Що кинутий жінка відчуває

Наступний розділ життяСукня білого кольору. Жира. Троянди. Моя порада любові. Щасливі діти. Так, як це повинно бути. Я вірю. Я бажав її. Мені потрібно.

А потім він зв'язався. Пробити І пішов мені.

Якщо хтось може боляче більше, це було мені. Він зрадив мене після 17 років шлюбу і залишив мене з моїм двома дітьми параліч. Я відчув, як руки і ноги були ампутованими. Все, що я думав про те, що я зникнув в одну секунду після того, як він сказав: "Я маю щось сказати вам." Я втратив. Я просто полонив нервозно в водах того, що залишилося життя. Здавалося б, що я б поїхав.

Тексти пісень, а це означає: Потім, що відчувається. Параліч тривав приблизно на два тижні, а поступово сумно і відчуття втрати давав шлях до нового досвіду. Я почав згадувати численні випадки, коли його поведінка здавалася ступеню або дивним. І нарешті почав помітити всі кришки і зрозумів, що це не просто, що я був зрадою.Я був повним фольгом. А потім я сердився. Не божевільний, але свідомий небезпечний. Я хотів знайти його і приклеїти очі з виделкою.

Врат був всюди - під час роботи, під час розтирання з дітьми, навіть під час сну. Я відчував величезну вагу в грудях, які вимагали право голосувати.

Я шукав сторінку Facebook для прикладів його незначності. Я хотів би, щоб він був непристойним, дегустуючи, я хотів би розбити вікна свого будинку, розбити його машину, зустріти його подругу на темній ніч в парку і побити її вгору.

Що робити? Я був просто щасливий з мій подруга. У новому житті. Що таке ебать? Як не страждати?

Зараз сім років пройшли і я розумію, скільки зусиль я був Ви знаєте, що я навчився добре?

1,1 км День і ніч я відчув непристойний і споживаний з небезпекою. Ні.

2,2 км Я не подбаю про своє життя, я подарував нам плани на майбутнє. Через шість місяців я не маю грошей.

3. У Моє здоров’я затіняє. Я не можу спати, я почав пити багато, я отримав краще.

4. У Я залишився сердитися і сердитися, що я не змінився або намагаюся відновити. Я не намагаюся зрозуміти свою участь у розлучення.

5. Умань Я не знаю, що мій погляд на минуле, замість того, щоб орієнтуватися на сьогодення та майбутнє.

Я вдячний, що я мав хороші друзі в моєму житті, які дивилися мене в око і переконували мене, щоб рухатися далі. Один з моїх подруг приймав свою руку і сказав: "Хоай, він щасливий. Наскільки ви будете керувати своїм життям? Якщо ви хочете зробити своє життя і не дайте вам контроль. й

Її слова керували мене. Я вирішив знову жити.Не з'являвся як я планував. Що? Це до мене, щоб відкрити новий розділ в моєму житті. Я планував провести вихідні самостійно, щоб бути з моїми думками. Я заспокоївся, слухав тиху музику, написав мої думки в щоденному і вирішив переїхати. Я закрив книгу мого шлюбу і даваю його. Я написав йому листа, що я пробачу його і бажаю йому добре.

Я не відправив листа. Він був призначений для мене, не йому. Він вже перенісся.

Коли я відкрив свої очі на наступний ранок, сонце було трохи легше. Неба трохи очищає. Я навіть відчув, як я був більш красивим. Я не хотів би, що наступний розділ буде. Але я вирощував з дитячих штанів і я можу ходити по собі.Видання

Кредит Нансі Гетрик

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши нашу свідомість - разом ми змінюємо світ!

Джерело: батько клуб.com.ua/chto-chuvstvuet-broshennaya-zhenshhina-muzhiki-prosto-pochitajte/