Ісаак Асимов: Успіх може бути інженером

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

Де, наприклад, письменники отримують сюжети книг, які прочитаються мільйонами? Як не втратити свій смак для творчості, коли він стає щоденною монотонною роботою? Як вони живуть внизу? Як боротися з сумнівами?

Я нещодавно читав есе Карла Чу, в якому він проаналізував автобіографію Ісаааа Асимова, одного з стовпів світової наукової фантастики, автор сотні книг.

Здавалося мені, що шість способів стратегії письменника обговорювалися в цьому дослідженні корисні не тільки людям, які працюють з словами, але кожному з нас.

Де ви отримуєте свої ідеї? Як боротися з творчою кризою і подолати страх? Як перемогти ідеаліонізм і принести ідею до життя? Ви хочете досягти успіху у вашій галузі, порівняти з досягненнями Асімова? Далі слід подивитися на методи письменника і реалізувати їх в процесі роботи.

Я пропоную вам переклад цієї статті.

Якщо необхідно описати Ісаак Асимов в одному слово, то буде ковбойший

Щоб зловити Асимова в кількості романів, есе, листів та інших рукописів, потрібно буде звільнити повноцінний роман кожні 2 тижні протягом 25 років.

Як це, в той час як деякі з нас мають 1 або 2 ідеї в нашому житті, Асімов зробив такі надзвичайні плани?

Щоб зрозуміти це, я вивчила Біографія Асимова «Це було добре життя. й

Люди не народжуються з дитинства, щоб працювати на проектах за 8 годин на день 7 днів на тиждень. Ісаак Асімов не виняток. Він був розірвав сторінки, роздратував, зникнувши і знову, але він не зупинився.

У своїй автобіографії Асімов поділився стратегією, яка ніколи не виходить з ідей.

р.

1,1 км Навчання

Асимов був не тільки науковий письменник. Він отримав докторант з хімії з Колумбійського університету, написав наукові статті з фізики, давньої історії та навіть написав книгу на Біблію.

Як він керує роботою над такими різними темами, в той час як кожен намагається звужувати їх спеціалізація?

На відміну від деяких «професіоналів», Асимов не зупинився навчання після отримання ступеня.

«Я не можу писати так багато книг на основі чого я навчився в школі. Я провів час навчаю себе. Моя бібліотека довідкових матеріалів виросла, і мені довелося попередити їх на довгий час в постійному страхі, що я можу не розуміти поняття, що людина з розумінням предмета буде знайти просто смішно.

Щоб створити хороші ідеї, вам також потрібно вбирати хороші ідеї. Професійний диплом не є закінченням, це початок.

Вирощування, Асимов читати все...

«Це різноманітне читання є результатом відсутності керівництва, але він залишив незнімний знак. Я зацікавився 20 напрямків, і всі ці інтереси залишаються на цей день. Я написав книги про міфологію, Біблію, Шекспір, історію, точну науку та багато іншого.

Не обмежуйте себе однією темою. Дотримуйтесь вашої цікавості. І не зупиняйтеся вкладати в себе.

2,2 км Не боротися з паном.Зрозуміло дізнатися, що, як мені, Асимов мав час стопора.

«Читтєво працюю над романом sci-fi, я знайшов себе, отримавшись і просто не в змозі писати інше слово. й

Криза нормальна. Відмова від ситуації – що відрізняє професіонал від аматора.

Асимов не пускав ступеню. Через рік він розробив стратегію...

«Я не відпочивати на порожній аркуші паперу, а не робити головоломки день і ніч, якщо він вже порожній. А замість того, я зняв роман і взяв на інший проект. Я працюю на редакції, есе, оповідання або один з нехудожних книг. За час, коли я втомився від нових завдань, мій голова здатний працювати на повній потужності і повернутися до старого завдання. Я повернувся до написання роману, і все знову працює без титанічних зусиль.

Під час роботи на цій статті, в одному місці я був настільки розчарований результатом, що я кинув його протягом двох тижнів і почав ще один проект. Після того, як я звернувся, робота знову почала.

Наші мозоки працюють в таємничих напрямках. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

3. У Посуд опоруПредставники творчих професій – підприємці, письменники, художники – знайомі з страхом, пов’язаними з втіленням ідей. Після того, як ми реалізуємо ідею, вона назавжди відкрита до критики мільйонів людей.

Іноді після того, як я опублікувати статтю, я отримую так нерв, що я можу уникнути коментарів або навіть електронних листів.

Це один Груша – найгірший ворог творчостій «Війна для творчості». Як перемагати внутрішні бар'єри і почати створення Стівена Пресфілда дає цей страх його ім'я: опір.

Асимов також знайомий з опорою.

«Писана людина повинна подолати невизначеність, як він пише. Чи є цей вирок я просто писав сенс? Що я хотів? Чи буде він краще, якщо він писав його по-різному? Саме тому письменник часто шанує свою роботу, змінює щось, зменшує щось і завжди намагається висловити думки. Наскільки я знаю, це ніколи не повністю задоволений. й

Самосубт – ворог.

Я невірний редактор. Я зроблю цю статтю десятки разів, і я не щасливий з результатом. В одній точці ви повинні зупинитися, інакше матеріал ніколи не буде опублікований.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але це досконалість - це оболонка. Ми використовуємо його, коли це важко. Це дає вам відчуття безпеки... Безпека за рахунок кришки.

Правда, у нас є ідеї, мало насіння творчості. Різниця між нами і Ісааком Асімовим є те, що ми відхиляємо ідеї навіть не намагаємось реалізувати їх.

В кінці не виходить недолік ідей.

4. У Нижня планка.Асимов був опонентом аортіонізму. Намагайтеся зробити все ідеально, як він сказав, - велика помилка. Отримай основи першим.

«Тожиток себе як художника, який перший ескіз для того, щоб чітко представити композицію». Тоді ви берете кольори, баланс і все інше. Так, це час для тонкощів. й

Не намагайтеся писати Mona Lisa в одному сидячи. Нижня планка. Спочатку зробіть тестовий продукт, ескіз або сире планування.

Асимов розповідає про те, як впевненість в собій

«Публікація не має права бути міченою в сумніві як якості його написання. Він повинен любити те, що він пише. Я люблю його.

Поведінка, що ви створюєте. Що не означає, що ви повинні зробити найкращий продукт у світі, коли ви сидите. Реальна впевненість приходить від спроб, щоб відштовхувати кордони, не вдалося, і до сих пір мати силу.

Ми не робимо, ми борємось. І ось чому ми переможемо.

5. Умань Створити більше.Як засіб боротьби з аортіонізмом, Асимовим рекомендується створювати більше.

«Для того часу книга прибуває в магазинах, письменник не встигає турбуватися про неприйнятність його або неприйняти його з низькими продажами. Він вже проданий кілька книг і працює над новими. Тексти пісень, а це означає: І це все, що він піклується про. Такий робочий процес зберігає спокій. й

Якщо ви запустили новий продукт щотижня, вам просто не доведеться витрачати час на відмову.

Я намагаюся писати кілька статей на тиждень, замість того, щоб сфокусуватися на створенні «перфекту». й

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

6. Жнівень Секретний соус.Авторка і друг Асимов один раз запитав його, «Чи ви отримуєте свої ідеї? й

Асимов відповів: "Я думаю, що я думаю, поки я готовий вбити себе." Ви думали ідеї, які легко дісталися?

Він провів багато ночей самостійно. Немає одного говорить пошук ідей легко.Видання

Режисер: Лера Петросян

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: interesno.co/myself/6347eb150a26