383
Багатий чоловік вирішив перевірити почуття своєї дівчини.
Моя колегія Антона прийшла з великої родини. Його батьки купили йому крутий автомобіль, дав йому трикімнатну квартиру в центрі на день народження і зіпсували свого улюбленого сина. Але Антон був дуже хороший хлопець, він не задумався, він був відкритим і мав велике почуття гумору. Під час навчання він зустрів Аліса, яка була з найпростішої сім'ї. З самого початку своїх відносин, кожен спробував переконувати Антона, що Аліса була тільки з ним за гроші, і обов'язково відмовлявся від нього, як тільки припинився потік дружби.
Але Антон був міцно впевнений у своїх почуттях і почуттях його подруги, тому він вирішив сперечатися з особливо жертовним прихильником варіанту про миргантність Аліси на сто євро. Антон пішов до неї, попередньо назвав цей однокласник і виявився на акустичному телефоні, і сказав він
- Аліса... Ви знаєте? Так мій батько вирішив взяти свій автомобіль і квартиру, позбавивши кишеничних грошей і спадщини! Він сказав мені, щоб дізнатися, як зробити життя. Я, ймовірно, доведеться перейти до хостелу. Людина, що ми робимо зараз?
Для чого Аліса відповів:
- Приходьте! Чи є ви дитина? Я! Ваш дад дійсно хороший. Тексти пісень, а це означає: Я особисто зроблю свою руку вночі. Не тільки ви більше не будете їздити, що дорогий автомобіль ваших і носити вигідні сукні, але зараз ніхто не буде розглядати мене деякі Crooked дівчина!
Загубив одну сто євро однокласник дав Антон тільки через шість місяців, коли він накопичував багато грошей.
Веб-камера
Ми беремо участь. Історія мого друга і овець овець
Бокс і біолог стикаються з такою ж проблемою, і це те, як вони вирішують її.