341
У день перед варенням гігантської порції макаронів. Зачекайте, поки духовка відкриває...
Я не сховаю: Я не вважаю себе майстером приготування їжі. І ось мій бабуся Марта. Я не можу вірити, що вона майже 90, тому що вона так весела, вітер і навіть в такому поважному віці справляється з усіма господарськими хребтами. Вона має курчат і невеликий сад. І мій бабуся варить просто божественно.
Коли я завітав її як дитину, це було схоже. яєчний млин Я був у меню багато. Смак не схожий на що-небудь, це золотиста скоринка і ніжність олійної локшини ... Так захотілося недавно, спеціально підготовлений, рецепт був злагоджений успіх!
Паста запіканка в духовці Склад
Є важлива точка: краще використовувати домашні яйця. Бабця завжди варена локшина сама, також домашній. Для нас зараз, звичайно, це дивний до под... Або, можливо, наші дивовижні читачі роблять. простий рецепт для домашньої локшини? Я хотів би знайти такий скарб у коментарях!
Підготовка
Паста запіканка з куркою Це традиційне блюдо в сім'ї. Цей рецепт дива може бути різноманітний за вашим смаком: додати гриби, сир, зелень. Є люди, які люблять солодкі пасті, але я люблю це. Доброго дня!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті
З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері
Коли я завітав її як дитину, це було схоже. яєчний млин Я був у меню багато. Смак не схожий на що-небудь, це золотиста скоринка і ніжність олійної локшини ... Так захотілося недавно, спеціально підготовлений, рецепт був злагоджений успіх!
Паста запіканка в духовці Склад
- 400г макарони або локшини
- 600г куряче філе
- 8 яєць
- 200г вершкове масло
Є важлива точка: краще використовувати домашні яйця. Бабця завжди варена локшина сама, також домашній. Для нас зараз, звичайно, це дивний до под... Або, можливо, наші дивовижні читачі роблять. простий рецепт для домашньої локшини? Я хотів би знайти такий скарб у коментарях!
Підготовка
- Так, відварити локшину. Невеликий або короткий будинок. Ви можете використовувати інші макарони, смак запіканка змінить, але це не буде гірше. Є багато варіантів для цієї страви!
- М'ятіть 50 грам вершкового масла, перемішайте його з вареною локшиною.
- Куряче філе! Завдяки цьому інгредієнту, запіканка виходить дуже серйозним. Давайте мені розповісти вам секрет: ви можете приготувати без неї, це так само, як вам подобається.
- Вирізати куряче філе в тонкі смужки, сіль, сезон і обсмажити протягом 15 хвилин.
р. - Збити кулі, але трохи. Краще використовувати вінок, не міксер.
- Змішайте локшину збитими яйцями і куркою. Приправа до смаку і солі, чорний мелений перець доречний в цьому касеролі. Ароматна зелень може бути зайвою, змінити смак - краще не перестаратися з ними. Змастити щедру форму для випікання вершкового масла, для цього випадку потрібно використовувати всі 100 г олії! Найкраще взяти чавунну козаку для випікання пасти бабуся, але якщо ви не маєте такої цінності, візьміть звичну форму.
- Помістіть локшину у формі або козаків, помістіть шматочки олії зверху. Випікайте фірмову бабуся на 20 хвилин при температурі 230 градусів, потім 20 хвилин при 200 градусах.
- Нехай паста запіканка трохи охолоне, вийняти її з однорідності. Щоб зробити це, вам просто потрібно перевернути козаки над - і тут це, ірди!
р. - Наріжте бабуся в акуратних шматках і подаємо на стіл. Смачний!
Паста запіканка з куркою Це традиційне блюдо в сім'ї. Цей рецепт дива може бути різноманітний за вашим смаком: додати гриби, сир, зелень. Є люди, які люблять солодкі пасті, але я люблю це. Доброго дня!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті
З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері
Забудьте ліки! Продукт, який допоможе відновити щитовидної залози і позбутися від запору.
Мої 20-річні паркет не скриплять або набрякають! Просто кілька хитрощів від ремонтника.