У день перед варенням гігантської порції макаронів. Зачекайте, поки духовка відкриває...

Я не сховаю: Я не вважаю себе майстером приготування їжі. І ось мій бабуся Марта. Я не можу вірити, що вона майже 90, тому що вона так весела, вітер і навіть в такому поважному віці справляється з усіма господарськими хребтами. Вона має курчат і невеликий сад. І мій бабуся варить просто божественно.

Коли я завітав її як дитину, це було схоже. яєчний млин Я був у меню багато. Смак не схожий на що-небудь, це золотиста скоринка і ніжність олійної локшини ... Так захотілося недавно, спеціально підготовлений, рецепт був злагоджений успіх!

Паста запіканка в духовці Склад
  • 400г макарони або локшини
  • 600г куряче філе
  • 8 яєць
  • 200г вершкове масло

Є важлива точка: краще використовувати домашні яйця. Бабця завжди варена локшина сама, також домашній. Для нас зараз, звичайно, це дивний до под... Або, можливо, наші дивовижні читачі роблять. простий рецепт для домашньої локшини? Я хотів би знайти такий скарб у коментарях!

Підготовка
  1. Так, відварити локшину. Невеликий або короткий будинок. Ви можете використовувати інші макарони, смак запіканка змінить, але це не буде гірше. Є багато варіантів для цієї страви!

2. М'ятіть 50 грам вершкового масла, перемішайте його з вареною локшиною.

3. Куряче філе! Завдяки цьому інгредієнту, запіканка виходить дуже серйозним. Давайте мені розповісти вам секрет: ви можете приготувати без неї, це так само, як вам подобається.

4. Вирізати куряче філе в тонкі смужки, сіль, сезон і обсмажити протягом 15 хвилин.
    р.

5. Збити кулі, але трохи. Краще використовувати вінок, не міксер.

6. Змішайте локшину збитими яйцями і куркою. Приправа до смаку і солі, чорний мелений перець доречний в цьому касеролі. Ароматна зелень може бути зайвою, змінити смак - краще не перестаратися з ними. Змастити щедру форму для випікання вершкового масла, для цього випадку потрібно використовувати всі 100 г олії! Найкраще взяти чавунну козаку для випікання пасти бабуся, але якщо ви не маєте такої цінності, візьміть звичну форму.

7. Помістіть локшину у формі або козаків, помістіть шматочки олії зверху. Випікайте фірмову бабуся на 20 хвилин при температурі 230 градусів, потім 20 хвилин при 200 градусах.

8. Нехай паста запіканка трохи охолоне, вийняти її з однорідності. Щоб зробити це, вам просто потрібно перевернути козаки над - і тут це, ірди!
    р.

9. Наріжте бабуся в акуратних шматках і подаємо на стіл. Смачний!

Паста запіканка з куркою Це традиційне блюдо в сім'ї. Цей рецепт дива може бути різноманітний за вашим смаком: додати гриби, сир, зелень. Є люди, які люблять солодкі пасті, але я люблю це. Доброго дня!

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері