Коли я був офіцером поліції, я прочитав відмітку. Ось її текст:
14 травня Я, Сидоров Іван Валерійович, вийшов з дружиною і новонародженим сином на прогулянку. На майданчику за межами мого будинку група трьох дівчат і трьох хлопців питали спирт. Його надзвичайно гучний сміх і зловживання порушував мій маленький син, він кинувся і трахнув у сльози. Моя дружина і я не заспокоїв його вниз, тому що вищезазначена група молодих людей псувала і сміється. Я підійшов їх і полойно запитав їх, щоб бути трохи тихіше, бо вони турбували свою родину. У цьому запиті дівчата з цієї компанії почали розшукати непристойні слова на дружині, а одного хлопця запропонував мені, а потім вдарив мене.
Я не хочу брати участь у бою, тому я спробував пояснити хлопцям, що він був неслухняний і випадково загинув праву руку в його напрямку. Але в той же момент хлопець раптом скасовував вперед, хочу, щоб знову побити мене, і загнав його обличчя на руці. Тоді він раптом впав дупа, і він кладе до сну в сусідній пісочниці. Таке різке зміни положення тіла від вертикального положення до горизонтального, викликаного хлопцям, щоб мати нісблеми. Лікарі відзначають, що нестабільний артеріальний тиск – це справжній осмороз сучасності, а більшість молодих людей схильні до цього захворювання.
Це друзі хлопця в різних напрямках, щоб викликати допомогу. Вони в кінцевому підсумку помітили патрульника, які взяли мене, Сидоров Іван Валерійович, до станції до тих пір, поки обставини інциденту були уточнені. ?