Ця дегустація ванної кімнати перетворилася в найромантичніше місце в будинку!

Наша сім'я давно мріяла про покупку великого будинку, і тепер нарешті восени це сталося! Яскраві номери, великі вікна, квітучий сад. У нас є тільки одна річ: попередні власники залишили нас у ванній кімнаті в катастрофічному стані!

2633832

Я боявся піти там. Штукатурка крихти, сантехнічні несправності, труби іржі, цвіль і неприємний запах! Мій чоловік не плутався і відразу ж влаштував для роботи, тому що він знає, як я люблю відпочивати в ароматній бані. Що ми зробили!

Як зробити ремонт у ванній кімнаті
  1. Щоб зробити ванну кімнату непросто, адже площа нашого приміщення становить всього 2,4 кв.м. Перше, що чоловік зробив малюнок, на якому він вказав розташування всіх об'єктів (до розеток). Це важливо, щоб кімната була крихітною і потрібно використовувати простір раціонально.

2. Вийняти всі шматки. Потім ми переїхали на демонтаж старої мийки і лазні. Вони висувають очистку штукатуркою всю дорогу до цегляної кладки. На підлозі знялися плити.

3. При влаштуванні приміщення, вони переключили для заміщення старих труб з трубами ПВХ і відразу встановлюють сушку для рушників.

4. Стійка на розтяжці глянцевої стелі білого кольору. Для стін використовуються глазуровані плитки, а для підлоги - звичайний. Я купив його на складі, він виглядає дуже дорого! Номер оформлений в білому кольорі.

5. Баня моя гордість! Компактний, променистий, гладкий. Вони вибирали довгий час, припинили на російському виробника. Старий чавун не відкинув, вони вирішили знайти його використання в саду. р.

6. Шафа під вимитами з строгими контурами прекрасно вписується в загальний інтер'єр. Має кілька просторих коробок і полиць. Мийка також від російського виробника. Ну, змішувач був придбаний надійною німецькою компанією Gerhans.

7. Фінальні штрихи є дзеркалами, гаками, рушниками, килимками та іншими аксесуарами. Результат Дизайн ванної кімнатий Зручний, мінімалістичний і бюджетний!

Я маю Ванна кімнатаАле я намагаюся не підірвати її вгору. Для цього я видали всі речі, які не належать в цьому номері.

Збережіть місце.
  1. Декоративна косметика
    Я кладу його в коробку для макіяжу і зберігайте його в окремому шафі в номері.
  2. Фарбування волосся, оболонка та інші пристрої для укладання волосся
    При необхідності беремо їх до ванної кімнати.
  3. Моп, відро, побутова хімія для очищення
    Ці предмети належать в шафі.
  4. Брудна одяг
    Так як ванна кімната невелика, я кладаю пральну корзину в темному кутку в передпокої.

Не знімайте ремонт Номер може перетворюватися навіть на мінімальний бюджет. Спробувати себе в ролі дизайнера і створити інтер'єр за допомогою скручування!

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті

Редакція сайту Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!