Бізнес-ідеї: ремонт в'їздів в житлових будинках

Наші будинки часто виглядають як фотографії з жахівських фільмів. Стелі покриті кіптявою тютюнового диму, стіни з розбитою штукатуркою і з недорогими написами, рейлінгами розбиті, холодні батареї - все це викликає критики від мешканців. Тим не менш, багато керуючих компаній не мають власних ремонтних екіпажів, оскільки вони важко «завантажити» з постійними замовленнями.

Крім того, протяжна реформа житла призвела до того, що для найбільшої частини житлового фонду вже не було ремонтовано протягом десятиліть. З іншого боку, існуюча нормативна база сприяє ремонту в в’їздах. За словами аналітика агентства ORFEI.ltd Mark Katz, ця ситуація є основою успіху бізнесу для ремонту в’їздів житлових будинків.

База даних клієнтів від мережі Інтернет

Правова грамотність населення безпосередньо пропорційна отриманню інформації на конкретному питанні. «Якщо раніше керуючі компанії в будь-який спосіб боролися з ремонтом в’їздів, мотивуючи це, наприклад, тим, що деякі орендарі мають здачу в оренду, то зараз орендарів напилюють заяви прокурору, вимагаючи виконання своїх прав», – коментує юрист Арсеній Рімський. Всесвітній Широкий веб відкрив свої очі на ситуацію. У будь-якому випадку питання про те, як ви знаєте про це, клієнти відповідь: «З інтернету».

А по суті, якщо ви вводите в пошукову біржу «відведення в’їздів», то можна знайти форуми, де обговорюються методи ведення керуючих компаній з ремонту.
«Я повертаю вас за порадами. Проживаю в квартирі 5-поверхова будівля довжиною близько 0,5 км, пише форум резидент Василь_zlat. Я живу в цьому будинку з 1999 року. І в 12 років я ніколи не бачив будь-якого ремонту. Я написав листи до КГЗ з проханням повідомити про виконану роботу, щоб надати пояснення про нараховані суми на поточний ремонт, але я не отримав адекватну відповідь. Будь ласка, консультуйтеся з тим, що робити в цій ситуації. й

Це питання було негайно після того, як учасник форуму з нікком ScanJet:

«Щоб довжина вашого будинку, якщо у вас є квартира, ви автоматично співвласник загального майна будинку. Вони мають право вимагати «відновлення». Ви можете звернутися до прокуратури. й

Про це заявив народний депутат України Анатолій Казаков:

Згідно з Указом Гострой No 170 від 27.09.03 р., здійснювальні ремонти повинні виконуватися кожні 3-5 років. Частота ремонту в’їздів повинна спостерігатися кожні п’ять-три роки, залежно від класифікації будівель і фізичного зносу.

Підвіска для професіоналів та сучасних технологій

При зверненні до суду орендарі зазвичай отримують такі рішення:

Суд задовольнив вимоги до обов'язковості керуючої компанії з ремонту в’їздів житлового будинку, зокрема, для відновлення штукатурки і фарбування стін і стель сходових покриттів.

Найчастіше перелік робіт обмежений цим. «До цього слід додавати електричну інсталяцію, наприклад, датчики руху і камер спостереження», – коментує директор ремонтної компанії «ЖилПодрав’я Ремонт» Олександр Самосонов. Іноді доводиться міняти підйомники і нагрівальні батареї, рейлінги на сходи, а також вхідні двері.

Таким чином, формуються специфіку цього бізнесу. За словами експертів, команда двох робітників може ремонтувати весь вхід. У той же час дуже важливо мінімізувати побутові незручності для мешканців. «Якщо ви хочете продовжити роботу на цьому ринку, зробіть так званий чистий ремонт», - розповідає фореман Іван Смірнов. Тепер є техніка, яка пов'язана з промисловими пилососами. Як Alterra-200. Наприклад, ви перетворите на пучок і одночасно пилозбірник. й

Навіть для самих «брудних» робіт, таких як штукатурка стін і стель, використовуються спеціальні пилососи. «Добрий обладнання дозволяє економити час і заощадити нерви мешканців, які також важливо, оскільки він впливає на оцінку роботи ремонтної компанії», – переконаний Олександр Самсонов. Однак це обладнання не дешево, тому немає сенсу довірити своїх гостей. Дійсно, в нашому бізнесі вигідно заробити гідну зарплату для професіоналів з високою продуктивністю праці, ніж «пенні» платіж на випадкових людей, руки яких ростуть з невірного місця. Або буде вимушено переповнено.

Автор: Олександр Ситніков

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8