Потужність безпліддя. .

Сьогоднішні рефлексії на потужності втрати та обмеження. Потужність безладності. . й

Парадокс, здається, що влада може визнання своїх обмежень? Це не те, що я можу впоратися або керувати. Не те, що я можу досягти або досягти. Не досягнення, успіхи, записи. .

Примітити протилежність. й

Про те, що я не можу зробити. Я ніколи не в змозі.
Про те, що я не отримав. Я ніколи не отримую.
Я не можу впоратися. І я ніколи не стояти. . й

Після того, як деякі люди, здається, що з деяких точок в нашому житті, розвиток заздалегідь не тільки через досягнення і збільшення бару особистих записів. Не менш важливим є визнання та апробація втрат і обмежень. До тих пір, поки людина не готова до обличчя, а точніше, серце, щоб зіткнутися з неминучою домішкою в чомусь, він залишається «дихом» з вірою в його омніпотенції. Він хоче любити своїх батьків, які не отримали. Про можливості, які ви пропустили як дитину. Погіршення про вибори, які ви зробили до. . й

Щоб зберегти ці потреби і залишатися в розумінні різних «старих» фактів витрачається неймовірна кількість енергії. «Я думав, що ця тема вже була виконана. Але мами дзвінки і я впадаю в цей чорний отвір відступу. Я в болі. Або, «Що я не хочу, щоб мій тато, він не оцінив мене або визнає мене». . й

Foto by Rebeca Цигнаус

На певній стадії терапії, наприклад, або в особистому прогресі, іноді вдається потрапити в точку, де починається «новий відлік»: «На берегах Ріо П’єдра я сіла і кричав. й

Моя мама ніколи не дасть мені те, що я мріяв.
Дад ніколи не підкаже мені те, що я спробую так важко зробити.
Мій брат ніколи не дасть мені місце улюблених батьків.
Я ніколи не можу врятувати своїх батьків.
Я ніколи не буде мати, незалежно від того, скільки я жертвую себе. . й

І якщо раніше таке імпотенція прикривала ратунку молодої дитини, яка не отримала щось або, навпаки, отримала за свою владу, Після того, як відмовтеся від цих обмежень, і мисливець втратив можливості, втратив почуття і т.д. Перш за все подобаються. Але це краще, ніж воронку, яка використовується, щоб взяти багато енергії. Після чого поступово для визнання його неспроможності впливати на неї, настає час згубності з втратами, які незліковні. й

Це свого роду похорон, з яким він час гинуть. . й

І це просто справа, коли «плювоти» з слова «поза» в душі ... Не відразу, але поступово. й
І до речі, це те, що багато дорослих мають можливість дати і визнати їх обмеженнями і неточністю. Рівень 80 зрілості.Видання

Автор: Юлія Пірамова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/photo.php?fbid=741068919343895&set=a.263752637075528.60026.100003223814627&type=1&theater