Мати-в-праві додають трохи холодної води в горщик з пельменями ... Я теж не роблю!

Кулінарна мудрість Наші мами, бабусі, тітки і просто рідні жінки не повинні бути недооцінені. Вони діляться з нами найважливішими та необхідними порадами. У статті представлено вибір кухонних хитрощів, які вдалося освоювати завдяки своїм близьким і мудрим досвідом господинь. Я раджу поділитися знаннями з читачами. "Сайт"

Кулінарні ідеї
  1. Щоб тісто пельмені стали більш повітряними, потрібно натягувати простий прийом: в даний момент, коли пельмені кип'ятять за другий раз, необхідно додати 1 склянку холодної води до сковороди. Це потрібно робити поступово, вприваблива вода з тонкою стручкою. Такий трюк дозволить відчути смак тесту.
    Мати-в-праві додають трохи холодної води в горщик з пельменями ... Я теж не роблю!

2. Краще почати варіння стейка зі своєї сторони, де знаходиться жировий шар. М'ясний жир подарує м'ясну соковитість і дасть чудовий аромат.

3. Зберігати спеції і спеції в темному прохолодному місці, а не на полиці на плиті. Надмірна вологість, яскраве світло і тепло призводить до того, що вони втрачають насичений аромат і смак.

4. Перед тим як почати обсмажування м'яса, потрібно змочити її паперовим рушником. Надмірна волога просто перетворить процес обсмажування в вигодовування і позбавить вас від грубої скоринки.

5. Щоб розрізати гладкі, тонкі шматочки бекону або прошуто, розташуйте м'ясо протягом 15 хвилин у морозильній камері.

6. Не простежуйте і купуйте 1 пляшка якісної оливкової олії. Просто кілька крапель цього продукту перетворить смак м'яса, риби, салатів і страв з тіста.
    3610Р. 4200Р.

7. Щоб отримати прохолодне пюре з картоплі, варто зробити простий прийом: відварити невелику кількість виробу, необхідно злити воду і покласти її в гарячу каструлю. Далі закрийте кришку щільно і почекайте 5 хвилин. В результаті виходить м'яка і красива фактура, а вершкове масло і вершки легко вбираються.

8. Перед приготуванням фрикадельок або м'яса потрібно спробувати фарш за смаком. Формуйте невеликий ріжучий, обсмажте його, спробуйте, а потім відрегулюйте приправи і спеції.

9. Перед тим як купити м'ясо або рибу, не боїться запитати продавця, щоб показати товар ближче. Необхідно пахнути і оцінити свіжість.
    3896 р.

10. Пам'ятайте, що рецепти є лише довідником для приготування їжі. Якщо ви хочете замінити будь-який інгредієнт, не заперечуйте собі задоволення!

Поділіться цими хитрощами з друзями - вони порадують практичними порадами! Не забудьте розповісти нам у коментарях про кулінарні трюки.

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте WRITE ARTICLE Автор статті Мати-в-праві додають трохи холодної води в горщик з пельменями ... Я теж не роблю!

Вікторія Поплавська вважає, що мистецтво не знає відпочивати! Він захоплює малюнок, використовується для пошуку життя очима художника. Чистка будинку і приготування різноманітних страв вважається не роботою, але задоволення: після усього, можна підходити до будь-якого бізнесу творчо! Він любить нестандартні методи вирішення проблем. Улюблена книга Вікторія – Три комради Е. М. Ремарке.