Ці 8 речей протипоказані до щоденного щоденника Причина є дійсно хрустким.

Наші мами навчають нас з дитинства, що краса вимагає жертви. І ми, відповідно до цієї програми, забитої від нашої молоді, кладемо на нестійке взуття, в якому можна прогулятися тільки дуже повільно і злегка просунути. Чи не встигайте думати про те, що деякі, здавалося б, незмінні речі є серйозною загрозою для здоров'я?

Небезпечний одяг"Сайт" Я підібрав топ 8 для вас. Кошикй

1. Високі підбори
    Виготовлені туфлі можуть викликати проблеми з ніжками і хребтом і привести до таких сумних наслідків, як міжхребцева грижа, суглобові проблеми і виклики на ногах. Звичайно, можна носити високі каблуки, але не до розпаду здоров'я. І якщо ви відчуваєте себе некомфортно, можливо, це час, щоб подумати про нижню взуття? Збережіть високі підбори для спеціальних випадків!

2. плоска підошва
    Я використовую для того, щоб тільки п'яти взуття були шкідливими, але абсолютно плоска підошва може принести не менше проблем. Біль в суглобах - це результат, який може привести до любові модного взуття в чоловічому стилі. Тому, якщо вам подобається цей вид взуття, спробуйте чергувати його з взуттям з невеликим або середнім каблуком (який більш комфортний).

3. Важкий мішок.
    Мій улюблений пункт. Або ж, нелюблений, бо я вірю, що жінка не повинна носити важкі речі. Але ми часто робимо це. Велика важка сумка, особливо якщо вона вішується на плечі, зіпсує поставу, збільшує втому і, в цілому, рідко додає привабливість до образу. Тому, якщо ви не можете повністю відмовитися від носіння важких речей, спробуйте замінити сумку стильним і модним рюкзаком цього сезону.

4. Худенька джинси
    І це дійсно дуже шкідливо. Неважливо, скільки ви любите модну худу модель зараз, вони також брюки «пригарні», готують до того, що ви можете мати здуття, почервоніння шкіри і варикоз таза! У підлітковому віці занадто щільні штани, особливо з низькою посадкою, можуть привести до утворення вузьких тазів і безпліддя. Якщо вам доведеться довго сидіти на роботі, жорсткі джинси також можуть порушити кровообіг.

5. Стрінги
    Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Такі трусики малоймовірно зберігати ніжну шкіру від холоду і тертя в холодну пору року. Вчені також зарекомендували, що постійне тертя в області інгвінів може викликати роздратування, поширення бактерій і розвиток різних жіночих захворювань. Пошкодження також викликається трусиками з синтетичних матеріалів. Вони підвищують тепло в періумі, створюючи висипання підгузників і тим самим провокують розвиток грибкових інфекцій.
    р.

6. Туга білизна
    Любителям нижньої білизни також повинні бути обережні. Схожі Кошик може викликати порушення травлення і кровообігу в маленькому тазу. Ви не бажаєте ніяких труднощів, щоб ви?
    р.

7. Дуже жорсткі колготки.
    Іноді ви купуєте нові колготки і, відчуваючи дискомфорт в животі під час робочого дня, ви думаєте: коли я прибираю їх?! Якщо ви відчуваєте, що затягує затяг, потрібно змінити їх. Чому потрібно перемістити внутрішні органи?
    Р

8. Стандартні ювелірні вироби
    Мій друг сказав мені, що історія. Вона купила нові сережки в переході. Вони були дуже красивими, стильними і одночасно абсолютно недорогими, а також намисто кріпиться до них в комплекті. Дуже добре підійдуть прикраси з новим костюмом. На радість друг зібрав всі деталі образу і вирушив до партії. Що таке розчарування чекав її, коли маленька червона висипала її шию ввечері!

На наступний день лікар визначив, що причина тяжких алергій була свінгерий І так що у вас немає такої речі, є тільки один спосіб: вибрати перевірені бренди. Після того, як невелика контактна алергія може розвиватися в екземі.

Звісно, без попередження не змусить модистів відмовитися від цих речей, але я сильно раджу вам принаймні не носити ці речі щодня. Спробуйте кілька разів на тиждень носити сукні та спідниці замість щільної джинси, спробуйте не навантажувати гаманець багато, а замінити каблуки з спортивним взуттям, які модні цього сезону!

Я сподіваюся, що ці поради будуть корисні для вас, не забудьте поділитися своїми друзями!

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті

Редакція сайту Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!