286
Дубай вечори Володимира Познера: хокею та цікавими пропозиціями
У своїх інтерв'ю Володимир Володимирович Познер часто сказав, що він не знайомий з ОАЕ, як і місто Дубаї зокрема. Що було рішення для поїздки в Дубай і як познайомитися з містом, ви дізнаєтеся в цій статті. У своїх інтерв'ю Володимир Володимирович Познер часто сказав, що він не знайомий з ОАЕ, як і місто Дубаї зокрема. Що було рішення для поїздки в Дубай і як познайомитися з містом, ви дізнаєтеся в цій статті.
Володимир Познер – легендарний журналіст, який вже давно став «гісом» для багатьох глядачів. Людина неординарного інтелекту та ерудиції, письменника, мандрівника та телеведуча. Поснер не боїться говорити про те, що він думає і відчуває, він зацікавлений в інших точках зору, тому він часто просить незручних питань своїм співрозмовникам. У той же час він готовий відповісти на будь-яке питання.
На офіційному сайті авіакомпанії Posner пише про свою поїздку в Дубай:
Я думаю, що це було тому, що деякі мої друзі живуть в Дубаї. А потім curiosity: які є росіяни, які живуть там, вони різні про тих, хто живе в Німеччині, Англії, Америці?
Невідомий Володимир Володимирович. Але як проїзд Володимира Володимировича до ОАЕ можна побачити з фото, які з'явилися в Інтернеті.
浜у 涓 蹇 Відбувся знайомство з російським співтовариством за сценаріями, за закритими дверима, де запрошували найбільш відомі «креми суспільство», а також просту «смертну» не вийде.
Володимир Володимирович чекав дуже довго в Дубаї, його зовнішній вигляд в цьому місті викликало хутор не тільки в російському середовищі, а й для місцевих мешканців. На приватну вечерю, Познер був представлений з хокею уніформи місцевого хокею і, відповідно до ромерів, було запропоновано стати її обличчям. Не існує інформації про згоду, але на фото Володимир Познер радує подарунок. Ми просто повинні чекати нової інформації.
浜у 涓 蹇 Я проживаю в різних країнах, щоб сказати: це моя країна. Я добре там, я тут добре. Але я не можу сказати, що є тільки одне місце і для мене немає інших, - сказав Володимир Познер.
浜у 涓 蹇 Інформація з офіційного сайту Володимира Познера: http://pozneronline.ru/2017/03/18486/
Веб-камера
Як мій друг Американець "свіжає"
Так це те, що сниться виглядати так. Робота цифрового художника підкорила інтернет