401
Які слова не можна сказати перед дзеркалом
Ми всі знаємо, що ми говоримо про наше життя. Скажіть: немає грошей - так що це станеться - кров, зароблений, якщо через пальці побачать. . й
Ось список слів, які негативно впливають на здоров’я, стосунки і благополуччя. Їх варіації незліченні, просто навчаються відрізняти негативні фрази і уникати їх у виступі:
3610Р. 4200Р.
Подумайте кілька позитивних виразів і введіть їх у щоденний словник. Ви побачите, як швидко змінити життя.
Пам'ятайте, слова перед дзеркалом подвійний їх значення, добре або погано.Видання
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: Bestwom.ru/razvlecheniya/raznoe/slova-razrushiteli-kotorye-gubyat-nashu-zhizn
Ось список слів, які негативно впливають на здоров’я, стосунки і благополуччя. Їх варіації незліченні, просто навчаються відрізняти негативні фрази і уникати їх у виступі:
3610Р. 4200Р.
- Я хотів би хизати.
- Це справжній геморой.
- Моя голова про лоп.
- Не можна перетравити.
- Храм на серці такий рубець.
- Випивати всю кров.
- Я згорнувся.
- Я з'ївся.
- Я так бідний.
- Ви не любите мене.
- Я жир.
- Непереносимий.
- Я не можу це зробити більше.
- Як добре я, як фігура і душа!
- У мене є сумка, пов'язаний з цими грошима!
- Що хороший день сьогодні.
- Це буде чудово.
- Я щасливий!
Подумайте кілька позитивних виразів і введіть їх у щоденний словник. Ви побачите, як швидко змінити життя.
Пам'ятайте, слова перед дзеркалом подвійний їх значення, добре або погано.Видання
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: Bestwom.ru/razvlecheniya/raznoe/slova-razrushiteli-kotorye-gubyat-nashu-zhizn