Jason Фрід: Очікується, що я спробую уникати

Вибачки призводять до розчарування, але не результати. Результати простоЯ ніколи не мав мети. Я просто перейде з одного, до іншого, не відчуваю, що я прагнув до будь-якого. Працює для мене.

Ще одне, що я спробую уникати очікування.

Ми працюємо над тим, як ми працюємо. Очікується, що визначають ці реакції. Вони часто визначають різницю в результаті, і вирівняння часто не на користь. Я волію боротися з реальними реакціями, а не фрустрацією з моїми очікуваннями, які "все-все-всюди-всюди".

Що таке точка очікування, якщо ви не контролюєте результат?

Коли у вас немає очікувань, ви оцінюєте об'єктивно, замість уподобань. І навіть якщо ви розчарували, це тому, що це був поганий досвід, а не тому, що ви думали, що це буде неймовірно круто, і виявилося просто чудово.

Насолоджуйтеся очікуваннями. Тексти пісень, а це означає: Ви просто відчуваєте, що замість того, щоб відчути, що ви відчуваєте.

Іншими словами, надаючи очікуванням, ви не можете розчарувати. Вибачте, що ви очікуєте.й Замість того, щоб бути розчарованим, я незадоволений результатом. Це тонка лінія, але емоційний вплив повністю відрізняється.

Вибачки призводять до розчарування, але не результати. Результати лише там. Я оцінить їх, нехай вони досягали міфічної лінії в психічному піску.

На практиці.Я запустив бізнес без очікування. Ми просто робимо все, що ми можемо і що відбувається. Якщо ви очікуєте щось, є лише два можливі результати – ви робите те, що ви надіїте, або ви не можете. Я віддаю перевагу просто зробити і насолоджуватися процесом. Попереджання і очікування не те ж саме. Попереджання не мають емоційного впливу, якщо результати не передбачені. Невірне почуття? "Я невірно." Чи не існує очікування? "Ой, ти!" Дивитися емоційну різницю?

В моєму особистому житті я не чекаю нічого від інших, крім того, щоб вірити, що всі люди добре до перевіреного іншого. Я зацікавлений в тому, що люди дійсно, ніж що я хотів би бути. Якщо ви хочете бути розчарованими у кого-небудь, встановіть високі очікування. Звичайно, коли ви знаєте людину, ви відчуваєте, що вони здатні, але все одно люди роблять те, що вони не відповідають моїм очікуванням, суперечать або перевищують їх.

Я не чекаю на перемогу. Я хочу виграти. Я намагаюся краще. Але я не чекаю виграти. Я нічого не можу зробити з конкуренцією і я не контролює іншу сторону. Я можу тільки зробити мій кращим, тому чому виміряти його на будь-який інший, ніж кінцевий результат?

Коли я їду до фільму, я не чекаю, щоб бути поганою або чудовою - Я просто хочу бачити фільм. Наприкінці, я можу попросити себе, чи сподобалося це чи ні, але не те, що я хотів би це стільки, скільки я очікував (або не було). Я впевнений, що люди будуть любити більше, якщо ніхто не говорить їм, що вони не повинні подобатися їм. Не погано, ви знаєте.

Похід в аеропорт, не боїться перевірок безпеки, проходжу або довго чекати рейсу. Чому? Я не маю очікувань про це. Якщо ви подивитеся на правду, ці очікування зазвичай погані. Якщо ви очікуєте розчарування і отримаєте його. Не вдалий початок дня.

Я не чекав бігти 6 миль, але якщо я бігу, це чудово. Але якщо ні, це теж добре - Я тримаю роботу. Якщо я змагався, це може бути різним, але Я просто бігти для задоволення.й

Коли новий iPhone виходить, я ніколи не розчарував, що він не має одного або іншого. Я зазвичай хвилювався. Чому? Я не чекаю нічого, але найновішого. Я в змозі судити річ, коли він вже існує, замість того, щоб вижити причини. Кількість людей, які скаржаться на те, що не існує 5 хвилин тому вказують на негативну силу очікування.

Контакти

Що таке байдужість? Ні, я не байдужий. Я маю свою думку і точку зору. Деякі більш тверді, деякі менш тверді. Але я шукаю результати, коли вони там, не написання сценаріїв у моїй голові.

Не завжди так. У мене є час, коли я чекав очікування в моїй голові. Звісно, порівняти реальність з уявою складно і нудно. Я думаю, що це часто забирає радість від того, що це. Я даю, що вони йдуть і ставали набагато щасливіше і щасливіше.

І дійсно, кожен день може бути дуже добре, коли ви тільки очікуєте, що східниййВидання

@ Ясон Фрід

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Ideanomics.ru/articles/8914