Інтимність: баланс між приймати і дати

Кожна потреба має внизу.Не дивно, що навіть найсмачніша і улюблена їжа може викликати неприпустимо, якщо ви продовжуєте споживати його без засмічення.

У давнину цей механізм був дуже легко обрізається за допомогою пір'я.Але в будь-якому випадку, виснаження повинно збалансувати поглинання, так що не відбувається дегустація.

Що являється з їжею практично завжди ігнорується в відносинах. Тим часом механізми задоволення потреби харчових продуктів для інших потреб протягом усього життя. І будь-який, навіть найчарівніша і цінна близькість можна їсти.

В цілому, це момент, коли він добре крок вперед, щоб бути в конфіденційності.

По-друге, я отримую, що я отримав у середу. Але немає! Чому відірвати від задоволення, звичний спосіб його отримати? Ви можете ще більш наполегливо, навіть більш фантастично чіплятися до об'єкта (і в цьому випадку це дійсно стає об'єктом) в спробі наситити те, що перенасичено.

Кожна потреба має внизу. Інтимність – відстань, межі. Без можливості залишити, неможливо відчути апетит у відносинах.

До експерименту. Якщо ви думаєте, що ви повинні бути близькими до вашого партнера, відійдіть від них. Прогулянка по вулиці. Або просто проведіть вечірне мислення. Подаруйте собі простір і час. Дозволити себе пропустити. Може бути одна ніч недостатньо. Або навіть місяць. Але я гадаю вам, що після того, як ви будете відчувати рапсумент з ним абсолютно по-різному.

Просто не плутайте необхідність в іншому, бажання бути задоволеним за рахунок свого бажання подарувати іншим.

Ви можете надати різні речі. Зморшки і сльози. Гріф і радість. Шам і гордість. Знімання та відчайдушність.

А потім магічна справа. Надаючи те, що ви готові дати, ви отримаєте відповідь! Що робить вас кооперативом. Кількість двох частин. Щось третій. Щось спеціальна.

У постійній донорації або поглинання цієї третини просто немає. Тут є потреба я і начинка Ти.

Що я хочу взяти з собою. А потім скорочився або пізніше я лоп, я розірвав, я втратив цілісність.

Це тільки якщо вони відповідають моїм потребам і заповнювати мене.Але частіше буває різно: гостра потреба в одній руці, і обіцянка наповнювати інші. Попит, що ніколи не перетворюється в дію.

У Gestalt-терапії існує такий механізм переривання контакту: профлексіон. Що мені потрібно. У той же час я підсвідомо сподіваюсь, що вони також почнуть лікувати мене у відповідь на мої дії, але я не прямо запитую цього. Але в разі глутонії досить адаптивно застосувати злегка модифіковану профлексію свідомо. Тому що засвоєння остаточно починає переходити до ізоляції. «Я роблю для когось, що хочу зробити для них, але вони мають вибір, щоб взяти його або відмовитися від нього. й

Хочу побажати життя, врівноваженим на масштабі «покупець». Equilibrium. Видання

Автор: Тетяна Демяненко

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.b17.ru/article/72033/