Легенда мудрої жінки, яка отримує все, що вона хоче

У передісторичних разів, Коли дика, звіряючи планету, готові їсти те, що вони побачили, коли клімат був настільки холодним, що було легше замерзнути і перетворити в кутикул, ніж знайти будь-яку їжу, коли вогонь змусив їх божевільний,Він жив одну плем'я, і там була жінка, про яку була сформована легенда і всі жінки з матері дочка пропущені з рота в рот.

доб.

Не одне запам'ятовує своє ім'я, але завдяки їй всі її дочки, онуки, великогабаритні і нащадки все ще отримують не тільки все, що їм потрібно від життя, але і розкіш у вигляді ювелірних виробів, модних нарядів і величезної кількості шанувальників.

І ось, як він почав.

Цього року плем'я відчайдушно захистила себе на кріпленні нападів звіру.

Жінки відстояли себе і мисливці разом з чоловіками. Не можна уявити, що жінки можуть залишатися в печерах і не ходити з людьми. Він завжди був справою, що всі члени племени робили все разом.

«Продукція важко переходити в руки», - сказав лідер. - Вона хоче бути її закускою. Вішалка чекає нас, якщо наш удачливий поворот.

Плем'я не бачив їжі на 10 захід сонця. З боку воїнів, Ми можемо бачити скидання головок в сутінках печери, запечених з величезними скелями.

Розморожування і зцілення кіготів проти боулдерів зробило зрозуміло, що плем'я була розтоплена.

Захотіли вивести людей з печери і їсти їх, як кішка мишей у власній норці.

Судденно, жінка, не відрізняється від інших, стояв і підійшов до лідера.

"Я сильний воїн", - сказала вона. - Ти мисливець. Ви можете швидко працювати. Ваша швидкість - це наше спалювання. Ні тигр може відповідати вам. Якщо ви не тільки швидко, ви розумні. Ви легко відчуєте цю кішку, і перемогу, як раніше, піде вам.

Слова жінки нагадувала лідера своїх старих днів та її голови.

Він любив послухати її тому, що її слова принесуть сили назад в м'язи з гідністю і гордістю в собі.

Вона дивилася в очі і читати в них: "Не перестане зупинятися, сказати більше!" І так пішов вона.

до Доброго дня! Ви тільки вбити його швидше, ніж ви будете з натовпом жінок, які ви повинні захистити. Повільно виїжджаючи з печери, ви будете дивуватися на здобич, він не встигне підніматися до списання проповідає серце. Я знаю це буде! Ви вбили його, ми з'їсти його, а потім ми переходимо до місця, де ніхто не може отримати нас. Про нас Я знаю, що!

Згадуючи це, жінка повернулася до свого сидіння і сіла, закривши очі. Вона не чекала нічого від головного, вона вважала, що цей сильний чоловік врятував їх. І хоча лідер не перейшов, вона не хвилювалася - лідер завжди прийняв свої рішення.

11-й день. У спеку загинув всіх, і жінка закохнула, а також багато інших.

Вона дрочить кричуща. Все збочений і стрибнув, і вона не відразу розуміла, що головний, змащений в крові, не був поранений, але тримала м'ясо в руках. Вона знала головного героя!

У той час як кожен був заспокійливий, в тому числі величезний шаберно-зубний тигр, втомлений сультричним теплом, з печери висохнув і виштовхнув камінь на бобах. І, як страненого чоловіка, він стрибнув на нього і занурив його в серце.

Перемога була настільки легко, що головний, ріжучий живіт тигра, не міг повністю вірити у удачу. По-перше, коли він мисливець з цілим племеною, було багато втрат, і їжа завжди рясно ароматизувалася горошком для падіних комрад.

Лідер розумів, що жінка, яка вірила в свою перемогу, і він хотів підходити до неї.

- Ви загинув звір, начальник. Ви врятували нас. Ви є великим воїном! Я завжди пам'ятаю твій подвиг. І будь ласка, Головне, відвідайте нас кудись безпечно.

Все правильно, жінка, я обов'язково привезе тебе. Я думав себе, Ця жінка є мій щасливий чарівність. Я хочу почути слова віри в мене щодня. Тексти пісень, а це означає: І до тих пір, поки вона вірить в мене, я завжди прийде до неї віру.

Вона сказала: «Це потребує мене більше, ніж мені потрібно». Я надихаю його, щоб зробити краще. До тих пір я вірю в нього, він мій!

Через рік вона sang a lullaby song to її дочка. Перекладений на нашу мову, його значення було наступним чином:

«Якщо ви зростите, оберіть чоловіка, який ви вірите у ваше серце. й

Скажіть йому, що ви хочете, щоб зробити для вас, і він буде.

Він потребує вас з силою віри, оскільки сонце потребує планет навколо, оскільки все живе повітря.

Він повинен бути героям.

Він не буде жити до ранку.

Поведіться в нього і дайте віру до нього кожен день у ваших словах.

Якщо говорити чоловікові, то давайте слова бути повною вірою; якщо ти мовчить, нехай тиша будеш в повній вірі в нього.

Тексти пісень, а це означає: І він принесе вам те, що ви хочете. й

Я хотів розповісти вам про цю жінку і її пісню, дорогі жінки, дочка і мати. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

浜у 涓 蹇

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.markifraimov.ru/ п=1625