284
21 країни, які видають найкращі паспорти для туристів
Якщо є кілька неприємних моментів в подорожі, то один з них отримує візу, тому що збір документів і черги в візовому центрі не обов'язково додавати задоволення до майбутньої поїздки. Однак, не всі необхідні для догляду за цими формальностями: є країни світу, які можуть вільно подорожувати практично по всьому світу.
Веб-сайт Я знаю, хто щасливі, і я хочу зустріти їх.
Рейтинг найбільш потужних паспортів у світі щорічно складається авторами проекту «Індекс паспорта». Паспорти оцінюються кількістю країн, до яких їх власники можуть подорожувати без візи або з візою на прибуття. П'ять рейтингу:
Габаритний зображення
Як видно з рейтингів, Найпотужніший паспорт у 2017 році отримав німецькі громадяни: вони можуть відвідати 126 країн без візи і отримати візу на приїзді в 34 країни.й Для порівняння громадян Афганістану, які зайняли останню лінію рейтингу, не можуть отримати візу для поїздки лише на 3 країни і 21 країни, для отримання візи на заїзд.
Найвища десятка рейтингів, включених переважно країнами Європейського Союзу. На додаток до них, Канада, Австралія, Нова Зеландія були також у верхній частині списку.
Росія займає 41 ряд рейтингу Туреччина, Колумбія, Молдова та острови Маршалл. Загальна кількість країн, які можна відвідати без візи або з візою на приїзді - 105.
Фото з попереднього перегляду jackmac34/pixabay.com
На основі індексу Паспорту
Дивитися також.
Паспорти світу надходять лише чотири кольори, і ось чому
Фото на паспорті та в житті
Найсвіжіші місця на Землі, де практично неможливо отримати
www.adme.ru/svoboda-puteshestviya/samoe-uedinennoe-mesto-na-zemle-kuda-pochti-nevozmozhno-popast-1484415/