Іноді, щоб допомогти дитині, потрібно заборонити щось.

Пошук скарбівМи всі народжуються страхом важкості, що є нормальним.Тексти пісень, а це означає: І якщо ви думаєте про це, ви дізнаєтеся, що це нормально для виживання, щоб бути боїться труднощів. Питання полягає в тому, щоб побачити скарб за дракона, щоб що за лаштунками є більш привабливим, ніж страх труднощів.

І це те, що за викликами, вирощується поступово, в процесі становлення, в процесі безкоштовної гри, в залежності від того, як діти не роблять нічого, але не потрібно ніяких зовнішніх стимулів.

Іноді, щоб допомогти трохи, потрібно заборонити щось.

Сьогодні я скажу, щоб мій молодий дитина (11 років): «На сьогоднішній день достатньо екранів.» І для нього, як для всіх дітей, IPad є сімейним членом і близьким другом. І сказав: «Окай, зупинка, зупинка». До того, як він був сім років, він почне сказати, "Дуже, поверніть на комп'ютер, поверніть на мультфільм." Тепер він швидко знаходить розваги. Я сказав: "Ні, що вистачить, і не збов." «Я зухнувся», – відповідає: «Ви знаєте, що робити, щоб я захотівся». Я сказав: "Так, я розумію дуже добре, чому ви хочете дивитися це, але ні, що це, сьогодні не буде все більше".

І коли мова йде про нього, він раптом замерзає, я не можу почути його протягом 15 хвилин, а потім прогуляюся по кімнаті, і є полярні ведмедики, які літають в космос, деякі солдати організовують експедиції і приймаючи когось в'язниці, він грав багато з різними пластиковими фігурками.

Хочу сказати, що кожна дитина має свої способи гри, які повністю відрізняються від ігор інших дітей. У мене є чотири діти і кожен з них має свої ігри. Дочка, наприклад, не сподобалося грати з ляльками, вона любила зробити кухню, готувати їжу, носити ведмедики в кріслах коліс, а з ляльками вона відіграла тільки з друзями. Ми були ляльки, які я насправді купив для себе, тому що вони були настільки милі, але вона не грала їх. Але вона відіграла багато рухів і зараз займається танцями і, як правило, дуже добре орієнтована.

Наймолодший син був єдиним, хто грає пластикові і гумові фігурки. Але він не гравав Лего на всіх, і старших, тепер 18 і 17 років, одночасно грав. Але ліктя, Антон, відігравав в життєвих ситуаціях в місті Лего, любили спорудити місто, сміття, літаки, поліцейські станції, ці улюблені набори. Чи можна на тиждень будувати будинок з усіма деталями - ванною, кухнями, умивальниками, стійками, гаражем, авто. І другий син, середній син, любив Старі війни, щось фантазія, він грав його більше, але для тротуарних доріг або будівельників - ніколи.

Тому я раджу дивитися ваші діти і дати їм можливість відкрити.Оскільки слухання себе дуже важко. Не один народжується з саморозумом, будь-яким перегноєм і шумом зовні розгортається це розуміння себе і само в асфальті. Необхідно ласощувати дуже ніжно ці витоки незалежності, до пошуку себе. Найкраще, що ви можете зробити, щоб забезпечити простір, де ваша дитина може вільно вивчати себе без будь-якого зовнішнього перегна. Видання

Автор: Ольга Писарик

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8