229
Як наш Sanya бездомний чоловік врятував
Ми зібралися у вихідні невелику компанію другу, щоб пити коньяку. Як звичайно, придбаний недостатньо, тому вони відправили власника квартири Саша на додаткову. І перед лівою вона подав йому в'язану сумку сміття, щоб він відкидав його по дорозі.
А потім наша Саня (на здоровий приварений двометровий чоловік) прийшла до маркерів і побачила, як хтось хлопець в шаббі одяг підбирався на одному з них. А Сане почав відчувати себе так шкода, він і його друзі п'ють коньяку на дорозі, і хтось змушений копати через сміття, щоб знайти шматок стебла хліба.
Він вирішив зробити хорошу відчай і годувати це дядько, що він сказав, коли він прийшов до нього. Людині почали відмовитися від будь-якого можливого способу і назад від Санки до того, як він потрапив до сміття. Але не можна просто позбутися від Сані, хлопець є уродженим, сказав, що він буде годувати, тому він буде годувати. Він захопив хлопця рукою і взяв його в магазин. Я купив коньяку, замовлену нами, і людина забив повну корзину їжі: ковбаси, хліб, молоко, крупа, навіть пиво. Зі свого дяка з магазину Sanek patted його на плечі і сказав: «Не хвилюватися, бро, все буде краще!» і зліва.
Наступного ранку Саша розігрівала свій старий Renault, стрибаючи по машині і торкнувшись зубами від холоду, і гасила біля Лексуса, спокійно зануренням свого власника. Через кілька хвилин його власник підійшов до шикарного Lexus. Санйок подивився на нього і пішов німом: це був той же хлопець з скидання! Але вже одягнені в великому пальто і застібаються з дорогим годинником на зап'ясті. Коли Саня змогла говорити, він запитав чоловіка, що він зробив у траві вчора. І сказав він,
- Побачити, що моя дружина випадково кинула мій флеш-накопичувач з важливими документами. Так я чекав до тих пір, поки він був темним, покласти на стару куртку і пішов до сміття, щоб знайти її. У вас є!
до Так чому б я не поясню ситуацію? Я допомогла знайти її. Sasha - сказав він
- Я спробував, але не слухав мене. Я був рубаний, що я можу отримати в обличчя від вас, тому я вирішив прийняти його.
Пикабу.ru/story/neudobno_poluchilos_3997798
Класичні комбінації продуктів для справжніх гурманів
Без дієти: 15 Правил Аюрведи для ідеального тіла