Якщо ви не можете пропустити когось, подивіться, де ви не пробачте себе.

Магія

Якщо ви розумієте, які почуття ви хочете викликати у людини, ви можете зрозуміти, як ви відчуваєте себе.Я не можу сказати, що правило працює 100% від часу, але коли емоції захоплені блискавкою – варто враховувати.

Це сталося мені кілька років тому...

Я працюю в управлінському положенні і з хорошої причини було розглянуто цінну людину для компанії. Якщо ви оцінюєте свою продуктивність, вона була заборонена: Я змогла стежити за роботою підлеглих, виконувати плани компанії, вирішувати питання розвитку і просування, йти на ділові поїздки. Я вважаю себе «зіркою парі». Це не було наркозії, я дійсно мав щось псувати. У колективі я насолоджувався добре збереженою повагою, був прикладом для імітації підлеглих.

Але один день, що пішов неправильно. Для мене.

На посаду заступника директора в команді з'явився новий співробітник. Це було бюрократом старої освіти, з жорстким мисленням і мегаманією, яка спадалася робочою книгою, де були записані попередні високі позиції. Як бюрократ, вона швидко почала розірвати правила роботи, будувати новий світ, створювати нові коаліції. І перше, що вона була знебочена особистими культами перед нею.

Так це було мені. Як кісточка в горлі, роздратувала її все: зовнішній вигляд, зарозумілість, розмір заробітної плати, вплив на менеджер. І, на її думку, було абсолютно неприпустимо, щоб залишити непристойний факт, що керівник відділу отримує багато разів більше заступника директора.

Починалася відьма. Всі мої незначні помилки і порушення нововведень були ретельно записані. Для організації публічного загартування відбувалися зустрічі Entire. У мене були невеликі хитрощі і провокації, в яких я не заважав найкращим чином.

Відразу був цілий удар її прихильників, які раптом почали шукати найгірше в мене, запам'ятали кожну помилку і розуміння.

Проживання в цій атмосфері нереально. Я відчував провал і безладність. Я не можу ведмедити стан відштовхування від затишного місця «парної зірки» і називався звичайною, надземною, грецькою та ін. Я не можу залишатися опущеним до землі і знецінюється.

Я зроблю рішення кинути свою роботу.

Не було бажання шукати слова, витрачати час і зусиль, пояснюючи причини його рішення. Я не хочу, щоб я дав її іншим.й Немає коштів. Я, як маленька дитина, вирішив залишити свою улюблену пісочницю, тому що старша дівчина з наступного двору прийшла до неї. Не дивлячись на появу лояльних співробітників, я вирішив заспівати двері голосно і піти ніде.

Дотепер, не залишаючись від "невидимого відображення", тепер мій режисер говорив. Ситуація виявилася з контролю і досягла точки, де були прийняті радикальні рішення. Його вибір був неоднозначним, на моїй користь, що означався з вибором його нового заступника директора. Вартість мого перебування на фірмі була значно більше, ніж вартість, яка її діяльність була здійснена і яка, в кінці, була зменшена на заборонні персональні розрахунки.

«Я хочу, щоб чого сталося. Якщо ви хочете, я можу вогонь її.

Я хочу, щоб? Якщо у мене була відвага сказати, що мій перший думав чесно, я торкався:

"Так, що я хочу."

Хвиля небезпечного стрибка над мною, і я відразу пішов в тепер або ніколи не режимі. Я хотів поселитися з зловживачем, покласти її на лопаті. Я мав шанс прийняти рішення, де в фразі: «Виконувати не можна пародондом», щоб поставити кому. Ніяких шляхів, але для мене це був момент тріумфінгу. Я був щасливий, я відчував гордість. Я зумів їздити старшу дівчину з пісочниці і отримати всі мої коробки назад. Я не можу зробити це, щоб вона ніколи не була на моїй території.

Всередині мене вулкан почуттів був кип'ятіння, а скрабний лава прагнув розбити в приниження вироку. В черевці утворилася отвір сірого кольору, яке смоктати мене в глибини вулкана. І в нижній частині отвору, що робить мене слабкими і беззахисними. Відчуття і страх.

Я був переповнений невизначеністю. Чому б я впалу її? Так, я буду вірно, але я буду щасливим?

Що дасть мені і які почуття я хочу, щоб мій зловживач досвід?

