3 простих правил, які назавжди усунути непорозуміння у відносинах

З часом, майже всі пари, настає момент, коли партнери перестануть уважно дивитися слова і починають відштовхуватися один від одного з висипних фраз.

Веб-сайт Я вирішив розібратися, як ви можете легко тримати тепло в відносинах і не привезти все до розриву. Виявляється, що достатньо дотримуватися 3 простих правил спілкування.

Висловлення бажань, усунення Частка "не"

Назар "не" Він прагне надати деякі повідомлення про негативну конотацію. Так ви не повинні використовувати його.Розмова про те, що ви хочетей Крім того, партнер після таких фраз більш важко зрозуміти, як продовжити, адже він має безліч варіантів поведінки.

• Поганий: «Я не хочу контролювати мене. й
  • Добрий день "Я хочу довіряти мені."
Спробуйте використовувати "і" замість "але"

Це може здатися простим, але ви повинні пройти довгий шлях до такої заміни. Правда, зусилля варто, тому що це правило допоможе переключати зв'язок зРежим дієслового дуелі на режимі співпраці. Відчуйте різницю:

• Поганий: "Я розумію, але я хочу, щоб зрозуміти мене. й
  • Добрий день Я розумію, і я хочу, щоб зрозуміти мене занадто.
Не зіпсуйте комплімент з негативним

Ви помітили, що деякі люди, навіть в часи похвали, отримай з ним? експрес? Проблема полягає в тому, що мозок людини будується таким чином:активно реагувати на погануй Тому, якщо ви хочете похвалити когось, спробуйте не змішувати компліменти і критики в одному горщику.

• Поганий: Діннер був смачним, не схожим на вчора.
  • Добрий день «Дякую вам, вечерю! й
ІнколиМи познайомимося з любов’ю слів і ми зв’яжемося з нашими мовними звичаями. Але ще краще. Дізнайтеся, як правильно говоритиВирішити проблеми, викликані непорозумінням пізніше. Право?

Ілюстратор Наталія Кулакова Українська Веб-сайт
На основі психології сьогодні

Дивитися також.
Психолог 40 років спостерігали у відносинах пар і назвали 4 фази, що призводять до розбиття
Одна з основних секретів щасливих відносин
5 жирних поміщень, які можуть коштувати вас відносини

www.adme.ru/svoboda-psihologiya/5-rokovyh-oshibok-kotorye-mogut-stoit-vam-otnoshenij-1457965/