260
Як мій друг Американець "свіжає"
Мій друг Джон народився в Америці, але він добре знає російську мову. Його матір і батько з Росії, тому Джон говорить без очевидного акценту, тільки він не знає російського мату. Якось мої батьки пропустили цей аспект, тепер я повинен освічений друг з цього питання.
Учора, Джон побіг до мене з відлякуванням очей і застрягти телефон в руки, кажучи:
- Pasha, допомогти мені читати це повідомлення, я не розумію нічого!
Я взяв телефон, читав: «200 рублів за тебе?» Ні, ви є сміттям! Ви хочете взяти гроші? Так що руки падають і ... з'являються на вашому лобі! Я зустрію вас і вашу смертну сім'ю до лісу і ..., ні! ... ви, не 200 рублів! А потім ще три рядки з використанням профантності і образів.
Іоан, побачивши мої брови, що дивляться в сюрприз, сказав:
- Я так само, як ударний, Паша. Я не розумію, чи не скажеш російська? Ця людина здається дуже скинутий, але чому? Чи зробив я щось неправильно і боляче його?
- Джон, Будди, що сталося? Чому ви отримуєте це повідомлення?
- Нещодавно я купив російську SIM-карту, щоб підключення було нормально. Я вирішив кинути 200 рублів відразу, але, очевидно, коли я увійшов в число, я перемішував десь одна цифра і мої гроші пішли на іншу людину. І коли я зрозумів, що я був неправильним, я відразу відправив повідомлення на цей номер: Добрий вечір. Я випадково перерахував 200 рублів на номер. Якщо ви не розуміли? Я шкодую, якщо я турбувати тебе.
Після прослуховування цієї історії я коротко пояснив Джону значення всіх слів, які не розуміли в повідомленні і пішли додому. На наступний день я зустрів його знову, і Джон щасливо сказав:
Паша, я знову перерахував 200 рублів до цього нещастяного чоловіка і написав повідомлення: Добрий день. Я не розумію, що сталося з вами у вашому житті, але я впевнений, що щось дуже неприємне, оскільки для деяких 200 рублів ви можете вбити мене і сім'ю. Я відправляю ще 200 рублів, тому що я думаю, що вам потрібно більше, ніж я. Все найкраще для вас!
Я просто зважився. Ну, Джона, хороша дитина, але він збирається отримати його деякий день. Але після декількох хвилин я не можу допомогти, але посміхатися, коли Джон продемонстрував мені повідомлення, що тільки прибули: «Соррі!» Я його фігурував. Я соромлюся тебе, я насправді добре. Я перерахував на номер 400 рублів, які ви відправили мене. У вас є прекрасний день для вас. ?
Пикабу.ру/стор./smsrazvod_i_amerikanets_3954564
Бокс і біолог стикаються з такою ж проблемою, і це те, як вони вирішують її.
Дубай вечори Володимира Познера: хокею та цікавими пропозиціями