вибором.

І якщо ні?

Ви втомилися від вторгнення на територію?

Ви втомилися від ролі комфортної та зрозумілої дівчини?

Якщо ви втомилися мати «нормальні» зв’язки з іншими людьми, ви втомилися від гри і закінчуючи тим, що все добре, де немає розуміння?

Якщо ви все частіше думаєте про свої власні значення, хочете досягти свого потенціалу, краще зрозуміти себе та інші?

Якщо ви хочете навчитися помітити ваші помилки, переконання і вірити, що поведінка інших не завжди є дзеркалом вашої поведінки? Іноді люди, які не можуть бути нестерпними через внутрішні проблеми або власну невідповідність, і ми не робимо з ним.

Послухайте свій біоритм, подивіться на ваші початкові умови, багаж і досвід, послухайте внутрішній голос, який походить від дуже глибини вашої жіночої сутності.

Я знаю для себе, що коли ви входите в контакт зі своєю чутливістю, жіночністю, налагоджуючи потужне з'єднання з глибоким компонентом, відчуття провини зменшується в рази, простіше попросити і отримувати відмова, відчувається почуття «супутності».

Визначте себе частіше, щоб у нас була повна подорож в житті з різних місць. На старті були встановлені різні умови, в процесі життя ми зробили вимушені зупинки, отримали наш дорогоцінний досвід. Деякі мають більш високі ресурси і витривалість, інші мають нижній. У чому ми сьогодні маємо в нашому житті, немає загального правила.

Справжній критерій успіху – це можливість правильно вибрати те, що вам подобається, вміння конформувати себе. Отримання такого задоволення вимагає існування внутрішньої свободи, яка проявляється в стані існування людини, права на себе. Видання

Автор: Тетяна Сарапіна

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: sarapina.info/nu-vy-zhe-zhenshhina-poterpite/