Хочу відчути, що вона вже не потрібна. Я хочу, щоб вона була відлякана, щоб відчувати себе самотнім і беззахисним. Я хочу, щоб вона була виявлена і показала, що вона дуже звичайна людина, яка також знайшла уряд. Я хочу, щоб відчувати себе незрівняним, незрівнянним. Щоб зробити її відчувати, як...

Боже! Я бачив, що сталося в кроковому дзеркалі. У зіткненні болі, мета якого була перенести концентрацію від думок до почуттів. Я раптом стала маленькою, маленькою, і вага рішення, яку я мав зробити, щоб вигнати мене.

Неможливий! Я хотів, щоб отримати над власним болем, отримати його назад, позбутися від нього! Хочу позбутися від цієї доброти і іншого способу кинути його на обличчі відступника не міг подумати.

Я хочу, щоб покласти мій шампур на когось ще!

Я відчував себе як програвач, непотрібний і некомпетентний. Я був той, хто був рубаний від впливу і відчував безладно. Я, хто не може жити через мої невдачі і невдачі. Я соромлюся бути на скелі, коли я сіла на тумбу перед. Я шукаю гроші. Навіть моє рішення залишити без бою – це несвідоме прагнення до тріумфінгу. У цьому випадку я, як це було, не вимив до рівня, щоб довести до «пошкодженої помилки». Я пишаю, я над цим. Таким чином, я залишаю всіх «добрих», і відступник все погано. І я ангела. Я потерпілий.

Я в броню. Я, як яскравий лицар, в бронюванні і з піком на обличчі. Я закрила до себе.

Моє серце бджолине. Я поступово почав повертатися до заспокоєння і здатності Не було добре.

Я зважився і, без гніву, сказав: «Не треба гасити». ?

Наші почуття – система сигналізації. Червона лампочка, яка підсвітлює час підвищеної небезпеки. Якщо ви ігноруєте вхідні сигнали занадто довго, не можна уникнути неприємностей. В нашому середовищі, що виходить за межі звичного і вимагає зміни поведінки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Важливо подарувати собі деякий час для визнання емоцій. Поставте в ваше серце, що твоїй розум, що ви хочете, щоб людина почувалася після взаємодії з вами.

Ви можете попередити бути безболісними, впевненими, діяти як якщо море колінно-глибше і відразу ж зруйнувати безвісти потоком критики, верблюди, які неминуче падають на брахарт.

«Що вам не соромно привезти домашні погані сорти?» – це повідомлення, яке затіняє батьківщину для власної неадекватності. Дуже легко пропустити шматочок на дитину, як гарячу картоплю, ніж вона повинна нести свої почуття.

"Якщо вам не було, я б не кинути мій ненавидимий час роботи" - це спроба відмивати когось, хто інший для того, щоб бути свідком і нездатним.

«Ви не заробляєте достатньо», і підкреслюючи її, не зможете реалізувати свій потенціал і побудувати кар’єру.

«Ви постійно ігноруєте мене. Здрастуйте мене, відвертайтеся через роки самовідчуття та ілюзії, які людина зміниться.

«Я не можу довірити вас, тому що ви зрадили мене» - це звинувачення, де ви схильні до його розгляду.

Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу. Пригнічує почуття, ми в стані спокою. Будь-яке відхилене почуття буде застрягти в організмі і будь-яка стресова ситуація буде достатньо, щоб викликати тілесні реакції, які будуть викликати або замерзнути, відпускати або атакувати.

І знову підтверджую правду фрази: Якщо ви не можете прощастити когось, подивіться, де ви не пробачте себе. й

Єдине, що допомагає здобути цілісність – це вміння чесно виглядати на себе і в процесі завоювання, щоб відкрити більш глибоке. Я не відчуваю себе тут. І ось гордість. Або, «Так, я люблю заробляти гроші». Я люблю гроші і я не соромлюся. Або, "Я зламаний". Одна має лише розпізнати всі ці прояви в собі і дозволити її з'являтися без введення психологічного захисту.

Важливо пам'ятати, що на шляху життя ми зустрічаємо різних туристів. Наші викладачі, які допоможуть нам дізнатися краще: деякі більше і деякі менше, але кожен залишить знак на нашому житті.

Це магія відносин – вони виводять наш біль, сором'язливі, старі рани і оборони. Тому що тільки відносини можуть прокидати світло, на що ми приховуємо від себе і лікуємо, що ми довго хотіли б загострити. Видання

Автор: Тетяна Сарапіна

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: gestaltclub.com/articles/obsaa-psihologia/8524-esli-ne-mozes-prostit-kogo-to-isi-gde-ne-prostil-seba